Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

klapersy podniecają się shenmue tak jak wiedźminem i też zaczną od trzeciej części

ojejku same autyzm co odkrycie mgsa przy najsłabszej fabularnie numerycznej części

żeby nie było wszystkie tomy sagi i opowiadań zaliczone. całe szczęście kuc mi nie wyrósł.

ps a no i Trylogia Husycka > Saga o Wiedźminie

Edytowane przez nobody

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fig, full screen please. W tak małym rozmiarze nawet gry z Wii U są ładne.

Są w temacie Shenmue.

Opublikowano

Kupuje sobie wczoraj far cry primal na x one 4 egzemplarze a na ps4 26:). Nie użytkownicy xboxa nie wykupili po prostu xbox coraz bardziej znika z polski. Jeszcze gorzej z nowymi plantsami. Na pc i ps4 są na x one brak. Dodajmy do tego Brak polonizacji quantum break i wnioski sami sobie wysnujcie. Xbox one mniej popularny od wii u w polsce:)?

Opublikowano

No nie wiem, Nintendo nawet polskiego oddziału nie ma i działa w Polsce jedynie przez jakiś pośredników co ich gry ogarniają na kilka krajów jednocześnie, no i widziałeś kiedyś polonizację gier od Nintendo? ;)

Opublikowano

A po co w Forza 6 polonizacja? No żeby łebki nie potrafiące Kali jeść Kali pić po angielsku wiedziały co klikają.

Opublikowano

A co chcesz tłumaczyć w mario czy zeldzie? Tam dialogi są niepotrzebne

W Mario to jeszcze, ale w Zeldzie co jak co, ale jest co tłumaczyć. 

Opublikowano

ee tam ja nigdy tego nie czytałem to były tak głupie dialogi w okarynie czy wind wakerze tylko w twillight princess i skyward sword coś czytałem :D

Opublikowano

ee tam ja nigdy tego nie czytałem to były tak głupie dialogi w okarynie czy wind wakerze tylko w twillight princess i skyward sword coś czytałem :D

Głupie dialogi w Okarynie i Wind Wakerze? Serio, blantman?

Opublikowano

Forza na Pc incoming :obama:

Opublikowano

Kolejny gwóźdź do trumny xboxa. 

Opublikowano

No mają w końcu wystartować z większymi dodatkami do Forza 6 - Porsche te sprawy, więc? 

Opublikowano

No mają w końcu wystartować z większymi dodatkami do Forza 6 - Porsche te sprawy, więc? 

Mam nadzieje , bo jak wyjadą z Forzą 7 to ich ukatrupie

Opublikowano

Mam nadzieje , bo jak wyjadą z Forzą 7 to ich ukatrupie

W tym roku wychodzi Forza Horizon 3 - może na autoshow w Genewie zapowiedzą jak w przypadku Forza 6 i Forda GT.

A dodatek z Porsche był pokazywany wczoraj w SF, jakiś czas temu wypłynęły wszystkie informacje na jego temat, będzie razem z nowym torem w USA.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Coś cichutko tutaj wiec..miła wiadomość od klapa do youtubera Jacka Fajfera.

12803072_10153992959219295_4961441526843

Opublikowano

Jakiś kontekst sytuacyjny?

Opublikowano

Teraz gdy top Gear umarł to nie będzie Clarksona w forzie. A był to miły akcent dla fanów motoryzacji

Opublikowano

a dlaczego by nie? jak będą chcieli to się dogadają z ekipą i będą jak do tej pory tylko nie będzie już znaczków top gear a ich nowe.

Opublikowano

Z Top Gear pewnie przedłużali umowę przy okazji nowej generacji, więc jak już zapłacili to pewnie będą wykorzystywali tak jak do tej pory przynajmniej przez Top Gear Test Track i dedykowane eventy.

Swoją drogą to pamiętam jak w czasach FM3/GT5 dla klapów to niby był jakiś wielki deal breaker z TG w GT, a później prawa wykupili amerykanie i nagle wszyscy zamilkli gdy MS wykorzystał licencję 10x lepiej od PD, bo i na przestrzeni ostatnich lat w FM mieliśmy nie tylko Top Gear Test Track, ale i dedykowane eventy wyciągnięte prosto z programu, Clarksona opowiadającego historie co ciekawszych aut w ForzaVista itp.

Opublikowano

Wszystko dla beki i śmietany, ale boję się że kolejna generacja będzie znów remasterami, wiesek w 60 klatkach, xone w Full HD, to samo, tylko w lepszej oprawie.

A, może specjalnie obniżają jakość dzisiejszych gier, żeby w kolejnej generacji, wydać to samo w lepszej jakości... Taka lekka rozkmina..

Opublikowano

Wszystko dla beki i śmietany, ale boję się że kolejna generacja będzie znów remasterami, wiesek w 60 klatkach, xone w Full HD, to samo, tylko w lepszej oprawie.

A, może specjalnie obniżają jakość dzisiejszych gier, żeby w kolejnej generacji, wydać to samo w lepszej jakości... Taka lekka rozkmina..

Jeśli w modzie będzie 4k to gwarantuje że będzie ponowna masa remasterów.

Opublikowano

Niszowy tytuł, który mało kogo, jeśli kogokolwiek w Polsce grzeje - Gravity Rush Remastered i tak zostaje przetłumaczony.

Quantum fuckin Break, rzekomo największy hit Xboxa w tym roku obok Girsów 5 - brak lokalizacji, nawet napisów :reggie:

A teraz wszyscy razem chórkiem - Z XBOXEM NIGDY...

Opublikowano

Niszowy tytuł, który mało kogo, jeśli kogokolwiek w Polsce grzeje - Gravity Rush Remastered i tak zostaje przetłumaczony.

Quantum fuckin Break, rzekomo największy hit Xboxa w tym roku obok Girsów 5 - brak lokalizacji, nawet napisów :reggie:

A teraz wszyscy razem chórkiem - Z XBOXEM NIGDY...

No jak tacy janusze jak Ty dalej będą kasę ze zbierania malin odkładać na PS4 gdzie Sony robi w wała klientów na każdym kroku, to lepiej nie będzie :) Klapki popłaczą na fejsie, że im Sony ceny plusa winduje, że podnosi ceny gier, że do plusa wrzuca gry z nesa, ale  i tak z językiem na brodzie polecą po kolejne PS. Klienci kształtują rynek.

Opublikowano

Myślicie, że zremasterują Wieśka na PS5 ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.