Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To powiedz nam Fanek co takiego zrobił z "marką Xbox", bo widzę, że jesteś bardziej zorientowany od posiadaczy tej konsoli i wiesz lepiej od nich :P

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale od windy 10 proszę się odpr, to najlepszy system od czasu windowsa xp

Opublikowano

wydaje exy na pc !!!11 (pipi), że fanek pisze, że na PC nie gra i nie bedzie juz grał :teehee:

Opublikowano

Phill to gość z klasą jak wychodzi na scenę człowiek czuje respect do niego, zrobił dużo dobrego dla ONE i cały czas robi, podniósł konsole z kolan, kapitalne exy, świetna usługa GWG, co chwile jakiś dobry update, słucha tego co ludzie do niego mówią a przede wszystkim potrafi pochwalić konkurencje. Przy tych bufonach z sony Phill to MISTRZ ŚWIATA W KARATE, gdy pojawiają się na scenie patafiany z Sony ogarnia mnie beka, Yoshida który się nie potrafi poprawnie wysłowić i grubas x2 mam tu na myśli Laydena i Boyes, te twoje jajka fanek idealnie pasują do takich gości. Wstawiją wam ciemnotę leją na was a wy się jeszcze cieszycie, łapią was za serducho nostalgią do starych gier w nowych (pipi)owy wydaniach :D  XBOX naprawdę nie jest dla Ciebie fanuś nie kupuj go, bo taki z Ciebie grać jak z koziej dupy trąbka, wybrać do grania remsterstation 4 już samo to świadczy o tym z kim mamy tu do czynienia, pozdro

Edytowane przez Soul

Opublikowano

wydaje exy na pc !!!11 (pipi), że fanek pisze, że na PC nie gra i nie bedzie juz grał :teehee:

ale jest sporo ilosc osob, ktore jednak zamiast konsoli wybierze PC. Sam pewnie zamiast karty kupilby Xa po raz drugi ostatnio, tylko patrzac na obecna sytuacje - po co ?

Ich polityka na pewno na lepsza sprzedaz konsol nie wplynie i z tego co mozna zaobserwowac nawet w tym temacie sporo osob zaczyna sie martwic, ze konsola MS zniknie totalnie z rynku - oczywiscie poza najwiekszymi fanboyami jak DonXboxo, ktory pewnie nawet po takiej informacji bedzie im przyklaskiwal...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Easye mnie to rybka, ja tam gram gdzie chce i kiedy chce to fanboje mają problem. Mnie je.bie, że Dave będzie miał okazje pograć sobie w Gearsy 4 na PC a ktoś tam inny na konsoli. Jakoś większość sonoklapów nie miało problemu wydać więcej na SF V na ps4 także nie rozumiem lamentu.

Opublikowano

Phill to gość z klasą jak wychodzi na scenę człowiek czuje respect do niego

Tak, tak, szczególnie jak wchodzi na scenę z dwoma zegarkami na obu dłoniach xd

Opublikowano

no mialem kupic xboxa ale spencer zalozyl dwa zegarki i miarka sie przebrala, kolejne gwozdzie do trumny xboxa

Opublikowano

Potwierdzenie tych faktów, proszę

Opublikowano

Lepsze dwa zegarki niż widelec u gościa pokazującego jakąs chuyową gierkę.

2757731-1210498604-V0FW4.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Zazdrościsz biedaku? 

<tekst o kupnie konsoli przez dziewczyne>

Opublikowano

Jakbym zarabiał tyle co Phil, to bym nosił dodatkowo po jednym zegarku na każdą nogę, a co tam!  :kaz:

Nie no beka z Gifaro z takiego dowalania się na siłę :) Jak nie ma co złego powiedzieć, to trzeba się czepić, że nosi dwa zegarki, heh.

Opublikowano

Potwierdzenie tych faktów, proszę

E3 2013 albo event w maju, nie pamiętam. Tak czy inaczej, beka :)

Opublikowano

pewnie jeden kupila mu babcia a drugi dziewczyna i musi nosić obydwa zeby nie było dramy na chacie

Opublikowano

bek z Ciebie, że nawet nie masz trójnoga a bronisz go jak by to była twoja jedyna konsola w domu, zaorać

Opublikowano

Ten moment w którym tęsknisz za czasem, gdy Fujaro miał bana...

Opublikowano

Jakbym zarabiał tyle co Phil, to bym nosił dodatkowo po jednym zegarku na każdą nogę, a co tam! :kaz:

Nie no beka z Gifaro z takiego dowalania się na siłę :) Jak nie ma co złego powiedzieć, to trzeba się czepić, że nosi dwa zegarki, heh.

Mogę się jeszcze doczepić do jego kłamstw w wywiadach czy rujnowania studiów gdy był na ich czele, ale to dopiero jak wròcę z pracy :)

Opublikowano

Beka z fujaro. 

Opublikowano

Rujnowanie studiów itd, dobra, ale beka z tego, że gość ma dwa zegarki? A co w tym bekowego? Podróżowałeś kiedykolwiek, widziałeś ludzi, którzy mają po 3, 4 zegarki, bo każdy pokazuje czas innej strefy, na innym kontynencie np? 

Przejdź się na giełdę, tam tak mają często. 

Opublikowano

Beka z gifaro od zawsze na zawsze, niedorobiony klap który tasuje się do ps3, pseudo Nintendofag i pamtoflarz któremu gierki każe kupować dziewczyna a ona sama mu kupuje konsole.

Można upaść niżej?

Można jeszcze być yetim albo innym klalnem z obozu sony no ale...

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jezu co za typ XD czepia sie, że ktoś ma dwa zegarki xDDDDDDDDDDDDD a jak mam dwa telefony to tez ze mnie beka? STULEJARO?

Opublikowano

Rujnowanie studiów itd, dobra, ale beka z tego, że gość ma dwa zegarki? A co w tym bekowego? Podróżowałeś kiedykolwiek, widziałeś ludzi, którzy mają po 3, 4 zegarki, bo każdy pokazuje czas innej strefy, na innym kontynencie np? 

Przejdź się na giełdę, tam tak mają często. 

Koleś A jest w porządku, Koleś A nosi dwa zegarki. Nic nikomu do tego.

Koleś B robi coś chu.jowego. Koleś B nosi dwa zegarki. Wyśmiewanie jest IMO usprawiedliwione, mimo że niepotrzebne. :reggie:

Nie mam pojęcia kim jest ten koleś, ale zdaje się rujnował studia z czym się wszyscy zgadzają.

Opublikowano

Studia same się zaorały nie potrafiąc dostarczyć czegoś dobrego a nie, że Spencer na to miał jakiś wpływ przecież.

Opublikowano

Może zakłada dodatkowy zegarek za każde zrujnowane studio?

Opublikowano

Beka to największa jest z tego, że pewnie nikt poza Gifaro nie zwrócił na to uwagi. Tylko jeden naturalizowany nintendofil łypał "gdzie jest Wally?" ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.