Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no te naćpane typy czekające na pierdzenie totemem w 900p strasznie zaniżają poziom tym ctrl+c ctrl+v

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no od jakichś paru miesięcy Yeti gada cały czas te same teksty, kacper king ma czasem przeblyski normalnosci a czeski .. eeeeh...

apeluje o zamkniecie CW do E3 

Opublikowano

no od jakichś paru miesięcy Yeti gada cały czas te same teksty, kacper king ma czasem przeblyski normalnosci a czeski .. eeeeh...

W sumie to też się powtarzasz i jesteś niewiele lepszy os wspomnianych osób w twoim poście, :sorcerer:  już się nudny robisz :whistling:

Opublikowano

Zamknijcie CW, bo zacznę sucharami strzelać. :shotgun:

Opublikowano

W sumie to też się powtarzasz i jesteś niewiele lepszy os wspomnianych osób w twoim poście, :sorcerer:  już się nudny robisz :whistling:

no powtarzam się, bo co się będę wysilać. Raz na jakiś czas zrzucę jakaś bombę na YETIEgo ze przez tydzien sie tu nie pokaze, no ale ile mozna walczyc z wiatrakami? 

Opublikowano

Zamknijcie CW, bo zacznę sucharami strzelać. :shotgun:

Jaki tupet ma yebany xdddd

Opublikowano

Amplitude

Firewatch

SFV

Alienation

Ratchet

U4

Shadow

Salt

VS

szambo-1.jpg

A później na pole buraków i w dwa wieczory QB w hd ready na laptopie i do zyda. Co za zwierzęta xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Koleś wolał sobie wkopać szambo w ogródku, niż zakopać te prukwa z ps4.
Opublikowano

Postaw znak równości przed foto i będzie git

Amplitude
Firewatch
SFV
Alienation
Ratchet
U4
Shadow
Salt

LOL, co ja bym dał, żeby grać w takie szpile xD

Opublikowano

Żal mi klapów grają w gówniane gry nawet jak mają perły przed monitorem. Takie Salt co wymienia yeti który klap na konsoli kupił ?   Czekam aż dark souls 3 wyjdzie i oprócz grupy wsparcia masorza (bansai, kazub czy wet willy) reszta będzie narzekać na poziom trudności i 80 % klapków na tym forum gry nie skończy lub nawet nie kupi :D  Za to w U4 będą grac wszyscy. Tak i na jednej konsoli i na drugiej króluje call of duty czy fifa ale jednak na tym forum mniej januszy jest na xbox. 

Opublikowano

ale jednak na tym forum mniej januszy jest na xbox.

Było paru, ale na całe szczęście przesiedli się na ps4 :kaz:
Opublikowano

Bo wiedzieli, że z xone nie czeka ich taka kolorowa i w Full HD przyszłość.

Nie chcieli, grać jak zwierząta, tylko jak barony na swoich konsolach.

Opublikowano

Chyba jak barany.

Opublikowano

Na konsoli, której nikt nie kupuje jest mniej januszy niz na tej kupowanej hurtowo?

O cholewka.

Opublikowano

nie martw się na nintendo też ze 2 januszy się znajdzie a to niebezpiecznie zawyża średnią na forum

Opublikowano

Boty zachowują się jak jacyś książęta, jakby ich konsola była dominującą na rynku... Taka prawda, że Ms pomału pogrąża swoją konsole, zero wsparcia, idą z konsola w rynek pc... Na xone, gry niczym ochłapy dla zwierząt, żeby coś mieli jak już kupili umierająca konsole..

Opublikowano

zwierzęta, zwierzęta, pogrążać, jak zwierzęta, pc, ochłapy, dominacja jak za ps2, sf5, zwierzęta.

jezus maria, wymylilibyscie chociaz jeden nowy tekst  :bad:

Opublikowano

nie martw się na nintendo też ze 2 januszy się znajdzie a to niebezpiecznie zawyża średnią na forum

Rayos i Figaro

Opublikowano

Rayos i Figaro

:gayos:

Opublikowano

Ale nuda na CW. Muszę dołączyć do nich

Żartuje. Moje przyjście do CW to byłby koniec wszystkiego, apokalipsa. Poza tym nie wybrałem jeszcze obozu :)

Opublikowano

Rayos, co jest zielony robaku, jest ta lista gier z x-taczera w które teraz grasz i w które będziesz grał w najbliższym miesiącach. No weź, nie daj się prosić.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Poszedłbym... ale jak widzę czytacie moje wiadomości i odpowiadacie na nie.

Dobra... idę. Ani trochę mi nie zależy na tym forumku, więc z CW mogę iść. Wrócę, jak wyczyszczę backlog (300 gier, ogrywam jedną, dwie gry na miesiąc, a co miesiąc dochodzi ok. 10 gier... choć w niedzielę dojdzie 11, a może nawet 12 [emoji14])

Opublikowano

W chuyu to mamy :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.