Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wkladasz plyte iiiii:

i 30 minut istalujesz gre, sciagajac godzianmi aktualizacje by w ogole ja wlaczyc xD

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dual pipe, half pipe - wszystko na pokładzie  :fsg:

Opublikowano

Granie w gry ze Steama na XO może być tylko możliwe za pośrednictwem streamingu gier. 

Łee więc z dużej chmury mały deszcz, to tak jakbym się cieszył że mogę podpiąć laptop do TV i na nim grać we wszystko co mój PC odpali.

Opublikowano

Hav7n jeszcze druga strona gpu!

Opublikowano

Granie w gry ze Steama na XO może być tylko możliwe za pośrednictwem streamingu gier. 

Łee więc z dużej chmury mały deszcz, to tak jakbym się cieszył że mogę podpiąć laptop do TV i na nim grać we wszystko co mój PC odpali.

No dobra, ale wtedy streamujesz z PC, a na XO była by transmisja dzięki MOCY CHMURY. :fsg:

Opublikowano

to bedzie jak z oculusem

graj na xbonie w gry za pomoca oculusa!!! (wymagana blacha za 10k i oculus za 5k)

graj na xbonie w gry ze stema (wymagana blacha za 10k z zainstalowanym i odpalonym steamem zeby xbon mogl streamowac jak to guwno steam link)

Opublikowano

Jakby Steam wylądował na X1, to byłaby to definitywna smierć i pogrom klapów :obama::fsg: 

Opublikowano

Prognozuję, że teraz puszczą jakieś drobne info, a pełna anihilacja i ostateczne rozwiązanie kwestii kubotów nastąpi na E3.

Gry z BC, gry dedykowane XO, gry ze Steam, cross play, cross buy... Takie dobro tylko u krula krulów, dostępne tylko dla największych fanatyków gier (Microsoft Xbox One) i hi-end bez popity. :xboss::fsg:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I tym samym online DRM prosto w pupala. Historia zatacza koło. Już se na grzybobraniu nie pogracie...

Spencer dobry troll :Coolface:

Opublikowano

Prognozuję, że teraz puszczą jakieś drobne info, a pełna anihilacja i ostateczne rozwiązanie kwestii kubotów nastąpi na E3.

Gry z BC, gry dedykowane XO, gry ze Steam, cross play, cross buy... Takie dobro tylko u krula krulów, dostępne tylko dla największych fanatyków gier (Microsoft Xbox One) i hi-end bez popity. :xboss::fsg:

Dołóż do tego hololens i cortanę która jak klap z pełnymi ustami klęczy przed tobą :banderas:

Opublikowano

Z jednej strony fajnie, Xbox to teraz blacha, będziecie mogli zaznać cudów od Gabena.

Z drugiej strony trochę bekę mam z botów.

Boty do niedawna:

"Steam Machine? BEKA, kto to kupi? Przecież to PC w mniejszej obudowie, gardzę! TFU"

Boty w dzień w którym dowiedziały się, że Xbox będzie takim trochę upośledzonym PC:

"Noo wypadało by zakupić mysz i klawiature, cała biblioteka STEM stoi otworem, ALE BĘDZIE GRANE"

75a5e3fd7afc263b7892db5f8441e2d1.400x267

Ja tylko chce zobaczyć jak wam na Xbonach będzie Total War chodził. Klapy się osrają w CW ze śmiechu.

Trollujecie prawda?

Przecież to zabija console gaming, cały feeling zakupu konsoli a nie pc-ta

No te nowe konsole to mają rzeczywiście feeling, prawie jak za czasów PSXa albo PS2 prawda?  :dynia:

To życie przeszłością u klapów to jakieś popularne schorzenie.

z tym total warem troche nie trafiles bo gra jest cpu-boud, ze wskazaniem nie tylko na wydajnosc pojedynczego rdzenia ale na wielowatkowosc

dodaj do tego mniejsza warstwe abstrakcji i mozesz sie zdziwic jak bedzie to chodzic na xbonie

Opublikowano

Jesli to bedzie prawda i wiekszosc gier bedzie dzialac, to sytuacja moze sie odwrocic na korzysc XB.

No a nastepna generacja tak jak mowilem - takie steamboxy, a PlayStation i Xbox to platformy jak Steam.

Zyc, nie umierac, przepiekne czasy przed nami :)

Opublikowano

Będzie to o czym już od dawna mówię. Xbox jako aplikacja pod windowsa tak jak steam. Ps5 bedzie nadal na rynku ale bedzie to ostatnia konsola a nie apka. Ps6 na 1000 % nie bedzie. Będzie playstation aplikacja na pc, tv i telefony.

Opublikowano

A Nintendo?

Opublikowano

z tym total warem troche nie trafiles bo gra jest cpu-boud, ze wskazaniem nie tylko na wydajnosc pojedynczego rdzenia ale na wielowatkowosc

dodaj do tego mniejsza warstwe abstrakcji i mozesz sie zdziwic jak bedzie to chodzic na xbonie

Creative Assembly przeciez juz robi Halo Wars 2 na XO i Win10, pobawia sie troche DX12, przepisza kod i bedziemy mogli grac w Total Wary na Xboxie :banderas: Oczywiscie jako ekosystem exclusive :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A Nintendo?

a nintendo z hybryda i smartfonami

Opublikowano

Będzie to o czym już od dawna mówię. Xbox jako aplikacja pod windowsa tak jak steam. Ps5 bedzie nadal na rynku ale bedzie to ostatnia konsola a nie apka. Ps6 na 1000 % nie bedzie. Będzie playstation aplikacja na pc, tv i telefony.

Ty Nostradamus a ta PS apka w 2027 ile będzie zajmować :D

Opublikowano

259 pln.

Opublikowano

Do tego dwa pady i mamy cenę obecnych konsol.

Kurfa 1500 pln za kod na apkę.

Czo te Sony. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Do tego dwa pady i mamy cenę obecnych konsol.

Kurfa 1500 pln za kod na apkę.

Czo te Sony. :obama:

To już potwierdzone info?

Co te Sony

Opublikowano

Nie potwierdzone, ale chyba nie wierzysz, że Sony da Ci cokolwiek za darmo? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.