Skocz do zawartości

Gears of War 1 Remaster

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 186,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kwintesencja zajebistości   + bonus     xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD czuje się jak w 2008 roku

• https://www.youtube.com/watch?v=6kwyVFQGDLQ   Jak ktoś ma 2 minutki to może sprawdzić

• Wrzucę coś od siebie z dziś:   https://www.youtube.com/watch?v=5jtobfvwHOQ&feature=youtu.be

Opublikowano

Również czekam na cenę cyfrówki, fajnie jakby była w takiej samej cenie jak pudełko, bo girsiki bedą pewnie odpalane non stop

Na PL XBL już jest, 138złociszy, bardzo ładnie MS  :)

Opublikowano

Bardzo dobre ceny zarówno na Marketplace jak i w sklepach. Za gry na 3DS'a płacę więcej i to parę lat po premierze :P

Opublikowano

Niezłe, ale nie czuję w tym openingu tej mocy jaka była przy pierwszych zapowiedziach GoW. Uniwersum jest zarąbiste.

Ed.

O! To robi na mnie cały czas większe wrażenie:

A tu 2:

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

Nie pamiętam by ktoś wrzucał - nie bijcie ;)

Opublikowano

Opublikowano

hazing-xbox-one.jpg

Opublikowano

Wyglada lepiej niz Gearsy 4 xDDD

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze rozumiem, kupujemy GoW:R i dostajemy pozostałe części? Co oznacza Waszym zdaniem "for limited time" ? 

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Yebany microsoft, jeszcze miesiac temu remaster jednej gierki, a tutaj sie okazuj ze wiecej dobra niz w kolekcji szefa kuchni xddd

Opublikowano

Super sprawa, ale szkoda ze juz je mam :/ mogli jednak pokusić sie o odnowienie wszystkiego

Opublikowano

Mam nadzieje ze bedzie dzialac Horda :banderas:

Kubson z tego co ja rozumiem to oni to daja za freeko jako dodatek do remastera Gearsow ;) Cos jak Fallout 3 do czworeczki.

Opublikowano

myśle ze dzieki BC do Crackdowna dostaniemy poprzednie 2 części, a do QB też dostaniemy Alana Wake - yebać remastery - takie coś to rozumiem

Opublikowano

Super sprawa, ale szkoda ze juz je mam :/ mogli jednak pokusić sie o odnowienie wszystkiego

dla mnie to prawdziwe święto, wcześniej w żadna odsłonę nie grałem :D

Opublikowano

To koniecznie bierz, gry sa świetne i nawet teraz nie jest problem znaleźć graczy na xbl