Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wkladasz plyte iiiii:

i 30 minut istalujesz gre, sciagajac godzianmi aktualizacje by w ogole ja wlaczyc xD

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dual pipe, half pipe - wszystko na pokładzie  :fsg:

Opublikowano

Granie w gry ze Steama na XO może być tylko możliwe za pośrednictwem streamingu gier. 

Łee więc z dużej chmury mały deszcz, to tak jakbym się cieszył że mogę podpiąć laptop do TV i na nim grać we wszystko co mój PC odpali.

Opublikowano

Hav7n jeszcze druga strona gpu!

Opublikowano

Granie w gry ze Steama na XO może być tylko możliwe za pośrednictwem streamingu gier. 

Łee więc z dużej chmury mały deszcz, to tak jakbym się cieszył że mogę podpiąć laptop do TV i na nim grać we wszystko co mój PC odpali.

No dobra, ale wtedy streamujesz z PC, a na XO była by transmisja dzięki MOCY CHMURY. :fsg:

Opublikowano

to bedzie jak z oculusem

graj na xbonie w gry za pomoca oculusa!!! (wymagana blacha za 10k i oculus za 5k)

graj na xbonie w gry ze stema (wymagana blacha za 10k z zainstalowanym i odpalonym steamem zeby xbon mogl streamowac jak to guwno steam link)

Opublikowano

Jakby Steam wylądował na X1, to byłaby to definitywna smierć i pogrom klapów :obama::fsg: 

Opublikowano

Prognozuję, że teraz puszczą jakieś drobne info, a pełna anihilacja i ostateczne rozwiązanie kwestii kubotów nastąpi na E3.

Gry z BC, gry dedykowane XO, gry ze Steam, cross play, cross buy... Takie dobro tylko u krula krulów, dostępne tylko dla największych fanatyków gier (Microsoft Xbox One) i hi-end bez popity. :xboss::fsg:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

I tym samym online DRM prosto w pupala. Historia zatacza koło. Już se na grzybobraniu nie pogracie...

Spencer dobry troll :Coolface:

Opublikowano

Prognozuję, że teraz puszczą jakieś drobne info, a pełna anihilacja i ostateczne rozwiązanie kwestii kubotów nastąpi na E3.

Gry z BC, gry dedykowane XO, gry ze Steam, cross play, cross buy... Takie dobro tylko u krula krulów, dostępne tylko dla największych fanatyków gier (Microsoft Xbox One) i hi-end bez popity. :xboss::fsg:

Dołóż do tego hololens i cortanę która jak klap z pełnymi ustami klęczy przed tobą :banderas:

Opublikowano

Z jednej strony fajnie, Xbox to teraz blacha, będziecie mogli zaznać cudów od Gabena.

Z drugiej strony trochę bekę mam z botów.

Boty do niedawna:

"Steam Machine? BEKA, kto to kupi? Przecież to PC w mniejszej obudowie, gardzę! TFU"

Boty w dzień w którym dowiedziały się, że Xbox będzie takim trochę upośledzonym PC:

"Noo wypadało by zakupić mysz i klawiature, cała biblioteka STEM stoi otworem, ALE BĘDZIE GRANE"

75a5e3fd7afc263b7892db5f8441e2d1.400x267

Ja tylko chce zobaczyć jak wam na Xbonach będzie Total War chodził. Klapy się osrają w CW ze śmiechu.

Trollujecie prawda?

Przecież to zabija console gaming, cały feeling zakupu konsoli a nie pc-ta

No te nowe konsole to mają rzeczywiście feeling, prawie jak za czasów PSXa albo PS2 prawda?  :dynia:

To życie przeszłością u klapów to jakieś popularne schorzenie.

z tym total warem troche nie trafiles bo gra jest cpu-boud, ze wskazaniem nie tylko na wydajnosc pojedynczego rdzenia ale na wielowatkowosc

dodaj do tego mniejsza warstwe abstrakcji i mozesz sie zdziwic jak bedzie to chodzic na xbonie

Opublikowano

Jesli to bedzie prawda i wiekszosc gier bedzie dzialac, to sytuacja moze sie odwrocic na korzysc XB.

No a nastepna generacja tak jak mowilem - takie steamboxy, a PlayStation i Xbox to platformy jak Steam.

Zyc, nie umierac, przepiekne czasy przed nami :)

Opublikowano

Będzie to o czym już od dawna mówię. Xbox jako aplikacja pod windowsa tak jak steam. Ps5 bedzie nadal na rynku ale bedzie to ostatnia konsola a nie apka. Ps6 na 1000 % nie bedzie. Będzie playstation aplikacja na pc, tv i telefony.

Opublikowano

A Nintendo?

Opublikowano

z tym total warem troche nie trafiles bo gra jest cpu-boud, ze wskazaniem nie tylko na wydajnosc pojedynczego rdzenia ale na wielowatkowosc

dodaj do tego mniejsza warstwe abstrakcji i mozesz sie zdziwic jak bedzie to chodzic na xbonie

Creative Assembly przeciez juz robi Halo Wars 2 na XO i Win10, pobawia sie troche DX12, przepisza kod i bedziemy mogli grac w Total Wary na Xboxie :banderas: Oczywiscie jako ekosystem exclusive :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A Nintendo?

a nintendo z hybryda i smartfonami

Opublikowano

Będzie to o czym już od dawna mówię. Xbox jako aplikacja pod windowsa tak jak steam. Ps5 bedzie nadal na rynku ale bedzie to ostatnia konsola a nie apka. Ps6 na 1000 % nie bedzie. Będzie playstation aplikacja na pc, tv i telefony.

Ty Nostradamus a ta PS apka w 2027 ile będzie zajmować :D

Opublikowano

259 pln.

Opublikowano

Do tego dwa pady i mamy cenę obecnych konsol.

Kurfa 1500 pln za kod na apkę.

Czo te Sony. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Do tego dwa pady i mamy cenę obecnych konsol.

Kurfa 1500 pln za kod na apkę.

Czo te Sony. :obama:

To już potwierdzone info?

Co te Sony

Opublikowano

Nie potwierdzone, ale chyba nie wierzysz, że Sony da Ci cokolwiek za darmo? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.