Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale nie znecajcie sie nad trupem ok?!

choc exow nie ma to kilka gierek z checia w tym roku na vicie ogram - odin sphere, grand kingdom czy axiom verge to praktycznie day one u mnie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Axiom verge ma w końcu być na vite? Bo od roku czekam i zdarzyłem Indieboxa z nim kupić :gayos:

Opublikowano

byl tweet pare dni temu, ze juz go koncza

Opublikowano

119919.jpg

119916.jpg

Coś czuję, że nowy Girs pozamiata w tym roku. A na PS4 dalej będzie strzelanie pestkami z winogron ;)

Opublikowano

119919.jpg

119916.jpg

Coś czuję, że nowy Girs pozamiata w tym roku. A na PS4 dalej będzie strzelanie pestkami z winogron ;)

Gorzej...mokrymi kapiszonami, czyli niewypałami :pawel:

Opublikowano

burza i tak lepsza w driveclubie

Opublikowano

119919.jpg

119916.jpg

no nie wiem, jakieś takie generyczne te pioruny

Opublikowano

W kwietniu w PS+ znowu jakieś indyki na PS4, czekam tylko na kolejną porcję beki w temacie w stylu "Daliby Black Flag" albo "Kiedy ten Knack?!" ;)

Opublikowano

alez to bedzie wygladalo na smoku :obama:

Opublikowano

takie pioruny to na ps4 kilka lat temu w infemusie były

Opublikowano

Tyle że infamous to najbardziej generyczny sandbox w historii sandboxów. Nudny, głupi i z kijowym bohaterem. Jedna z bardziej przehypowanych gier w jakie grałem a z sandboxów które ukończyłem w top 3 zaraz za watchdogs i AC3.  Juz Unity i Syndicate mi bardziej się podobały :D

Opublikowano

czy ja wiem czy byla hajpowana - byla po prostu jedyna xd

Opublikowano

czy ja wiem czy byla hajpowana - byla po prostu jedyna xd

nie no wtedy wyszedł tez prototype, który był lepszy od tego crapika na plejstejszon

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

a sorry to z rozpędu watch dogs nie ukończyłem ale z 8 h grałem :obama:  do tej pory nikt mi tego czasu nie oddał .

Opublikowano

Na premiere?

Opublikowano

jeszcze pytasz :D najgorzej wydane pieniądze na nowej generacji no ale szybko na forumku sprzedałem

Opublikowano

generyczne mordy? nigdy mi nie przeszkadzaly, zawsze szanowalem, liczy sie gemplay

ale bedzie grane na kanapowym coopie

Opublikowano

Te screeny z U4 z MP mocno przeciętnie to wygląda, to już chyba lepiej prezentuje się remaster pierwszych Gearsów. 

2HIWiDG.jpg

Ten screen jest piękny  :czezky:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Te screeny z U4 z MP mocno przeciętnie to wygląda, to już chyba lepiej prezentuje się remaster pierwszych Gearsów.

No (pipi)

1457424386-uncharted-tm-4-multijoueur-20

Gears-of-War-Ultimate-Edition-preview-sc

gears-of-war-ultimate-edition-pic-12.png

Opublikowano

2HIWiDG.jpg

Ten screen jest piękny  :czezky:

Widzę że do korzeni jedynki wracają również w kwestii bullshotów

original.jpg

Opublikowano

Jakie generyczne screeny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.