Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O ja, Windows taki zmodyfikowany, news tak bardzo zeszłoroczny :obama:

Poza tym, niestety, wątpię w Steam na One skoro Microsoft wraz z premierą nadchodzących tytułów wyraźnie daje do zrozumienia, że budują swoją usługę.

Opublikowano

Dla blachy QB i FM6, a dla zielonej szlachty cala biblioteka gier stem :obama:

Taka wymiana to ja rozumiem :fsg:

Opublikowano

Widzę, że trzeba zacząć szukać mysz i klawiaturę do XO. :obama:

Opublikowano

Trollujecie prawda?

Przecież to zabija console gaming, cały feeling zakupu konsoli a nie pc-ta

Opublikowano

Logitech czy razer zielony bracie?

Opublikowano

Dobry trolling fanek. Szanuję mocno.

Biblioteka gier ze Steam na XOne. The Witness, Street Fighter 5 Gold i reszta PCexów z PS4 na Xbox One. No i te ceny, czekam na oficjalne potwierdzenie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

xbox tfu nie dość że pc to jeszcze chuyowy xd

Opublikowano

Logitech czy razer zielony bracie?

Proste, że razer. :lapka:

W końcu prawilnie ogra się takie sztosy jak Pillarsy NA KONSOLI.

Opublikowano

Juz nie moge sie doczekac remastera serii Total War na konsole Xbox One. Ogra sie jak czlowiek z supportem myszki i klawiatury :fsg:

Opublikowano

Trollujecie prawda?

Fanek "to nie jest nawet grafika" piszący o konsolowym feelingu. To kek XD Podobny poziom abstrakcji do Mendrka analizującego postać MC na podstawie Wikipedii.

Opublikowano

Dzisiaj jest dzień pełen "cudownych" wieści u Zieloniaków :obama:

Remedy zajęło nazwę Alan Wake Returns. Ale będzie grane, jedyneczka w 900p :obama:.

No i wraca Conker! 

Jako gra w Hololens. Aw yissss!!!111 Spencer, krul, spełnia nasze marzenia. 

Opublikowano

usp-2.png

Zieleń niektórych sprzętów razera aż prosi, by je podpiąć do XO.

Opublikowano

Musze poprosic znowu mustafe o overtajmy, trzeba jakos nazbierac te 3 kafle dolara na okularki z hologramami :fsg:

Opublikowano

Przydałby się jeszcze deal na XO battle.net i od razu biorę prepaid do wowa.

Gnome_male250x.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Mają dac możliwość ustawienia grafiki!

Gry płynne nawet na Xkorkim! Jaram sie-wszystko na Ultra Low i będziemy mieli 60fpsow bez screen tearingu!

Opublikowano

Z jednej strony fajnie, Xbox to teraz blacha, będziecie mogli zaznać cudów od Gabena.

Z drugiej strony trochę bekę mam z botów.

Boty do niedawna:

"Steam Machine? BEKA, kto to kupi? Przecież to PC w mniejszej obudowie, gardzę! TFU"

Boty w dzień w którym dowiedziały się, że Xbox będzie takim trochę upośledzonym PC:

"Noo wypadało by zakupić mysz i klawiature, cała biblioteka STEM stoi otworem, ALE BĘDZIE GRANE"

75a5e3fd7afc263b7892db5f8441e2d1.400x267

Ja tylko chce zobaczyć jak wam na Xbonach będzie Total War chodził. Klapy się osrają w CW ze śmiechu.

Trollujecie prawda?

No te nowe konsole to mają rzeczywiście feeling, prawie jak za czasów PSXa albo PS2 prawda?  :dynia:

To życie przeszłością u klapów to jakieś popularne schorzenie.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ej, ale wy serio myślicie, że będzie Steam na Xone bo zarejestrowali jakąś domenę? XD Pewnie mają setki jak nie tysiące bezsensownych domen tak na wszelki wypadek.

Opublikowano

Granie w gry ze Steama na XO może być tylko możliwe za pośrednictwem streamingu gier. 

Opublikowano

wyobrazacie sobie te wszytskie gry ze steama ze wsparciem chmury !  :obama:

Opublikowano

Tylko ze stem machine jedzie na jakims uposledzonym stemOS na ktorym nie wszystkie gry maja wsparcie, a do tego chodza gorzej niz na Win10 xDD. Xbox za to jest full windows machine z pelnym wsparciem microsoftu, dx12, moc chmury, move engine, dual pipe, juz nie wspomne ze nie trzeba sie (pipi)ac z piecioma apkami roznych wydawcow aby pograc ze znajomymi, najlepsze community xbox live, wkladasz plyte iiiii:

W6qYyE.gif

:fsg: :fsg: :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.