Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a myślałem że coś ze mną nie tak jak wczoraj wieczorem leżąc już uroniłem parę łez oglądając różne wspomnieniowe filmiki z panem Satoru.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jednak jest coś dziwnego między mną a Satoru. Taka dziwna więź...

Opublikowano

W webcache jest jeszcze. Nigdzie indziej niema tego w necie(przynajmniej google nie potrafi znalezc na innej stronie).

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:ndqZNk4phAUJ:www.ppe.pl/blog-15309-5870-stracilem_kogos_bliskiego.html+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=pl

najwidoczniej gugle nie umie skanować fejsa :lapka:

Chyba,zadna wyszukiwarka nie potrafi skanowac FB. Sprzawdzilem na Google,Yahoo,Bing i tylko wyskoczyl link do ppe :( 

Opublikowano

Sami robicie mi atencję grzebiąc i kopiąc, a potem to mi się obrywa, jakobym miał sam rzekomo szukać atencji :gayos: 

Opublikowano

Misiaczki, jutro nowa mapa w Splatoon! Emotikon smile Poszalejemy na Moray Towers, kolejnej arenie, która jest już na płycie. (Według wycieków)

W sumie to rozumiem Nintendo.

Stopniowo odblokowują coraz większą zawartość z płyty, żeby ludzie nie zachłysnęli się od razu sporym contentem tytułu. Powoli odblokowują z płyty nowe bronie, tryby, plansze, przez co ludziom Splatoon się nie nudzi, gracze nie przestają grać a i nowych coraz więcej przyciąga ze względu na rosnący content. A wszystko to bez żadnego ściągania i czekania na patche. Takie DLC na płycie to rozumiem! Emotikon wink Tym bardziej, że darmowe. Choć nie powiem, czekam na pierwsze poważne DLC do pobrania z sieci z możliwością stawiania meczy ze znajomymi.

O kurewa, największy rak branży, a on rozumie Nintendo

facepalm37.gif

Opublikowano

Zaje,bista giera za 40 euro, w której wszystko ściąga się za darmo. No ku,rwa faktycznie, aż Iwata dostał raka.

Opublikowano

Płacą mi za chwalenie tytułów Nintendo #rakBranzy #hajsSięMusiZgadzać

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

yebany forumek, jak przeczytalem te czesc:

Iwata znany mi był z ekranu, ale tak, jak to napisałeś, był on takim wujkiem, który

to zanim doczytalem reszte juz podswiadomie sobie w glowie dopisalem "byl on takim wujkiem ktory wchodzil mi do wanny". Forumek niszczy psyche, potwierdzone info.

Opublikowano

Dla mnie był wujkiem który zabierał mnie w tęczową podróż. Ładnie Rayos napisał, od serca, ale bez przesady. Nie kumam gdzie tu beka. Co do Splatoona to już inna bajka. Sam zresztą przyznał że to dla pinionżków robi.

Opublikowano

A dla mnie byl bardzo udanym developerem i dosc srednim ceo, szczegolnie ostatnio. Plakac nie bede, ale na pewno szkoda chlopa.

Opublikowano

Dostałem kod na piecykowego Batmana i nie wiem czy sprzedać czy grać jak podludź z niestabilnym frejmrejtem. Naprawili coś już?

Opublikowano

U mnie BETONOWE 30fps z tymi wszystkimi ficzerami od Nvidii. No ale gra mierna, więc grać i tak nie będę.

Opublikowano

Poprzednie Batmany mi nie podeszły i zastanawiam się czy w ogóle dawać tej części szansę.

Opublikowano

Jak nie podszedł Ci Arkham Asylum to reszta tym bardziej nie podejdzie bo są to części zwyczajnie słabsze. 

AK to obecnie taka gra na 7. 

Opublikowano

Odpuść. To samo po raz 4 tylko dodatkowo z wciśniętym na siłę czołgiem.

Opublikowano

Dostałem kod na piecykowego Batmana i nie wiem czy sprzedać czy grać jak podludź z niestabilnym frejmrejtem. Naprawili coś już?

w pi,zdu z tym polecam

Opublikowano

Grafika też ciebie nie zachwyci skoro masz PC. Arkham Origins zrobił na mnie większe wrażenie po przesiadce z City na 360, niż przejście z Origins do Knight.

Opublikowano

apropos batmana, ograłem Asylum, niedługo będę miał City, ale mam już Origins. Poczekać z ograniem Originsa do przejscia City czy lepiej najpierw Origins?

Opublikowano

Origins wyjeb na śmieci bo to zwykły średniak.

Chociaż walki z bossami ma lepsze niż arkham knight. :pawel:

Opublikowano

Najpierw City, a potem Origins, jednak licz się z możliwością zmęczenia materiałem, bo gry są bardzo podobne.

Opublikowano

ja przechodziłem Origins po City i już miałem dość jak Uncharted 3 po dwójce.

Opublikowano

To ktore blaszki graly w Elite: Dangerous? Bo ja powoli trace kontakt z rzeczywistoscia przez te gre, obecnie bawie sie w przemytnika zbierajac pieniazki na dobrego fightera :D Xboty niech koniecznie kupujo, lub chociaz preview sciagna. Moje 2 screeny:

LaqiT92.jpg

xldwRI6.jpg

Opublikowano

Batmany sa slabe, ie ogralem nawet jak byl w plusie za darmo. Totakie assassin creed 3. Nikt w to nie chce grac. Za duzo tego samego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.