Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie chcialbym iuz odchodzic.

Śpieszmy się kochać Pandy, tak szybko odchodzą

Pandy sa wredne xD

HrAtl6c.gif

BTW

Avatar colina pasuje dosłownie do każdego gif'a

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 992,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale Sony zaoralo swoje kuce :Coolface:

Fani w końcu nie wytrzymali i postanowili dać upust swojemu rozczarowaniu sieciowymi usługami Sony poprzez inicjatywę stworzoną przez społeczność NeoGAF, nazwaną BetterPSN,. Sony zaznajomiło się już z zarzutami, więc wydano w tej sprawie oświadczenie

Odpowiedz krawaciarzy:

Informacja zwrotna od naszej społeczności jest dla nas bardzo ważna i pozwala nam obrać właściwą ścieżkę w uczynieniu PlayStation najlepszym miejscem do grania. Zachęcamy użytkowników do zgłaszania pomysłów na ulepszenie usług i produktów PlayStation pod tym adresem: http://share.blog.us.playstation.com/. Doceniamy dialog prowadzony z naszymi fanami, ponieważ w przeszłości stworzyliśmy i udoskonaliliśmy funkcjonalności na podstawie ich opinii.

No i co ? Dla graczy od graczy ? :yao:

:yao: :yao: :yao:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi, komuś tam ściągnęło 10GB w godzinę więc wszystko działa cacy.

Dobrze, że jak człowiek nie płaci za plusa, to nie obniżają prędkości pobierania :obama:

Opublikowano
:dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fajne requesty maja ma tym blogu Playstation - zmiana ID, notyfikacje o znajomych online, szybkie zakładanie party...no nie wiem czy japonska myśl programistyczna poradzi sobie z takimi wyzwaniami :dynia:

Opublikowano

exact z yetim i rodzicami wyjechali na wakacje do Juraty? Nice  :)

Opublikowano

Zaraz YETI wpadnie i napisze, że gra w exy na PS4 i nie ma czasu, Bumhedszot.

Opublikowano

Jeszcze apropos sprzętu. O skrzypiących jak zardzewiałe zawiasy wrót do średniowiecznej wiejskiej szopy w Dual Szopce 4 już wspomniałem, jednak nie napisałem nic o gałkach w owym psedo-padzie. Te zaś są jakości wręcz skan-da-li-cznej! Piję do jakości gumek głównie. Rzecz przeciez niesamowicie wazna! W obu padach mojego chrzesniaka gumki na lewych gałeczkach zjechane niczym bieżnik opony marki Barum po 15-sto letniej eksploatacji, do tego obleśnie obślizgłe, co w znaczacy sposob utrudnia graczowi kontrolę np podczas strzelania w fps-ach. Konsola kupiona pół roku temu zaledwie.Próbowałem grać w BF4 i cudem udało mi sie osiagnąć wyrównane ratio 7 killi i 7 zgonów na jednej z map. Dałem sobie na luz, bo się tylko wcurwiałem. To nie jest walka z przeciwnikiem tylko ze sprzętem :frog:

Dla porównania zapodaję zdjęcie mojego pada do Łoniaka , którego nabyłem dokładnie 05.09.2014 roku i od tego czasu dość intensywnie użytkuję:

r9jxo6.jpg

Widać na nim jakieś ślady zużycia? Jeśli tak to bardzo minimalne. No ale klapom jakość pada zwisa. Zamiast tego nabijają kabziorę jakimś badylarzom z alledrogo kupując zapasowe gumeczki. Sory leje Wam drogie kubotki na twarz, a Wy przyjmujecie to wszystko bez szemrania... :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:

Nawet mi Was nie żal...  :shotgun:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Czezare, daj spokój, każdy na tej planecie( oprócz Yetiegi i Lemonki) wie że Sony PlayStation 4 to szrot sprzętowy pod kaźdym względem i ogólnie Vita means Life. Po co drążyć ten temat?

Opublikowano

Faktycznie. Nie ma to jak dać się wyrąbać kupując nakładki na gałki za 20pln. Zupełnie inny kaliber niż baterie z biedry 

Ja używam akumulatorków Energizer 2450 mAh, a tych raczej w Biedzie nie kupisz. Dual-Szopkę 4 ładujesz zaś co 4-5 godzin. Handluj z tym :reggie:

Opublikowano

Faktycznie. Nie ma to jak dać się wyrąbać kupując nakładki na gałki za 20pln. Zupełnie inny kaliber niż baterie z biedry lub

0016042_kit-play-and-charge-bateria-carr

C'nie

Co za słabe prowo, lepiej siedzieć na kablu w 2015

Opublikowano

DS4 można przecież naładować do pełna w niecałe 40 min. Naładowany na max pad wystarcza mi średnio na 7-8 godzin więc nie narzekam. Może gdybym był na studiach albo w liceum i nawalał po 17 godzin jak dawniej to by stanowiło jakiś problem, ale przy obecnych możliwościach czasowych 7h jak na jedną sesję to dla mnie aż nad.

Co za słabe prowo, lepiej siedzieć na kablu w 2015

Zazdroszczę Ci. MS dał Ci tyle swobody w doborze ogniw do kontrolera.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Tobie to psn działa normalnie, pełnym łączem pad działa 2h dłużej niż wynosi jego średnia może jeszcze mi powiesz, że masz jakieś gry?

Opublikowano

Pad do ps4 dziala przez 8h, potwierdzam.

Jak 3h jest wylaczony :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Tobie to psn działa normalnie, pełnym łączem pad działa 2h dłużej niż wynosi jego średnia może jeszcze mi powiesz, że masz jakieś gry?

Ta wasza średnia tak samo z dupy wzięta, jak 5h w The Order.

Opublikowano

Pad od ps4 trzyma mniej niż vita czy 3DS  :rotfl:

Opublikowano

No bo wcale nie grałem w Wiedźmina na kablu.

Opublikowano

http://howlongtobeat.com/game.php?id=20067

Rushed - 5h 55m

Median - 7h 

W tym może z 2h gameplayu. 

Serio to zamiast się męczyć z takim gównem wolałbym już odpalić sobie jakąś visual novelke lub po prostu obrzeć dwa dobre filmy.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

https://youtu.be/OAKq_RJRrKc

Tak, działa. 10 gb daje radę w godzinę. Pad niestety też tak jak piszę, za to gier nie mam, bo na PS4 nie ma gier  :reggie: (no nie licząc tego crapa co zassałem na potrzeby filmu)

I co?? Masz już:

v1XbkQ.gif

Opublikowano

Ja nie masz gier to skąd wiesz, że ci podczas grania pad starcza na 8h :teehee:

Opublikowano

5h obejrzenie gry, 7h platyna w tym filmie.

Mowie jak jest. :problem:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.