Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

figuś okazał się turbo klapem

:rotfl:

:shotgun::doom::joe:

Pamiętaj mimo że jesteś klapem nadal z karolkiem chcemy z tobą w coopie grać :)

:rose:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mija ledwo luty, a posiadacze PS4 mieli okazję zagrać w Witness, Firewatch, Gravity Rush, Street Fighter V czy Helldivers.

Mija ledwo luty, a posiadacze Xboxa mieli okazję spróbować Rocket League, który na Nadkąsoli ogrywany prawilnie od roku. I tyle... A, przepraszam. W dodatku dostali spoko gry w GWG na Xbox 360.

A następne miesiące będą jeszcze bardziej brutalne :)

Tak, ja wiem, że to forum dla kąsolomaniaków, ale nawet nie wiecie jak się oracie takimi postami

posiadacze PS4 mieli okazję zagrać w Witness, Firewatch, Gravity Rush, Street Fighter V czy Helldivers.  - kurcze, grać w ochłapy z pcta 4/10 to jak być dotkniętych przez samego papieża 

sony daje tyle radości graczom xD

Opublikowano

Jezu, czy wy dalej nie pojęliście, że Pecet NI-KO-GO?

Boże. Ludzie serio używają komputera do gierek. Trzymcie mje bo nie wytrzymje.

Opublikowano

Ludzie dalej używają ps3 do grania, to jest dopiero siara. 

Opublikowano

Kilka lat temu złożyłem dość mocnego pc, sama buda za ponad 4k pln i okazało sie, że komputer służył tylko do grania w Diablo, StarCrafta i przeglądania internetu, nigdy więcej :D

Kilka lat temu kupiłem ps4 za 1700 zł z dwoma grami w zestawie. Po 2 latach okazało się że ja już nawet nie chcę tego włączać i mogłem kompa wzmocnić albo kupić wii u czy xboxa one wcześniej. W sumie dzięki nieudolności sony w ciągu 2 lat zakupiłem 3 inne konsole i wzmocniłem pc'ta. Nigdy więcej :D

BTW co to za argumenty ? To że ty nie grałeś w nic więcej nie znaczy że nic więcej nie wychodziło. Teraz na PC masz prawie wszystkie gry które ogrywasz na ps4 i dużo więcej :D

Opublikowano

Mówi koleś, który dopiero teraz odkrywa Wii. 

Jak można być takim bezczelnym knypkiem? W ryja dać tylko ci mogę dać.

Opublikowano

Jezu, czy wy dalej nie pojęliście, że Pecet NI-KO-GO?

Boże. Ludzie serio używają komputera do gierek. Trzymcie mje bo nie wytrzymje.

czy ominąłby mnie jakiś super eks na plejstejszyn? czemu klapy się tak rzucają o to że na xboxie nie ma w co grać?

No bo wszystkie exy Xboxa wychodzą na Peceta, ergo nic nie ma na Xboxa. Nadążaj.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Bo jeśli mam wybrać ograć coś na PC czy Xboxa, to już z biedy ogram na PC. 

Scalebound w tych 23 klatkach jak na E3 kontra w 60, no nie trudny wybór.

Opublikowano

Mówi koleś, który dopiero teraz odkrywa Wii. 

Jak można być takim bezczelnym knypkiem? W ryja dać tylko ci mogę dać.

Już znacznie wcześniej miałem kontakt z wii u kuzyna, ale dopiero teraz na własność miałem. W dodatku wii była dodatkową konsolą, a nie główną. Także milcz.

Opublikowano

Jezu, Figaro, zagraj w Mario bo się agresywny robisz od tego pseudo klaperstwa

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem Figar.

Opublikowano

No jakbyś kisił się jeszcze z ps3 to też byłbyś agresywny. 

Opublikowano

Nasmiewasz się z stuqa bo dopiero teraz ogrywa goty gry z wii. Spójrz na siebie, nie ogrsles większości dobrych gier z ostatnich 5 lat i smiesz komuś wspominać podobne rzeczy? Gardze tobą klapie

Jesteś rakiem tego forum Figaro, wróć jak Ci dziewczyna kupi nowa grę która nie ma 10 lat

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Figaro = fałszywy nintendofil, janusz urojonego PS4 z zapędami blacharskimi...

Czy można niżej upaść?

Opublikowano

Można grać na ps3.

W 2016.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Blantman - gier było dużo, ale gdy coś włączyłem to ktoś odezwał sie na gg, to zajrzałem na facebooku, to na forum na chwile, to jakaś aktualizacja, to frapsa włączyłem, oho może lepsze sterowniki znajde, to jeszcze coś innego i cały chyu było z grania.

Nigdy więcej nie wróce do blachy! :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Gravity rush to wstyd wymieniać jako argument ze jest w co grać

Opublikowano

gg jeszcze istnieje w ogóle?

Opublikowano

Nasmiewasz się z stuqa bo dopiero teraz ogrywa goty gry z wii. Spójrz na siebie, nie ogrsles większości dobrych gier z ostatnich 5 lat i smiesz komuś wspominać podobne rzeczy? Gardze tobą klapie

Jesteś rakiem tego forum Figaro, wróć jak Ci dziewczyna kupi nowa grę która nie ma 10 lat

Nie naśmiewam. Naśmiewam się z jego naśmiewania, kiedy sam robi to samo :) 

Opublikowano

No nie robię tego samego, bo Ty nie masz ani mocnego PC do grania, ani XO czy PS4, a kisisz się z ps3 i martwym wii u z 5 grami na krzyż. XD

Przy czym ja posiadając XO kupiłem sobie DODATKOWO Wii aby ograć te 5 gier na krzyż i pogonić dalej, tak samo 2DS i w przyszłości WiiU. 

Już nie wspomnę, że ogrywasz takie gry jak Bioshock w 2015 roku. XD

Opublikowano

Yeti czemu lubisz się po pysku strzelać?Walić batem po plecach?Czy to Ciebie aż tak kręci?

tumblr_mocrn1JYYQ1r4lyrmo1_250.gif

KAz, Ubi, EA a teraz Capcom Ciebie dyma a Ty prosisz się jeszcze o więcej?

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Bądź co bądź gajos ma coś więcej do powiedzenia bo chociaż ma XOne, Figar to już wogole powinienem się zamknąć, bo ps4 i XOne widział tylko na stand w marketach.

(pipi)i coś o grach, których nigdy na oczy nie widział, zostań lepiej facet Nintendo zboczkiem, bo ta generacja nie dla Ciebie.

Opublikowano
Już nie wspomnę, że ogrywasz takie gry jak Bioshock w 2015 roku. XD

Ty ogrywasz SMG w 2016 roku. Nic nie ma w tym złego, tak jak w moim Bioshocku w 2015 :)

Opublikowano

Bądź co bądź gajos ma coś więcej do powiedzenia bo chociaż ma XOne, Figar to już wogole powinienem się zamknąć, bo ps4 i XOne widział tylko na stand w marketach.

(pipi)i coś o grach, których nigdy na oczy nie widział, zostań lepiej facet Nintendo zboczkiem, bo ta generacja nie dla Ciebie.

Nareszcie coś powiedziałeś z sensem, NARESZCIE  :exact:

Ale on już nie jest nintendozboczkiem, okazał się fałszywym mesjaszem, klapkiem ukrytym w najlepszym obozie do grania. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.