Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No to ciekawe jaki marketingowy spin nasz Don użyje tym razem. Znając go mamy dwie opcje:

a) to jest kolejny, logiczny punkt w boskim planie MSu, tylko wszyscy są za głupi by go pojąć.

b) bardzo dobry ruch ze strony MSu, odcinanie słabego ogniwa, Lionhead robił słabe gierki, a Fable Legends nikogo. Czemu tylko w takim razie połowa postów w temacie należy do niego z uwskutecznionym jarankiem, tego nawet najstarsze Mattricki nie wiedzą.

stawiam wariant b)

w końcu lionhead to popłuczyny po swoim dawnym "ja", a fable legends wyraźnie aspirował na miano średniaka. Teraz więcej pary i budżetu pójdzie w lepsze gierki :cool:

ale press playa szkoda, wydawali się być aspirującym fajnym devem :/ 

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Trochę dziwne, dwa dni temu dostałem jeszcze kolejne przypomnienie o jakichśtam nowościach w becie F:Legends i kolejne zachęty do grania, a tu nagle taka bomba.

Opublikowano

Przynajmniej mamy odpowiedz na pytanie Hav7n'a, dlaczego numerem jeden w promowaniu windowsa i dx12 nagle stala sie forza ejpex. Mam nadzieje ze Donxboxo bedzie walczyl do konca !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

MS po prostu przypomina jaką są chciwą i ujową korporacją mordującą oryginalne studia niczym EA swego czasu.

Ensemble, Lionhead, Press Play. Do tego zdegradowanie do roli niewolników Epic Studios, Bizzare (uciekli i zostali zamknięci), Bungie (które uciekło zostawiając niedobitków jako 343), czy Rare.

Wspierając ich produkty niszczycie branżę i oryginalnych twórców...

Opublikowano

Sony takie dobre xD przypominam

-Syphon Filter ostanie dobre części wyszły na psp i zostały pózniej zaorane

-Wipeout ostatnia część na vite, studio zamknięte 

-Spyro, Sly, Jak - już dawno nikt nie robi nowych części platformerów

-Ratchet jako tako się trzyma ale nowa część to tylko remake

-Little Big Planet, Infamous, Killzone na ps4 najgorsze części w całej serii 

-Resistance, Motorstorm, Twisted Metal zaorane

-Gran Turismo majaczy gdzieś tam jako demo w 2016 czy inny rozbudowany prolog 

-God of War to będzie kolejne odcinanie kuponów, które już chyba każdy ma dośc po Ascension

Zostaje jedynie piąta część Uncharted tak na dobrą sprawe i kilka pojedynczych strzałów w postaci Horizona i TLG oraz jakieś tam japonskie eksy ale to tylko dlatego, że Xbox nigdy w japoni nikogo nie obchodził

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

xbox-one-lead.jpg

No nic, wracam do bety U4, a wieczorkiem SFV.

NAWET MI WAS NIE ŻAL!!1

No Ms daje ostatnio spore porcje beki. Zupełnie jakby naćpali się mocarza. 

Widać postanowili dotrzymać wam poziomu w tych ostatnich miesiącach x-taczera.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

qrva bo zamiast robić normalnego fable to sobie wycudowali jakieś (pipi) wie co, to teraz mają tfu.

Opublikowano

Od kiedy to zamknięcie słabego studia jakim było Lionhead, to powód do smutku? Lionhead nie mogło nic konkretnego wyprodukować od dobrych kilku lat. Marnowali tylko pieniądze, które inny developer może lepiej wykorzystać.

Szkoda mi tylko PressPlay bo zarówno KALIMBA jak i Max były dobrymi grami, ale śledząc ich profil na fejsie i widząc jak ich pracę obserwowało może też z 5 innych osób, to pewnie nawet na czynsz za biuro nie zarabiali.

Opublikowano

No nic, wracam do bety U4, a wieczorkiem do bety SFV.

