Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

klapersy podniecają się shenmue tak jak wiedźminem i też zaczną od trzeciej części

ojejku same autyzm co odkrycie mgsa przy najsłabszej fabularnie numerycznej części

żeby nie było wszystkie tomy sagi i opowiadań zaliczone. całe szczęście kuc mi nie wyrósł.

ps a no i Trylogia Husycka > Saga o Wiedźminie

Edytowane przez nobody

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fig, full screen please. W tak małym rozmiarze nawet gry z Wii U są ładne.

Są w temacie Shenmue.

Opublikowano

Kupuje sobie wczoraj far cry primal na x one 4 egzemplarze a na ps4 26:). Nie użytkownicy xboxa nie wykupili po prostu xbox coraz bardziej znika z polski. Jeszcze gorzej z nowymi plantsami. Na pc i ps4 są na x one brak. Dodajmy do tego Brak polonizacji quantum break i wnioski sami sobie wysnujcie. Xbox one mniej popularny od wii u w polsce:)?

Opublikowano

No nie wiem, Nintendo nawet polskiego oddziału nie ma i działa w Polsce jedynie przez jakiś pośredników co ich gry ogarniają na kilka krajów jednocześnie, no i widziałeś kiedyś polonizację gier od Nintendo? ;)

Opublikowano

A po co w Forza 6 polonizacja? No żeby łebki nie potrafiące Kali jeść Kali pić po angielsku wiedziały co klikają.

Opublikowano

A co chcesz tłumaczyć w mario czy zeldzie? Tam dialogi są niepotrzebne

W Mario to jeszcze, ale w Zeldzie co jak co, ale jest co tłumaczyć. 

Opublikowano

ee tam ja nigdy tego nie czytałem to były tak głupie dialogi w okarynie czy wind wakerze tylko w twillight princess i skyward sword coś czytałem :D

Opublikowano

ee tam ja nigdy tego nie czytałem to były tak głupie dialogi w okarynie czy wind wakerze tylko w twillight princess i skyward sword coś czytałem :D

Głupie dialogi w Okarynie i Wind Wakerze? Serio, blantman?

Opublikowano

Forza na Pc incoming :obama:

Opublikowano

Kolejny gwóźdź do trumny xboxa. 

Opublikowano

No mają w końcu wystartować z większymi dodatkami do Forza 6 - Porsche te sprawy, więc? 

Opublikowano

No mają w końcu wystartować z większymi dodatkami do Forza 6 - Porsche te sprawy, więc? 

Mam nadzieje , bo jak wyjadą z Forzą 7 to ich ukatrupie

Opublikowano

Mam nadzieje , bo jak wyjadą z Forzą 7 to ich ukatrupie

W tym roku wychodzi Forza Horizon 3 - może na autoshow w Genewie zapowiedzą jak w przypadku Forza 6 i Forda GT.

A dodatek z Porsche był pokazywany wczoraj w SF, jakiś czas temu wypłynęły wszystkie informacje na jego temat, będzie razem z nowym torem w USA.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Coś cichutko tutaj wiec..miła wiadomość od klapa do youtubera Jacka Fajfera.

12803072_10153992959219295_4961441526843

Opublikowano

Jakiś kontekst sytuacyjny?

Opublikowano

Teraz gdy top Gear umarł to nie będzie Clarksona w forzie. A był to miły akcent dla fanów motoryzacji

Opublikowano

a dlaczego by nie? jak będą chcieli to się dogadają z ekipą i będą jak do tej pory tylko nie będzie już znaczków top gear a ich nowe.

Opublikowano

Z Top Gear pewnie przedłużali umowę przy okazji nowej generacji, więc jak już zapłacili to pewnie będą wykorzystywali tak jak do tej pory przynajmniej przez Top Gear Test Track i dedykowane eventy.

Swoją drogą to pamiętam jak w czasach FM3/GT5 dla klapów to niby był jakiś wielki deal breaker z TG w GT, a później prawa wykupili amerykanie i nagle wszyscy zamilkli gdy MS wykorzystał licencję 10x lepiej od PD, bo i na przestrzeni ostatnich lat w FM mieliśmy nie tylko Top Gear Test Track, ale i dedykowane eventy wyciągnięte prosto z programu, Clarksona opowiadającego historie co ciekawszych aut w ForzaVista itp.

Opublikowano

Wszystko dla beki i śmietany, ale boję się że kolejna generacja będzie znów remasterami, wiesek w 60 klatkach, xone w Full HD, to samo, tylko w lepszej oprawie.

A, może specjalnie obniżają jakość dzisiejszych gier, żeby w kolejnej generacji, wydać to samo w lepszej jakości... Taka lekka rozkmina..

Opublikowano

Wszystko dla beki i śmietany, ale boję się że kolejna generacja będzie znów remasterami, wiesek w 60 klatkach, xone w Full HD, to samo, tylko w lepszej oprawie.

A, może specjalnie obniżają jakość dzisiejszych gier, żeby w kolejnej generacji, wydać to samo w lepszej jakości... Taka lekka rozkmina..

Jeśli w modzie będzie 4k to gwarantuje że będzie ponowna masa remasterów.

Opublikowano

Niszowy tytuł, który mało kogo, jeśli kogokolwiek w Polsce grzeje - Gravity Rush Remastered i tak zostaje przetłumaczony.

Quantum fuckin Break, rzekomo największy hit Xboxa w tym roku obok Girsów 5 - brak lokalizacji, nawet napisów :reggie:

A teraz wszyscy razem chórkiem - Z XBOXEM NIGDY...

Opublikowano

Niszowy tytuł, który mało kogo, jeśli kogokolwiek w Polsce grzeje - Gravity Rush Remastered i tak zostaje przetłumaczony.

Quantum fuckin Break, rzekomo największy hit Xboxa w tym roku obok Girsów 5 - brak lokalizacji, nawet napisów :reggie:

A teraz wszyscy razem chórkiem - Z XBOXEM NIGDY...

No jak tacy janusze jak Ty dalej będą kasę ze zbierania malin odkładać na PS4 gdzie Sony robi w wała klientów na każdym kroku, to lepiej nie będzie :) Klapki popłaczą na fejsie, że im Sony ceny plusa winduje, że podnosi ceny gier, że do plusa wrzuca gry z nesa, ale  i tak z językiem na brodzie polecą po kolejne PS. Klienci kształtują rynek.

Opublikowano

Myślicie, że zremasterują Wieśka na PS5 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.