Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie zostało przecież chyba nawet oficjalnie zapowiedzniane.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zostało, przecież nawet jakieś fragmenty gameplay ubi kiedyś pokazało, a potem projekt stanął w miejscu :(

Opublikowano

Zostało, przecież nawet jakieś fragmenty gameplay ubi kiedyś pokazało, a potem projekt stanął w miejscu :(

Faktycznie w 2008 coś tam pokazali, lol. Ancelowi pewnie kazali robić więcej Raymanów to się wypiął i poszedł robić Wilda.

Opublikowano

http://pclab.pl/news68667.html

Brakuje już chyba tylko Halo i Scalebounda. Trochę lipa, niby to jeden ekosystem, ale ludzie tym bardziej nie będą mieć potrzeby kupować Xone, jak każdy ex wyjdzie równolegle na PC. 

No chyba, że każdy będzie tak tragicznie skopany jak GoW: Ultimate Edition. 

To kogoś jeszcze ten Xbox obchodzi? Ta maszyna to jest jedno wielkie pasmo porażek odkąd została zapowiedziana. Zaorać.

Opublikowano

To kogoś jeszcze ten Xbox obchodzi? Ta maszyna to jest jedno wielkie pasmo porażek odkąd została zapowiedziana. Zaorać.

li181w6.png

dodaj do tego brak pełnoprawnej zeldy (dwa remastery póki co), metroida, dużego mario w 3D, praktyczny brak multiplatform (garstka, która jest na wii u wyglada gorzej niż na ps3 i chodzi gorzej) jak chociażby batman

maxresdefault.jpg

2016 to jedna wielka bieda z majaczącą Zeldą na koniec, która i tak wyjdzie też na nowy sprzęt nintendo i pewnie wtedy ten trup nikogo nie będzie obchodził, jakby w ogole obchodził kogoś do tej pory oprócz dwóch uposledzonych fanów zeldy na tym forum

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Konsola jest dobra, ale szefostwo to idioci...

Opublikowano

brak dużego mario w 3D XDDD

A na ch.uj mi multiplatformy na Wii U? Kto by w nie grał? Nintendo kupuje się dla gier Nintendo.

Masz Wii U?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro, chyba nie nazwiesz 3D Worlda dużym 3D Mario :dynia: szanuję Nintendo, szanuję Wii U i szanuję 3D Worlda, ale nigdy bym nie nazwał go dużym mario xdddd

A na ch.uj mi multiplatformy na Wii U? Kto by w nie grał? Nintendo kupuje się dla gier Nintendo.

Masz Wii U?

No jemu dziewczyna niestety nie kupiła :/

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Konsola bez wsparcia 3rd party jest martwa. Tak jak WiiU. :reggie:

Wsparcie 3rd party > multiplatformy.

Opublikowano

Masz Wii U?
Miałem, nie ograłem tylko bayo, xeno i yoshiego. Gdyby Wii u miało moc x1+wsparcie third part devow, to zdecydowanie byłaby najlepsza kons tej gen. No ale Nintendo dalo dupy i pewnie w przypadku nxa zrobią. To samo..

Mialem kupować, ale nx pewnie będzie mię wsteczna więc pasuję.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Masz Wii U?

Miałem, nie ograłem tylko bayo, xeno i yoshiego. Gdyby Wii u miało moc x1+wsparcie third part dębów, to zdecydowanie byłaby najlepsza kons tej gen. No ale Nintendo dalo dupy i pewnie w przypadku nxa zrobią. To samo..

Mialem kupować, ale nx pewnie będzie mię wsteczna więc pasuję.

Aha, spoko. Pytałem bo chciałem dodać do znajomków ;)

WiiU nie ma ani jednego ani drugiego. Nintendo musi kupować gry na ekskluzywność, bo nikt nie chce programować na tego trupka. 

Zgadza się. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nintendo kupuje się dla gier Nintendo.

No dlatego każdy ma tego trupa w ch,uju. Tylko zboki się oszukują i kupują remaster zeldy sprzed 10 lat, ktory jest wykonany w najgorszy możliwy sposób.

Opublikowano

ostatnio mam zajawke na 3ds'a, pewnie wreszcie go kupie (dalej poluje na fajna oferte na new3ds) choc ceny za te sredniowiecze techniczne sa nieporozumieniem

przy okazji zajawki zrobilem szczery przeglad tego jakie gierki chce ograc na 3ds i wyszlo multum z ds'a, a to co zostalo co powstalo dedykowane dla tej konsoli to albo remastery(np zeldy,xenoblade) albo obozsze wersje gierek z wiiu (sm3dw,donkey kong) i w sumie tylko oba bravely i fire emblem zostaja mi jako jako gierki jakie mnie jaraja nie dostepne gdzie indziej

totalna bieda - wiem, ze gierki z ds i brak posiadania stacjonarek od niny sprawia ze i tak bede mial pelno gierek do ogrania ale mimo wszystko jestem srogo zawiedziony i zaskoczony jak malo niny wypuscilo gierek only on 3ds, calkowita zmiana polityki wzgledem tego co sie dzialo na ds'ie

Opublikowano

ta juz kupiłeś xD

Opublikowano

obozsze wersje gierek z wiiu (sm3dw,donkey kong) 

SM3DL a 3DW to dwie rózne gry, a nie lepsza/uboższa wersja, a DKCR 3D to port DKCR z Wii :lapka: 

Opublikowano

Widzę Ficuś w ogóle się nie zmienił. Ty nigdy nic nie kupisz z Nintendo i się nie oszukuj.

Uboższa wersja-remaster Mario z Wii U, co? 

Opublikowano

Wii miało sporo dobrych gier, nie tylko od Nintendo, ale WIIU to porazka, gier jest tak mało że wypuszczaja za pelna cene gry ktore mozna odpalic dzieki wstecznej i tak.

Jeśli Nintendo nie zmieni polityki i NX bedzie mial wsteczna, to wezme ten sprzecik i ogra sie te kilka gier z WiiU, chyba nawet 10 sie nie zbierze wartych uwagi.

Opublikowano

Ficuś, ale że gierki 1st party na 3DS w porównaniu z tymi z DS to inna liga to ty wiedz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.