Fixed. Jest jeszcze beta hitmana, ależ dobroci na tym ps4 :obama:

Opublikowano

No to ciekawe jaki marketingowy spin nasz Don użyje tym razem. Znając go mamy dwie opcje:

a) to jest kolejny, logiczny punkt w boskim planie MSu, tylko wszyscy są za głupi by go pojąć.

b) bardzo dobry ruch ze strony MSu, odcinanie słabego ogniwa, Lionhead robił słabe gierki, a Fable Legends nikogo. Czemu tylko w takim razie połowa postów w temacie należy do niego z uwskutecznionym jarankiem, tego nawet najstarsze Mattricki nie wiedzą.

Specjalnie dla Ciebie Gifaro mój post z zeszłego roku:

Lionhead powinni rozwiązać, zrobić nabór i z miksu dawnych i nowych pracowników założyć dwa inne studia, Fable IV dać do jakiegoś nowego dewelopera.

Opublikowano

Nie szkoda czasu by pisac tyle postow w temacie gry, ktorej nawet nie zal, jak zamyaja ? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie szkoda czasu by pisac tyle postow w temacie gry, ktorej nawet nie zal, jak zamyaja ? ^^

No tak się składa, że miałem betę FL w którą grałem i usunąłem jakiś czas temu, także bardzo dziwne, że ktoś pisze o grze, w którą grał c'nie? Na tej podstawie od początku pisałem, że prezentacje rozmijają się z tym co udostępniają do grania.

Opublikowano

Czekam jeszcze tylko na ten moment kiedy MS się zorientuje, że ten PCtowy MS Store to kolejna porażka.

Wyścigi bez obsługi kierownicy NA PC  :dynia:

Opublikowano

Don jak mogłeś pisać o grze w którą grałeś  :reggie:  no jak ?

Opublikowano

Don jak mogłeś pisać o grze w którą grałeś  :reggie:  no jak ?

No nie wiem, taki jakiś nienormalny jestem  :dafuq:

Opublikowano

No natrzepac 50 postow w temacie crapa, ktorego nawet nie zal to naprawde trzeba nie miec w co grac xD

W kazdym innym dziale, z reguly ludzia pisza 1-2 posty 'crap' i do tematu nie wracaja xD

Wyścigi bez obsługi kierownicy NA PC  :dynia:

Na premiere sie nie wyrobia !

Dobrze, ze mikroplatnosciami zdazyli :obama:

(Rzuca plastikiem w monitor)

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dobra, dobra izi, znowu sam się zaorałeś. Myślałeś, że będziesz śmieszny, a się okazało, że wystarczyło zajrzeć na ostatnie strony tematu FL żebyś znowu z siebie błazna nie zrobił :)

Down: jaki Ty żałosny jesteś XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

50 postow na temat gry, w ktora nie chce sie grac.

Only on XBOX ONE !

Zapomnialbym dodac, ze caly temat ma stron 10 :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Kuzwa a co się dziwić jak oni zamiast robić rpga open world na unreal engine 4 pod dx12 to wymyślili sobie jaką zyebana mobe xddddd Fable lubie, przesiedlem wszystkie trzy części ale Legends to była porażka od samego początku.

Co nastepne, Rare? Zamiast robić Conkera, Banjo albo nowe Perfect Dark to ida podobna droga robiąc f2p o piratach :dynia:

Opublikowano

No jezeli MS bedzie dalej kontynuowal swoja super polityke, ktora tylko Don rozumie, to mozna zakladac, ze i QUANTUM FUCKING BREAK bedzie sprzedazowa klapa w kolejce do zakmniecia xD

Opublikowano

Remedy nie należy do MS. Może to i dobrze.

Opublikowano

Kuzwa a co się dziwić jak oni zamiast robić rpga open world na unreal engine 4 pod dx12 to wymyślili sobie jaką zyebana mobe xddddd Fable lubie, przesiedlem wszystkie trzy części ale Legends to była porażka od samego początku.

hav7n, a to nie Ty przypadkiem pisałeś, że Fable Legends to czarny koń 2015 r.? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.