Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No a o czym ?  

Jeszcze Don sie produkowal, ze to, ze wszytskie exy trafia na PC nic nie znaczy!

Sam mialem brac Xboxa, bo nagle przyszedl hype na przygody Lary, ale wybralem karte. Mysle, ze nie jestem jedynym przypadkiem na swiecie!

Dziekuje "krulu" Spencerze !  :obama:

k,NzIxNDQ3MzksNDgxNDMwODg=,f,696378_kon_

Czyli dolaczysz do najnizszej kasty,do której należy już YETI, przy ktorej pariasi w Indiach to notable. Staniesz się po prostu klapoblacharzem :reggie: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

was niedlugo nawet konsolowcami nazwac nie bedzie mozna. "ecosystem exclusive" xDDDDDDDDDDD

@izi: Jesteś turbo upośledzony.

Sorry, ale to nie dla mnie Titanfall ma grafe ostra jak zyleta, niezauwazalny screen tearing i plynnasc 120fpsow.

Zglosilem.  :cool:  :lapka:

Edytowane przez easye

Opublikowano

jak zostanie blacharzem, to juz dlugo klapem nie bedzie.

Jak zagra w TR na prawilnej myszce to juz nie bedzie powrotu.

Potem celowanie na padzie po prostu odrzuca. Nie da sie wrocic.

Roznica jest taka, ze na konsolce probujesz centrowac ekran wychylajac galke a na PC po prostu strzelasz heada.

Opublikowano

a tego to juz mi nic nie wyprze - we wszytsko gram na DS4 xD

Opublikowano

Granie na myszce i klawie w gierki gdzie się używa więcej niż pięć przycisków xd

Opublikowano

Hehe, pamietam jak przyszedl jakis bot, ktory byl niezly w halo, chyba fil4, i pyerdolil ze wygralby z fatality'm pad vs. mycha xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Taki to jest poziom intelektualny konsolarzy.

Opublikowano

Izu, ten cały bełkot o QB w 720p, grach w 25fpsch i RotTR na low (polecam DF na które się tak klapy powołują). To nie jest argument tylko poziom czeskimaster/mendrek. Nie ma się do tego jak ustosunkować. Tylko minusować i walcem, ciągle walcem. YETI czasem napisze coś zabawnego. Ty jesteś zwyczajnie śmieszny. Walcem Cię tylko walcem.

Opublikowano

Ech, chyba na anstepnym czeskim graniu bede musial tym razem boty sprowadzic do parteru i odpalic im tomb raiderka ;/

Ostatnio jak klapom pokazywalem wiedzimna, to sobie kompy pokupowali mowiac: "no i tutaj konczy sie console wars, to jest roznica generacji".

Rip Soban (*)

Opublikowano

Granie na myszce i klawie w gierki gdzie się używa więcej niż pięć przycisków xd

Granie w cokolwiek gdzie trzeba celowac na padzie xd

Dobra decyzja cartman, pamietam ze jak kupilem sobie smoka to na poczatku i tak gralem na szrocie bo od jakichs 7 lat praktycznie nie gralem na PC, nie liczac jakichs mmo. No ale jak juz sie przesiadlem ze szrota na dobre to nie ma mowy o powrocie, a przyszlosc wyglada coraz lepiej (Horizon 2) :banderas:

Opublikowano

kupiles w koncu adapterek do xbonowych czezki?

Opublikowano

nie, gram na padach od x360 na razie

Opublikowano

niesmacznie trochę się zrobiło, ktoś się zesrał?

Opublikowano

niesmacznie trochę się zrobiło, ktoś się zesrał?

Nie, tylko blacharze przyszli.
Opublikowano

Czezky, przypomnij proszę ile kosztowało Cię skompletowanie tej potężnej budy? Serio pytam.

tyle co one, abonament i kilka gierek.

Opublikowano

Ze wszystkim? Z Pro myszka, headsetem, deska z leroya?

XBOX ONE + 3 LATA XBOX LIVE GOLD + 12 KONSOLOWYCH GIER NA PREMIERE

Takie sa przykre fakty :)

Potem juz czysty zysk, bo online za darmo a gry za maksimum pol ceny NKW (niedoyebanej konsolowej wersji) :)

Opublikowano

Takie sa przykre fakty :)

Potem juz czysty zysk, bo online za darmo a gry za maksimum pol ceny NKW (niedoyebanej konsolowej wersji) :)

I tyle siopy poszło żeby w jakieś goowna rozmazane grać i CSa

:greeting: :greeting: :greeting: :greeting:

Opublikowano

//EDIT: Odkryłem nowy ficzer - grając w jakikolwiek singleplayerowy tryb (nawet zwykły Versus) jeśli serwery gry dostaną czkawki i się wysrają, gra przerywa to, co aktualnie robisz i wywala cię do menu z utratą wszelkiego progresu :kaz:

Gram na ps4, u mnie tak samo, lekko wk(pipipi)jące. Inna sprawa to jest jakiś zonk podczas tego wstępu do trybu fabularnego zdarza mi się, żę po ukończeniu walki loading trwa z 3 minuty (pewnie też problem z połączeniem)

grałem dziś troche meczy ale w sumie nie ma to sensu w tej chwili bo wyszukuje mecze co 5-10 minut więc jest masakra nie można sie rozgrzać nawet

O matko :pawel: ależ dostarcza beki ten temat

Opublikowano

3 lata xbox live (36 msc x 4 gry co miesiąc = w tej cenie dostajemy 144 gry)

12 konsolowych gierek = mozna sprzedac uzywke a na blaszce.. no cóż

Opublikowano
//EDIT: Odkryłem nowy ficzer - grając w jakikolwiek singleplayerowy tryb (nawet zwykły Versus) jeśli serwery gry dostaną czkawki i się wysrają, gra przerywa to, co aktualnie robisz i wywala cię do menu z utratą wszelkiego progresu

Gram na ps4, u mnie tak samo, lekko wk(pipipi)jące. Inna sprawa to jest jakiś zonk podczas tego wstępu do trybu fabularnego zdarza mi się, żę po ukończeniu walki loading trwa z 3 minuty (pewnie też problem z połączeniem) . Po uja robić single z koniecznością podłączenia CFN, nosz kuźwa (żeby nie było nie gram po wifi itd. ale wczoraj po 22 wypieprzyło mnie dobrych kilka razy podczas zwykłego treningu).

Ale na filmikach od jetiego wszystko dzialalo :/

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Konsolorze na premiere arkham knighta tu szalu macicy dostawali a teraz dupy cicho xd Beczka nieziemska ten street fighter

Opublikowano

no z arkham knightem byla beka, bo "GRA NA SMOKU DZIALA JAK NA PS4, BUAHHAHAHAH!". Gra miala zablokowane suwaki i wszystko bylo jak w wersji na ps4.

xDDDDDDDDDDDD

Ostatnio ogrywalem arkhama w 4k :sir:

Opublikowano

podobno jak jestes zawodowym profesjonalistą to wtedy tam gdzie inni widza wady ty widzisz zalety

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.