Opublikowano 24 sierpnia 20159 l Jak tam Panowie. Dzieje się coś w temacie? Dajcie znać, bo długi czas byłem poza obiegiem. PS. Wpadam do spożywczaka po pourlopowe zakupy i trafiam na.... Yano
Opublikowano 25 września 20159 l Dobra chlopaki, bede mial czas niedlugo. Pojawilo sie sporo kozackich kanapowych gier (kilkanascie wartych uwagi, na konsolach zero ), takze stay tuned.
Opublikowano 29 września 20159 l OK, chuoooopcy! Po wakacyjnej przerwie wracamy na PELNEJ (pipi)IE. DATE: 10.10.15 TIME: 11/12-20 Przerwa byla dluga, jak zwykle pierwszenstwo ma staly sklad + Kazub (nie mam aktualnie jak kogokolwiek nocowac, wiec tylko warszawa i okolice, jak nizej). Zaczynamy o 11, konczymy o 20. 1. czezkey 2. orzech 3. kazub 4. wiktor - bedziesz w tych godzinach? Nie ma walenia w chuya, pamietaj co obiecales 5. dr darek 6. velius? 7. yano? - wstaniesz na 11-12? 8. teddy/mozi/soul?
Opublikowano 29 września 20159 l Zróbmy zrzutkę i zamówmy zamiast pizzy: http://www.niepokorni.com/paula/
Opublikowano 29 września 20159 l Hmmm, 8 osob max, kto pierwszy ten lepszy. Tylko prosze o powazne podejscie - jak sie okreslacie, ze bedziecie to nie odwolujcie w ostatniej chwili.
Opublikowano 29 września 20159 l WSTEPNIE MNIE NIE OBCHODZI, JAK KTOS SIE ZAPOWIE I NIE PRZYJDZIE TO GO ZNAJDE I ZAYEBIE JAK PSA. POZDRAWIAM SERDECZNIE I DO ZOBACZENIA!
Opublikowano 29 września 20159 l Nie znasz mojej sytuacji Na 99% moge,1 % zostawiam sobie jakby Velius junior cos odpierdalal Lepiej napisz co kto ma przyniesc zebysmy bez padów nie zostali.
Opublikowano 29 września 20159 l zabierac pady i kable. Oczywiscie najmilej widziane bezprzewodowe do xboxa 360 KAZDY musi wziac pada.
Opublikowano 29 września 20159 l zabierac pady i kable. Oczywiscie najmilej widziane bezprzewodowe do xboxa 360 KAZDY musi wziac pada. Granie cudzym padem, to tak jak chodzenie w cudzej bieliźnie z drachą. Fuj.
Opublikowano 29 września 20159 l Jakby się ktoś wymiksował i będzie miejsce to ja mogę. Co do padów to pamiętajcie że bezprzewodowe do 360 wymagają adaptera do pc.
Opublikowano 29 września 20159 l Ok, jest full + kanabis jako 9ty (zawsze ktos sie wykrzacza) Czesky Orzech Velius Teddy Mozi Soul Yano Darek Wiktorrrr
Opublikowano 29 września 20159 l Nie ma, OSTROŁEKA NIE PĘKA BĘDE Tyle za mam tylko przewodowy pad od x360 i bezprzewodowy od ps4