Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Przecież tutaj nikt nie ocenia gry tylko mapkę, która jest żywo zerżnięta z 4. Ogarnij się blanti. 

Opublikowano

No ale nie pozwole mi ubisoftu obrażać za kilka dni premiera następnego mesjasza od nich the division. Co gra od nich ostatnio to hit. Producent roku na razie

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Division to żaden Mesjasz tylko kolejny rak.

Beta była średnia. Niestety widać w grze wielka łapę ubi, developera nie miała raczej pola do popisu w takim korpo.

Mesjaszem to był MGS V do końca pierwszego chaptera....

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No ale nie pozwole mi ubisoftu obrażać za kilka dni premiera następnego mesjasza od nich the division. Co gra od nich ostatnio to hit. Producent roku na razie

Byłby gdyby nie sabotował swoich mesjaszy po premierze(np. Rainbow Six Siege)

Division to żaden Mesjasz tylko kolejny rak.

Beta była średnia. Niestety widać w grze wielka łapę ubi, developera nie miała raczej pola do popisu w takim korpo.

Mesjaszem to był MGS V do końca pierwszego chaptera....

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Buhahahaha hahaha haha Nie. Z MGS V jest taki Mesjasz jak z Fify gra Indie.

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

A tak serio to beka z Ubi, największy rak branży, jedyne co mogą zrobić dobrze, to Raymany 

Jeszcze Child of Light...

Opublikowano

Nie znacie się na dobrych i nietuzinkowych grach. Wolicie rakowe remastery od nintendo (twillight princess prawie bez zmian) czy raczydła od sony (remastery (pipi)owych przejdź się sam od qd) . Ja wolę oryginalne niepowtarzalne nowe doświadczenia a to tylko w grach UBISOFTU!

Opublikowano

Nie znacie się na dobrych i nietuzinkowych grach. Wolicie rakowe remastery od nintendo (twillight princess prawie bez zmian) czy raczydła od sony (remastery (pipi)owych przejdź się sam od qd) . Ja wolę oryginalne niepowtarzalne nowe doświadczenia a to tylko w grach UBISOFTU!

Chyba Cię jeszcze trzyma od wczoraj przyjacielu :lapka:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A tak serio to beka z Ubi, największy rak branży, jedyne co mogą zrobić dobrze, to Raymany 

fakt, zapomniałem :lapka: no to może uogulniając, gry na UbiArt im wyszły ;) Valliant Hearts też spoko.

Blantman ewidentnie już poranną dawkę mocarza przyjął.

Opublikowano

[/qu

Buhahahaha hahaha haha Nie. Z MGS V jest taki Mesjasz jak Fify gra Indie.

Nie wiem jakiego mocarza bierzesz, ale twój argument niestety jest inwalidą na czterech kołach.

Opublikowano

MGSV to byl chuyowu juz od pierwszego czaptera.

Opublikowano

[/qu

Buhahahaha hahaha haha Nie. Z MGS V jest taki Mesjasz jak Fify gra Indie.

Nie wiem jakiego mocarza bierzesz, ale twój argument niestety jest inwalidą na czterech kołach.

Obiektywnie ujmując  MGS V jest grą której nie dokończono. Ma wiele fajnych niedorobionych pomysłów. Z fabułą tak niedorobioną  , że   aż boli .Z świetnymi mechanikami gameplaya które nie mają nawet jak zabłysnąć bo Kojima i spółka nie wiedzą co z nimi zrobić wiec dali  wielki plac pustego i nudnego obszaru z jedną mega walką z bossem . Ta gra to średniackie niedorobione dno. 

Opublikowano

Prolog MGS V jest bardzo klimatyczny i byłby mesjasz, gdyby gra trzymała się tego do końca. Niestety, Hideo przyjął dawkę mocarza, która przerosłą jego możliwości.

Płonący typ na koniu, oddychająca skórą cizia.

i baloniki. Serio? Wiem, że gry bywają umowne, ale to już jest zwykły dałn mózgu.

Opublikowano

Haha ubisoft i ta mapa, roz(pipi)au z rana, ładne kopiuj wklej

Division pomimo niezłego feelingu z gry w party, to prawdopodobnie będzie kolejny "i tak w kółko do za(pipi)ania rób to samo".

"Baronowie downgoradu"

"Art of bugs"

"Byle hajs sie zgadzał"

Blantman dobrze wyprana bania z tym UBI :D

No chyba, że trolling z rana to :hi:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Jak ostatnio gracze reagują na słowo XBOX:

FOG3nXl.gif

Opublikowano

Baloniki to nie był wcale pomysł wysłany z palca kolego. Gameplayowo to MGS goty, trzyma framerate i ładnie wygląda.

Pusto może i jest trochę, ale inflirtacje baz robi się miodnie.

Nazywanie kolejnego raka mesjaszem spod stajni ubi to jak nazywanie naszego prezydenta papierzem.

Opublikowano

Nie znacie się na prawdziwej sztuce. Nie chce mi się z wami już gadać w takim razie. No nic muszę cały dzień w pracy czekać aby wieczorem móc zanurzyć się w goty świecie far cry primal.

Opublikowano

Nie znacie się na prawdziwej sztuce. Nie chce mi się z wami już gadać w takim razie. No nic muszę cały dzień w pracy czekać aby wieczorem móc zanurzyć się w goty świecie far cry primal.

To siedź w robocie na (pipi)e i pracuj a nie wciągaj mocarza od rana i (pipi) głupoty na forumku :/ Zaorać! 

Opublikowano

Ano Child bylo swietna gra ubi.

Opublikowano

być zrównany do isisa to cięzka obelga

typ gra na najbardziej shejtowanej przez siebie konsoli, w raki, na ktore pluje, spuszczajac sie do gier, ktorych nie widzial, nie ma i nie zagra xD To musi byc jakas dysfunkcja !

ależ piecze dupa xD

Blubber - czlowiek, ktory w 2 ostatnich edycjach napisal najwiecej postow o Onie i grach z Xa, ktore widzial na YT, marzenia z posiadania nextgena innego niz Sony skonczyly sie na zalozeniu tematu na pchlim targu xD I Ty masz czelnosc obrazac Figaro ? On przynajmniej nie jest na tyle uposledzony, by grac na konsoli, ktorej nawet nie lubi...

JANUSZU PLEJSTEJSZON !!11

piecze dupa xD ?

ISIS ISIS NO WYJE.B MNIE JESZCZE RAZ ZE ZNAJOMYCH NA PSN XD

Opublikowano

Uważaj, bo zacznie nowy dżihad

Opublikowano
[Destructoid] Rumor: Beyond Good&Evil 2 fundedby Nintendo for NX

giphy-facebook_s.jpg

Widzę że seria nietuzinkowych gier będzie na NX kontynuowana. Oj coś czuję, że pichcą też Bayo 3 na NX :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.