Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

QB to kolejny dowód na niedorozwinięte mózgi botów.

Forza - cofanie czasu, bo inaczej im nie wychodzi.

Quantum Break - zatrzymywanie czasu, bo inaczej im nie wychodzi.

Kiedy zauważycie, że devowie traktują botów jak debili? XD

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bo QB to pierwsza gra o bawieniu się czasem.

Opublikowano

@suteq/ Mazzeo

nie odnosicie wrażenia że przekręt z AI na niegrywalnym pokazie

a przekręt combo:

- wycięcie części lokacji

- osłabienie fizyki, detali i destrukcji obiektów 

podczas ogrywanego przez dziennikarzy dema

to jednak trochę too much i desperados poziom overlord?

Opublikowano

Ale choy mnie to. Obiecywali i na obietnicach się skończyło. Penis im w odbyt. 

Opublikowano

dziękuję za merytoryczny komentarz do poruszonej sprawy 

Opublikowano

quantum break czy uncharted

hmmm no nie wiem nie wiem, milionowa szara szczelanka na konsole czy kapiszonowa szczelanka na konsole

xDDDDDDDDDDD

ja pier,dolę jakie to smutne być konsolomaniakiem w 2016 roku

Opublikowano

A co tam na PC? Ah, no tak, odkrywanie Max Payne'a w 2016 roku. :cool::lapka: 

Opublikowano

Ciekawe w co Mendrek będzie grał, gdy wszyscy będą zatopieni w QB lub U4. 

Opublikowano

qte w panelu moderatora

Bo QB to pierwsza gra o bawieniu się czasem.

bo Forza to pierwsze wyścigi z cofaniem czasu

Opublikowano

Napisy do Quantum Break będą dodane w patchu premierowym, HATAK.PL już tłumaczy, info ze streama

Opublikowano

Właśnie grałem w BC2. Nagle zwiecha. Alt+Ctrl+Del i nawet menadżer się nie wyświetla, biały ekran. Hard reset i co wyskakuje? Yebana aktualizacja windowsa z pizdy. PC master race psia jego mać. TFU

Opublikowano

Grywalne demo to też jest pokaz. Przejażdżka jeepem może trwać 10 minut, a otwartych lokacji może być 3 na krzyż, reszta to korytarz i skrypty. Ale fakt, pięknie wpadłeś w kolejną pułapkę od Naughty Dog.

dobra doczytałem ten komentarz i w większości pewnie masz rację. still taką dbałość o detale, sekwencje jazdy, oraz "3 otwarte lokacje na krzyż" chciałbym widzieć w korytarzówkach jako standard.

Opublikowano

Ja będę grał w YAKUZĘ 4, Deus Exa: HR Director's Cut, trylogię Bioshocka ponownie, trylogię Jak (grałem tylko w jedynkę na PS2), przejdę The Warriors szósty raz, sieknę platynkę w Okami, pierwszego Ratcheta w HD też ogram, a co mi tam.

Lecz można też CZEKAĆ na Quantum Break i Uncharted 4. CZEKAĆ I SIĘ EKSCYTOWAĆ TYMI GRAMI.

Opublikowano

Ale chyba pomyliłeś konta Mendrek.

Opublikowano

Ja będę grał w YAKUZĘ 4, Deus Exa: HR Director's Cut, trylogię Bioshocka ponownie, trylogię Jak (grałem tylko w jedynkę na PS2), przejdę The Warriors szósty raz, sieknę platynkę w Okami, pierwszego Ratcheta w HD też ogram, a co mi tam.

Lecz można też CZEKAĆ na Quantum Break i Uncharted 4. CZEKAĆ I SIĘ EKSCYTOWAĆ TYMI GRAMI.

:banderas:

Zapomniałeś dodać, że czekać i zapłacić 249 zł za piąte przygody Drejka.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Chu.j z Mendrkiem, wyjaśniłem stulejarskie zarzuty czekania i grania w te dwie gówniane pozycje, pozdro.

Opublikowano

Deus Ex Mankind Divided, chyba jedyna amerykańska gierka w tym roku, której zyebanie bardzo by mnie zasmuciło.

Opublikowano

A coś czuję niestety, że wpasuje się w obecne trendy.

Opublikowano

po oddałnieniu w opcjach powinno być spoko, zwłaszcza że tym razem poprawią spotkania z bossami, które nikoniecznie trzeba będzie zakończyć walką. martwi mnie tylko pójście na łatwiznę zostawiając tego samego protagonistę. no ale może przynajmniej część sub questów znów da fabularnie radę.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nie macie tak, że chcielibyście żeby w nowym Deus Exie zmienili kolorystykę? Ze złotego na, nie wiem, ciemny turkus, cokolwiek.

Opublikowano

@mate5

wytłuszczone dla podkreślenia, ale rzecz jasna polecam całość

Bunt Ludzkości traktował o oświeconej erze transhumanizmu, co dało początek czarno-złotej palecie kolorów. Zdecydowaliśmy się na czerń i złoto, ponieważ to kolory obecne na renesansowych malowidłach. 

Teraz świat się silniej lęka transhumanizmu, więc zrezygnowaliśmy z tych barw. Nowy porządek jest powiązany z korporacyjnym feudalizmem , a inspiracja pochodzi ze średniowiecza - więcej desaturacji, tony niebieskiego, szarości i matowego brązu. Deus Ex: Rozłam Ludzkości nie będzie wyglądał, jakby ktoś się na niego odlał.

https://toids.wordpress.com/2015/11/20/deus-ex-mankind-divided-is-less-piss-coloured-says-eidos-montreal/

Opublikowano

QB to kolejny dowód na niedorozwinięte mózgi botów.

Forza - cofanie czasu, bo inaczej im nie wychodzi.

Quantum Break - zatrzymywanie czasu, bo inaczej im nie wychodzi.

Kiedy zauważycie, że devowie traktują botów jak debili? XD

W Forzy to Ty byś dzieciaczku nawet jednego dobrego zakrętu nie zrobił. Jak reszta klapów co przez rok czasu myślała, że w DC jeżdżą bez asyst i takie z nich haksiory :P

Opublikowano

Ja chciałbym nowego bohatera.

To też, Jensen jest imo kapeczkę zbyt spięty. Nie jest everymanem, ale osobowości też nie ma. HR podobało mi się przez atmosferą jako wytworzyli, przede wszystkim w Chinach.

edit; O, to fajnie Nobody.

Edytowane przez mate5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.