Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakie exy poza bloodborne dostali ps4 w tym roku?

:dynia: :dynia: :dynia:

A dlaczego poza Bloodborne? Bloodborne nie pasuje do teorii o braku gier na PS4, do tego jedzie wszystko na (pipi) rozmazane, to go wywalamy?

Przy okazji widzę, że nie tylko z matematyką boty mają problemy. Poprawne konstruowanie zdań również was przerasta...

pisałem z komy to po pierwsze

po drugie pytam co wyszło jako ex na PS4 poza bloodborne bo chyba bloodborne był tym jedynym exem. The Order nie liczmy.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

poza Bloodborne fajny jest Resogun i Contrast, no ale to gry typu drobiowego. Bloodborne jest wart wydania 1600zł na szumiące gunvo. Ja tam zawsze kupowałam konsole dla gier, a nie dla konsol. Najwieksza wtopa zakupowa to bez wątpienia wzięcie PS4 w dzień premiery. Do dziś pamiętam smutny ryj znajomego klapa jak uslyszał ten świdrujący szum przy odpalaniu gry. To był fajny widok.

Opublikowano

jakie exy poza bloodborne dostali ps4 w tym roku?

:dynia: :dynia: :dynia:

A dlaczego poza Bloodborne? Bloodborne nie pasuje do teorii o braku gier na PS4, do tego jedzie wszystko na (pipi) rozmazane, to go wywalamy?

Przy okazji widzę, że nie tylko z matematyką boty mają problemy. Poprawne konstruowanie zdań również was przerasta...

pisałem z komy to po pierwsze

po drugie pytam co wyszło jako ex na PS4 poza bloodborne bo chyba bloodborne był tym jedynym exem. The Order nie liczmy.

Tak, na bąka wyszło zero gier, więc teraz liczymy tylko eksy na >90 na metacriticu żeby pogromu nie było xd

Opublikowano

Jakubu ty nie grałeś od czasów drivecluba w żadnego eksa więc nie co się tasujesz

Opublikowano

czasu nie mam to nie gram. ostatnio raz na tydzień uda mi się wiedźmina włączyć na godzinę i niestety musi mi to wystarczyć

Opublikowano

czasu nie mam to nie gram. ostatnio raz na tydzień uda mi się wiedźmina włączyć na godzinę i niestety musi mi to wystarczyć

Nie grasz bo nic nie wyszło nie kłam. Klapy dostały w tym roku jedna grę, czacie to? Konsola drugi rok na rynku i ma jedną grę w która warto zagrać a mówili, że vita jest martwa

Opublikowano

za to na xboksie zdążyłem ograć wszystkie eksy z tego roku

Opublikowano

Ja nie bo nie mam zydboksa

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dalej nie rozumiem jak niektórzy pojmują tu słowo "eks"

Opublikowano

Btw dziś na głównej ujrzałem to  :pawel:

hDY0gyv.gif

Podsumowując sama prawda:

- Trzy stabilizujące nóżki

- W pełni sprawny a zarazem potężny psn

- Nieprzegrzewające się konsole

- Super jakościowe gumy w analogach w DS4

- Świetny serwis realizujący usługę w tydzień

- Natychmiastowy zwrot $ za przypadkowe ściągniecie ich z karty (Ps+)

Czego chcieć więcej?  :kaz:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Czego chcieć więcej?  :kaz:

Gier

:daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

Boty jak się pultają jakby wcale nieprawdą było to, że od listopada zeszłego roku dostali dokładnie zero eksów xd Z czym do ludzi robaki gówniaki.

wpis taktyczny:

:dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

wieksza smieszna dynia jest z tego jak caly dzien klapeusze same sie oraly

Opublikowano

Lem z Yetim już jadą, szykuj d...

w gratisie zrobią też pranie mózgu

:problem:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

wieksza smieszna dynia jest z tego jak caly dzien klapeusze same sie oraly

no właśnie widzę że wmówiliście sobie i im że brak gier od jesieni 2014 >>> mieć kandydata do GOTG na kilkadziesiąt h w samym singlu.  :obama:

Bantofel to już chyba każdego dnia krąży inaczej między hejtem i obroną jednego kurwidołka bez gier, a drugiego.  :pawel:

Opublikowano

Kolejna bijatyka w rodzinie PlayStation :banderas:

A xboty co? Trzeci sezon KI? :dynia:

Opublikowano

o jezu jakie chińskie guwno xDDDDD

i ty sie kur.wa naśmiewasz z gier nintendo 

@nobody

Weź ty sie uspokój z tym gotg dla kolejnych soulsów, bo to już nie jest śmieszne kolego. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lem z Yetim już jadą, szykuj d...

w gratisie zrobią też pranie mózgu

:problem:

ten filmik xd

Opublikowano

o jezu jakie chińskie guwno xDDDDD

i ty sie kur.wa naśmiewasz z gier nintendo

@nobody

Weź ty sie uspokój z tym gotg dla kolejnych soulsów, bo to już nie jest śmieszne kolego. :lapka:

Adasiu, uspokój się. To tylko klaperskie prawo :obama:
Opublikowano

:pechowiec:

Opublikowano

ale czaicie typy że to jest najlepsza singlowa gra ever, obok Okemi i RE4, a skoro ja tak mówię to tak właśnie jes? :lapka:

Opublikowano

:pawel:

Chyba lemonka ci dał swoje dragi kolego. :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.