Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

2016 i granie w gierki na Pc

:fsg:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiem, dlatego zaraz kupuję WiiU :dynia:

:cool::lapka: 

Opublikowano

Nie kupuj hum lepiej

Opublikowano

Nie ma czego się wstydzić boty, jeżeli chcecie zmienic platformę, bo wasza wam nie odpowiada, tylko brać i zmieniac.

Opublikowano

Nie kupuj hum lepiej

Czemu nie? Coś innego proponujesz?

Przecież nie upodlę się, jak ten Janusz, i nie dokupie do jednej średniej platformy drugą bardziej zyebaną, tj. ps4.

Zresztą Zeldy, Mk8 i Bayo 2 od dawna za mną chodzą.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Hum kup Ps3 i Okami HD :fsg:

Przeciez na wii sa tylko 3super gry na krzyz.

Nadal 2 więcej niż ps4

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W sumie ps3 to nie jest taki zły pomysł jeśli nie miałeś wcale

Opublikowano

sprzedaj taczera i kup ps3 albo wii u, będziesz kontent :cool::lapka::hi:

Opublikowano

Myślałem też o ps3 głównie ze względu na to Okami HD, ale jednak ukryta i silna opcja Nintendo od zawsze we mnie siedzi.

Zawsze mogę kupić Okemi w wersji na Wii i grać na WiiU.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Niby tak, ale wersja na ps3 jest najprawilniejsza, do tego Yakuzy 3,4,5, Wipeout HD, Tlou, Demons Souls kurcze no pełno fajnych rzeczy jest na ps3.

Opublikowano

Niby tak, ale gry na WiiU zdecydowanie bardziej mnie zachęcają. Na samą myśl o WW HD i mk8 w multi na 4os.(akurat mam dwa gackowe pady oraz jeden wiilot, więc poza adapterem do padów nic więcej nie potrzebuje :banderas: ) mam mokro w gaciach.

Ps3 może kiedyś.

Opublikowano

Tak czy siak co wybierzesz i tak będzie dobrze 

Opublikowano

No, świetny port. :pawel:

Poważnie?

To jedyna rzecz jaką ludzie znaleźli? Odświeżanie przy wyborze zawodników na 144hz monitorach?

Czy już wszystkie klapy kupiły PC aby ograć zepsute porty z ONE ? najpierw GOW teraz KI pewno z QB będzie podobnie  :pawel:

beka z pc lab od zawsze i na zawsze :czezky:

Zepsute porty z Ona xDDDDDDDDDDDDDDD

720p i 30 klatek - helloo! jakiego portu by nie zrobili - gorzej niz na Twojej konsoli wygladac nie bedzie xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Yep, tylko tyle, reszta perfetto. gra chodzi szybciej jak masz odswiezanie monitora powyzej 60hz, co niedlugo naprawia :potter:

a na PPE "Killer Instinct Turbo? Nie, to tylko kolejny zepsuty port na PC" :kaz: 

Opublikowano

No co sam zreszta mozesz przestawic - ja nawet tego nie zauwazylem, bo gram na Tv.

Opublikowano

Oho gierka z Xboxa wyszla na PCta i juz Isis broni i nawet zyebany port nie przeszkadza :pawel:

Opublikowano

NAJMOCNIEJSZE 7/10 W HISTORII!!!

Opublikowano

Nadal lepsze niż demo SFV -  najlepsza bijatyka na 3/10 :dynia: 

Opublikowano

Jezeli to jest zyebany port, to jak nazwac 90% gier na Xkorkim ? xD

A tak zupelnie na serio - ten caly Windows Store jest pare lat za murzynami (da sie tam w ogole sciezke zapisu plikow zmienic - bo nawet takiej opcji nie widze xD), do tego rzeczywiswcie jak ktos ma lepszy monitor to brak ustawien rozdzielczosci, to juz w ogole dramat - mi osobiscie nie przeszkadza, bo we wszytko gram na paru letnim Soniaku - niestety wtedy nie robili jeszcze plazm, jak u czezkyego ktora wyswietla wieksza rozdzielczosc niz 1080p i 60 fpsow xD

Dobrze, ze PS4.5 wychodzi, w koncu zobaczymy rozdzieloczsc 4k w grach !

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Aha czyli grac w 900p nie można bo zbiera na rzyganie ale jak na ekranie wszystko chodzi 3x za szybko to już spoko bo "gram na starym soniaku" xdddd

Męczenie z średniowiecznym MS Store też luzik ale na xboxie nie mogli znaleźć nawet kafla setting :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
  • Dead Star (PS4)
  • Zombi (PS4)
  • I Am Alive (PS3)
  • Savage Moon (PS3)
  • A Virus Named Tom (PS Vita)
  • Shutshimi (PS Vita)

Plus na kwiecień

:dynia:   :dynia:   :dynia:   :dynia:   :dynia:   :dynia:

SŁABY PORT Z WII U NAJLEPSZĄ GRĄ W PLUSIE NA KWIECIEŃ XDDDDDDDDDDDDDDDD

Turkey.png Turkey.png Turkey.png

5b8dc2c12a3ad38d3be01241953925e2.jpg

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

No czyli kolejny raz sony kanałami XBOX KRUL. Dali crapa na 7 i wielkie święto xD

Opublikowano

Tylko Sony. 

Nowa wersja PS4 zdominuje rynek i zgnoi xboxa do konca, biedne boty juz teraz musza pogrywac w rozmazane (pipi) z slabym frame rate- DSIII i Qauntum Break. 

Zeby tego malo bylo, nawet dashboard na xonie muli jak w tym momencie na PS3, co za szmelc. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.