Opublikowano 15 stycznia 20178 l Jako całokształt mi nie sprawiła większych kłopotów, ale było parę momentów, że laptop prawie wylądował na ścianie. Np. wspomniany przez kubsona ostatni boss, ależ się wkur.wiałem.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Tak, jest trudna. Bez uników ani rusz. Bez przesady. Sama gra na normalu jest dosc prosta, z wyjatkiem 2-3 bossow, szczegolnie ostatni. Na easy mysle ze spokojnie bylaby szampanska kanapówka.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l na normalu idzie bez wiekszego problemu, najtrudniejszy moment to zdecydowanie ostatni boss bo w duzej mierze trzeba liczyc na farta bo wydaje mi sie ze nie ma zadnej reguly jak atakuje
Opublikowano 23 stycznia 20178 l JAKIE TO JE DOBRE Bede probowal wbic platyne, ma troche trudnych trofikow, zrobilo ja tylko 0,1% graczy. Najwazniejsze, ze ciagle chce sie do tego tytulu wracac. Aktualnie mecze arene for fun, uwielbiam horde w grach :] Kilka combosow, juggli i gwarantow, ktore ogarnalem na arenie dla Natashy, na necie nic (chyba) nie ma. Dajcie znac jak wykombinowaliscie cos wiecej. edit: daje jako jpg, bo za duz emotikonow edit2: oczywiscie po wybitce tam gdzie sie lapie w powietrzu trzeba najpierw skoczyc, wcielo mi X (4 i 5 combos). Edytowane 23 stycznia 20178 l przez Dave Czezky
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Progamer Dave robi mature z gierki na 8 gdzin do piwka jak wpadna kumple xD
Opublikowano 4 lutego 20178 l jakby to kogos interesowalo: nie da sie zrobic platyny w tej grze, kazde trofeum jest zgliczowane :( To znaczy, moze za setnym prawidlowym podejsciem sie zrobi, ale watpie. Np za przejscie gry z 4 osob dostala u mnie tylko jedna. Za pokonanie bossa tak samo, itd. Na placu zabilem 120 osob (do trofiku potrzebne 40), tez nie wpadlo, itd, itp. Platyne maja 2 osoby na 1000
Opublikowano 13 marca 20178 l No kórva, serio zglitchowane puchary na amxa xD nic nie wpada jak powinno. Co do gry -jest dobrze i tyle. Nie jest ani pierwsza ani druga liga be'upow, ale gra się bardzo przyjemnie. Do tego świetny soundtrack i fajny klimat. Jako gierka na imprezkę dla kumpli może być, ale spodziewałem się mimo wszystko czegoś lepszego.
Opublikowano 17 marca 20178 l Jak chce zrobic puchar za przejscie na najtrudniejszym to moge grac z botami? Czy tylko solo? Edytowane 17 marca 20178 l przez XM.
Opublikowano 17 marca 20178 l Dobra, koncze przejscie na najtrudniejszym. I co moge powiedziec o tej grze? No jest kórva tragiczna. Pomijajac jedyna zalete w postaci super ost i fajnego klimatu to ta gra jest bardzo bardzo słabym beat em upem. Banalny system walki, 3 ciosy na krzyz (jugglowanie jest ale niepraktyczne w rozgrywce,) gdzie przedstawiciele tego gatunku 20 lat temu oferowali 3x wiecej mozliwosci, liczne bugi, glitche, gra z botami to glitch fest i zacinanie się ich w przejsciach gdzie trzeba restartowac misje do ostatniego check pointa, mnostwo spadków animacji na 4 graczy, banalne walki, nuda, nuda bo system nekro to nic ciekawego i przydatnego. Do tego liczne głupoty jak zwolnienie animacji do 5 klatek przy zgonie towarzysza która wytrąca z gry. Jestem w stanie zrozumiec ze wielu osobom moze sie podobac ta gra, ale za duzo bitek przeszedłem i dla mnie mega zawód i wolalbym po raz setny przejsc starsze gry z tego gatunku niz powrócic do MRB. Wielka szkoda bo co raz mnie tego tyou gier ale no wyszło srednio. Edytowane 17 marca 20178 l przez XM.
Opublikowano 18 marca 20178 l Też podjarany Waszymi wpisami kupiłem (na szczęście w promo), popykali my z młodym, ale szału nie ma. Ot, nawalanka nieco arkadowa z fajnym klimatem. Ale bez szału. Zawiodłem się na waszych forumowskich opiniach po raz drugi. Pierwszy był mad max. Nigdy więcej.
Opublikowano 18 marca 20178 l kolejny sredniak wyhypowany na forum - dobrze ze wzialem na PC za 10 zl.
Opublikowano 19 marca 20178 l Ja pier.dolę. Gra nie jest wielkim hitem, jest dobra. Z fajną grafiką, soundtrackiem, miłym klepaniem po ryjach. Tyle i aż tyle. Warto zagrać, bo nie ma takich gier obecnie.
Opublikowano 15 maja 20177 l w weekendzik przeszlismy z ekipą dwa razy w czterech, dobra muza, swietna gra na kanape, ale samemu to bym to wyyebał po godzinie. Szkoda że taka krótka, za 1 razem pękła w 3h, za drugim chyba też. Mogłoby być mniej drewnianie, i pomimo retro stylu bardziej płynnie, kiedys też robili więcej i mniej klatek animacji, No i zbyt często było tylko plumkanie zamiast muzyki. Glitche, zwolnienia, niewazne.