Skocz do zawartości

E3 2015: Spam-Beton Definitive Edition

Featured Replies

Opublikowano

Weźcie napiszcie jeszcze, że nie potrzebujecie szukać dedykowanych sterowników i że wam Battlefield na Steamie nie crashuje. Tfu, tfu PCtowa propaganda.

Śmiej się śmiej ale ja dopiero w Console Wars dowiedziałem się, że istnieją jakieś dedykowane sterowniki. Wtedy zacząłem ich szukać w necie... Okazało się, że Nvidia same je sobie ściągnęła  :banderas:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 101,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo ten rynek pecetowy opiera się na złodziejach i nikt o zdrowych zmysłach nie zrobi ekskluzywnej gry wyglądającej jak Uncharted czy Order, bo produkcja się nie zwróci (Crytek już próbował i każdy wie

• Ficek właśnie dostał bana na dwa dni, za to że temacie Shemnue3 napisał, aby grę przenieść do działu PS4, a django mu napisał, ze cw poza cw. Czy wy to uwierzycie!!! titanfail, ryse, dead rising, belo

• Zielona arka Spencera właśnie przybyła

Opublikowano

wskoczyl w obowiazujacy nurt klaperskiej propagandy, fapujac do materialow

I tak pewnie w to nie zagra jak większość klapów.No ale kolejny oręż do walki z Xbone jest więc to się głównie liczy :D

Weźcie napiszcie jeszcze, że nie potrzebujecie szukać dedykowanych sterowników

Stery to mi STEAM ściąga jak coś trzeba. Ostatni raz zaś ręcznie je instalowałem na starej stacjonarce z winxp dobrych parę lat temu.

Opublikowano

Czyli musisz mieć podpiętego PCta do neta, a konsole doskonale radzą sobie offline i chwała SONY, że nie musimy ich mieć podpiętych do neta (nawet w jakichś tam interwałach czasowych), żeby w ogóle funkcjonowały.

Opublikowano

NO TAK A KOMPUTER BEZ INTERNETU JEST BEZUŻYTECZNY HAHAHAHA CO ZA BETON

Opublikowano

Już widzę jak gracie w te swoje gierki na kąsolach jak w 90% przypadków na dzień dobry czeka day1patch do ściągnięcia :kaz:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Pajgi, trochę racjonalności. Konsola nie musi być podpięta do neta, by pobrać aktualizację? Po za tym, dedykowane sterowniki co najwyżej poprawiają osiągi gier, nie są niezbędne do grania. Na PC można grać offline no ale chyba nikomu się nie chciało tego sprawdzać xD 

Opublikowano

Kłamiesz!

:Coolface:

Opublikowano

zaraz przyjdzie mendrek albo yeti i Ci napiszą, że takie uncharted z 30 fpsami i skryptami na każdym kroku to NAJNOWSZA TECHNOLOGIA NEXTGENOWA i komputery nie są w stanie im dorównać. A programiści z blizzarda, którzy wydają gry głównie na PC robią zakupy w biedronce.

I tak naprawdę gramy tylko w karcianki i pasjansa xD

Uwielbiam Uncharted, przeszedłem na wskroś trylogie i bardzo podoba mi się w jakim kierunku zmierza seria z IV częścią. Jednak dopóki nie wyjdzie, to raczej nie kupię PS4. Po za tym, trzeba być co najmniej hipokrytą by napisać, że Bayonnetta czy Bloodborn są w 30 fps tak w porządku, że 60 nie potrzeba XD W grach akcji XD XD XD 

Boże kocham Drake'a ale ile bym dał, by mów go przejść w FULLHD i stałych 60 fpsach. Wtedy dopiero by można podziwiać niesamowitą animacje bohaterów :) 

Spoko, zapłacisz za remasterka to pograsz  :kaz:

W ogóle kur.wa wpisywanie 4h, płatnego benchmarka(z pasami xdddd) aka Order jako jakiegoś kamienia milowego gejmingu xddd oh lawdy :oh_you:

Opublikowano

Dobrze że na pecetach nie ma paczy day 1  :obama:

Opublikowano

no wiekszosc gier pudelkowych to kody do sciagniecia, albo zonglerka jak przy gta, bez neta pc mozna wyrzucic na smietnik

Opublikowano

Spidermanthatpostgavemecancer.jpg

pokaż no mi te gry pudełkowe z kodami do ściągnięcia, o których mówisz?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Weźcie napiszcie jeszcze, że nie potrzebujecie szukać dedykowanych sterowników i że wam Battlefield na Steamie nie crashuje. Tfu, tfu PCtowa propaganda.

lol. Typowu janusz gamingu tylko wkłada płytę do konsoli i gra xD i nie martwi się o nic.

ale jak m$ zapowiedział, że bedą mody na klocku to wszyscy umierali z podniety. Poza tym jakoś nie mam problemu z odpalaniem gier na pc.

