Opublikowano 21 maja 20159 l Jak w temacie. Proszę o odpowiedź. Czy Shiva nie zasługuje na uwiecznienie jego nazwiska w stopce?
Opublikowano 21 maja 20159 l Nowy wydawca nie pamięta żadnego konfliktu Shivy ze Ścierą. A czemu ten jest pomijany? No bo, skoro Ściera go usunął ze stopki, to tak już zostało.
Opublikowano 21 maja 20159 l Autor Bo coś od(pipi)ał nie pamiętam już co. Co to Ściera po koksach w avku? Ale aż tak? Przecież jest częścią historii tego czasopisma. Edytowane 21 maja 20159 l przez Łuku
Opublikowano 21 maja 20159 l Pingu, Ace, Air,Ural, Piotrek,Mati, Playman, Yokho i Teruo też są historią pisma.Shiva przegiął pałę plagiatując Butcha.
Opublikowano 21 maja 20159 l Jak to dokładnie było, to my, czytelnicy nie wiemy. Ja np. pamiętam jak Ściera się wkurzał, że Shiva znowu nawalił z tekstami, spóźniał się non stop. Ale z drugiej strony Myszaq, czy Kali również mieli ten sam problem.
Opublikowano 21 maja 20159 l Autor Pingu, Ace, Air,Ural, Piotrek,Mati, Playman, Yokho i Teruo też są historią pisma. Shiva przegiął pałę plagiatując Butcha. to dlaczego potem napisano przeprosiny?
Opublikowano 21 maja 20159 l Nie pamiętam żadnych przeprosin( Hiv skomentował to zdarzenie- idź w pi..u Shiva;)
Opublikowano 21 maja 20159 l Autor najpierw była ramka, gdzie napisano, że teksty Butchera lądowały w PE podpisane "Shiva", a w którymś z następnych numerów było sprostowanie
Opublikowano 21 maja 20159 l najpierw była ramka, gdzie napisano, że teksty Butchera lądowały w PE podpisane "Shiva", a w którymś z następnych numerów było sprostowanie Pamięć zawodzi, niemniej świetnie się czytało teksty Shivy m.in dotyczące nowych technologii implementowanych w grach
Opublikowano 21 maja 20159 l Też tak sądzę, gościu był niezłym imprezowiczem (Z tego co pisał w Hyde Parku), ale wiedzę technologiczną posiadał. No chyba, że to były te teksty Butchera Butcher, jak to w końcu było?
Opublikowano 21 maja 20159 l Autor Ja uwielbiałem kącik sportowy (wpadki Szpakowskiego, taktyki, nowinki) i recenzje PES-ów :-) kiedyś był taki tekst w którymś PE (coś w tym stylu, nie pamiętam który nr) Shiva i chyba Kali weszli do redakcji po imprezie (przyjęcie praktykantów, czy coś) i próbują budzić Rasputina, śpiącego na redakcyjnej wersalce (ostro musiało być ) - kto ty jesteś (pyta Shiva) - Rasputin (i powtarza to z "uporem maniaka") - ty, ale Rasputin nie żyje od 100 lat - a może nawet od 200-stu - dodał Kali coś w tym stylu Edytowane 21 maja 20159 l przez Łuku
Opublikowano 21 maja 20159 l Coś tam Shiva przeskrobał. Tak samo jak Ural, który po odejściu z PE nagrywał filmiki, na których podciera sobie dupę szmatławcem. A Yokho i Teruo wylecieli, bo zajmowali się nie do końca legalnymi tematami.
Opublikowano 21 maja 20159 l Te nie do końca legalne tematy to śmiech na sali. Za wczesnego PSX Extreme takich tematów nie pomijano, dopiero potem zaczęto je omijać, a prawda jest taka, że większosć jechała na piratach. Tylko teraz to temat tabu. Nie chce nikogo oczerniać bo nie wiem kto to dokładnie był, ale ktoś ze Śląska z miasta jednego z redaktorów sprzedawał mi piraty, nawet na mail dostałem całą rozpiskę czego i za ile ma, na najróżniejsze konsole. Tylko, że nie mam już żadnych danych na ten temat. Wziąłem kilka tytułów ofkoz. Edytowane 21 maja 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 21 maja 20159 l Shiva napisał komentarz do całej sprawy ale post wisiał tylko kilka minut, czemu ja kuhwa wtedy nie zrobiłem print screena (no ale kto by się spodziewał)
Opublikowano 21 maja 20159 l Yokho i Teruo pisywali jeszcze jakis czas po setnym numerze (2005 rok jakos?). I z tego co pamietam to raczej skupiali sie na modach/przerobkach konsol z wczesniejszych generacji niz ps2. Raczej tematyka i zainteresowanie tematem sie spralo niz kogos nagle tknelo sumienie. Identycznie jak z kacikami. Pojawil sie yt, spadlo zainteresowanie to wylecialy, a nie dlatego, ze propagowaly przemoc czy prowadzenie po pijaku.
Opublikowano 21 maja 20159 l Shiva przegiął pałę plagiatując Butcha. niech ktos przypomni Tak samo jak Ural, który po odejściu z PE nagrywał filmiki, na których podciera sobie dupę szmatławcem.niech ktos przypomni
Opublikowano 22 maja 20159 l Ural -chyba to było na Punkgamer.- nora prowokatora. Yohko i Teruo- koncentrowali się , jak zauważył Mejm na ciekawostkach z emu sceny. Nie promowali piractwa. Informowali o sukcesach hakerów łamiących zabezpieczenia. Pamiętam ich kurs Basic na GBA w Poradniku.Pamiętacie grę o redakcji PE tworzoną przez Wajpera na GBA ? Lubiałem Pingu ( Pingwin) w Okiem Maniaka.Shiva- chyba nie był określony tekst który splagiatował.
Opublikowano 22 maja 20159 l Ural -chyba to było na Punkgamer.- nora prowokatora. Pamiętacie grę o redakcji PE tworzoną przez Wajpera na GBA ? Czytalem prowokatora a dopiero potem jakos dotarla do mnie informacja, ze to Ural xD Tja, miala byc gra na GBA, Mendrek pisal scenariusz...
Opublikowano 22 maja 20159 l Yokho i Teruo pisywali jeszcze jakis czas po setnym numerze (2005 rok jakos?). I z tego co pamietam to raczej skupiali sie na modach/przerobkach konsol z wczesniejszych generacji niz ps2. Raczej tematyka i zainteresowanie tematem sie spralo niz kogos nagle tknelo sumienie. Identycznie jak z kacikami. Pojawil sie yt, spadlo zainteresowanie to wylecialy, a nie dlatego, ze propagowaly przemoc czy prowadzenie po pijaku.Pisali o emulacji, hackowaniu, modchipach. I jak tu Sony Polska ma się reklamować, jak obok piszą o modchipie Messiashu na PS2. Stąd dział usunięto. A Nora Prowokatora - dobrze mi się to oglądało, śmieszyło mnie, było chamskie i jednocześnie ciekawe. Ural na te odcinki, brał kasę od Ściery, bo za darmo tego nie robił. To mnie trochę zasmuciło, bo myślałem, że jednak robi to dla satysfakcji, a nie kasy, no i wszystko padło.
Opublikowano 22 maja 20159 l Autor Ural -chyba to było na Punkgamer.- nora prowokatora. Pamiętacie grę o redakcji PE tworzoną przez Wajpera na GBA ? Czytalem prowokatora a dopiero potem jakos dotarla do mnie informacja, ze to Ural xD Tja, miala byc gra na GBA, Mendrek pisal scenariusz... Nawet była mini-gierka a'la Frogger. Dżujo miał za zadanie przejśc przez ulicę, do żabki po PE. Chyba w menu było coś takiego; klawisz a - uruchom grę klawisz b - nie działa - brak budżetu,
Opublikowano 26 maja 20159 l Artur dobry zawodnik, miło wspominam wiadro z nim i kilkoma innymi oszołomami.