Za szczyla myślałem podobnie. Moje ps2 takie piękne, bo nie muszę instalować gier i tylko wkładam płytkę i mogę już pykać w tekkena. Potem odkryłem, że granie z dysku jest miliard razy wygodniejsze i każdą gierkę instalowałem na hdd. Poczekajcie jeszcze trochę, a i do konsol trzeba będzie sterowniki instalować. 

Opublikowano

Spidermanthatpostgavemecancer.jpg

pokaż no mi te gry pudełkowe z kodami do ściągnięcia, o których mówisz?

diablo czy starcraft zeby daleko nie szukac

Opublikowano

Wiele gier na obecne konsole ma breaking-game bugi i WYMAGA patcha, żeby je ukończyć. Dodatkowo na konsole czeka się znacznie dłużej na patche i nie można ich przynieść na pendrive z kafejki internetowej.

Z tymi dedykowanymi sterownikami to ostatnio tu się zrobił bajzel, otóż wystarczy mieć 1 sterowniki do grafiki, najlepiej zawsze najnowsze - tak samo jak na konsolach (ukryte w updatach konsoli).

Argumentowanie, że jak ktoś twierdzi 60fps > 30fps to znaczy, że siedzi dzień i noc na YT i frapsy obserwuje jest .śmieszne

Sama ani razu nie odpaliłam u siebie żadnych frapsów, a swoje spostrzeżenia o płynności gier opieram na osobiście ogrywanych grach. Zarówno konsolowych jak i PC. Choćby nie wiem jak ktoś czarował rzeczywistość to NIGDY w żadnej grze 30 klatek nie będzie lepsze niż 60. Dodatkowo 30 klatek może również być lepsze i gorsze - jak ktoś wcześniej zauważył z Bloodborne (pewnie dlatego mnie oczy bolały od tej gry).

Opublikowano

no wiekszosc gier pudelkowych to kody do sciagniecia, albo zonglerka jak przy gta, bez neta pc mozna wyrzucic na smietnik

Czysta brudna prawda. :obama:

Opublikowano

> 2015, 100mbit/s

> argumentowanie ze bez neta nie da sie grac na PC

:pawel:

Opublikowano

Czysta brudna prawda. :obama:

mamy rok 2015 a ci dalej (pipi)a plyt dvd uzywaja xd

Opublikowano

Czuje, ze konsolarze beda dzisiaj dzielic sie swoja wiedza odnosnie gamingu na PC :pawel:

Dedykowane sterowniki to bedzie przy tym nic :yao:

Opublikowano

No cóż, skoro z PSN prędkość ściągania jak za czasów modemów telefonicznych, to nie dziwota xd

Kiedyś może nawet konsolki dostaną SSD w standardzie i nie trzeba będzie czekać 15min aż się wieśmak załaduje po zgonie  :reggie:

Opublikowano

a co to za problem ten cały internet? moje LTE w komórce jest z 5 razy szybsze od możliwości PSNu.

Opublikowano

hqdefault.jpg

czasy amigi mi sie przypominaja, jak zonglowalem dyskietkami :D

Opublikowano

Ale sie ta zaraza rozprzestrzenia, juz nawet na nicki nie ma co patrzec bo i tak spod ich klawiszy wychodzi jedno i to samo ;/

quo vadis forumku ;f

Opublikowano

a co to za problem ten cały internet? moje LTE w komórce jest z 5 razy szybsze od możliwości PSNu.

Dokladnie, gry sciagaja sie na PC na full throttle, nawet jak mam pudelkowa wersje z plytami, to sciagam z netu :pawel:

30 minut i juz.

W tyle sie gra na ps4 nawet nie zainstaluje, nie mowiac o patchach :pawel:

Opublikowano

mowisz o tym necie co ze streamem e3 nie wyrabial? 

Opublikowano

Instalacja gierek z płytek jakichkolwiek to w sumie retro. No chyba, że ma się sieć przesyłającą z szybkością PSNu, wtedy nawet bluray jest szybszy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.