Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kacper? To Wasze gó.wno (pipi)ine bez gier? Ew. Jak juz cos wychodzi to crapy na 3 na 10? PS4 jest NAJGORSZYM wyborem na obecnym rynku. Prawie 3 lata, a tylko BB do czegoś się nadaje.

dawaj listę exów xone które na 100% nie wyjdą na smoku
Chyba tylko Halo
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

PS4 jest tak słabe, że nawet jako posiadacz GTX 970 wolę XO. A nawet jakby wszystkie exy miały wyjść na PC, dla mnie to nawet zaleta. Gram na czym chcę, albo tam gdzie taniej.

XO + Gold + EA Access + promocje z Golda i idzie tanio pograć, w resztę pykam sobie na PC.

Opublikowano

Na laptopie to Cie robili rodzicie o gdzieś w trakcie padała na zmianę sieć i zasilanie.

BTW nie muszę mówić, ze QB na PC osmiesza PS4 yebane g.ówno?

:pawel:

Coś za oknem strzeliło, byłem pewien, że idzie burza, a tu Wezyrkowi pękła doopa xDDDD

DO OGRANIA NA LAPTOPIE, 9H I DO ŻYDA :dynia:

Opublikowano

Kacper? To Wasze gó.wno (pipi)ine bez gier? Ew. Jak juz cos wychodzi to crapy na 3 na 10? PS4 jest NAJGORSZYM wyborem na obecnym rynku. Prawie 3 lata, a tylko BB do czegoś się nadaje.

Chyba tylko Halo

i o to mi właśnie chodzi, ex nie jest exem jeżeli można ograć go na innej platformie :reggie:

xbox to taki piec dla ludzi gorszego sortu

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

Na laptopie to Cie robili rodzicie o gdzieś w trakcie padała na zmianę sieć i zasilanie.

BTW nie muszę mówić, ze QB na PC osmiesza PS4 yebane g.ówno?

Niektórym już psycha siada.
Opublikowano

A niech wychodzi wszystko na PC, wiecej graczy, wiecej kasy = 100% kontynuacje swietnych gier :) Fala nowych graczy w KI i mam plakac z tego powodu? :)

Opublikowano

PS4 jest tak słabe, że nawet jako posiadacz GTX 970 wolę XO. A nawet jakby wszystkie exy miały wyjść na PC, dla mnie to nawet zaleta. Gram na czym chcę, albo tam gdzie taniej.

To zdanie jest tak głupie i pozbawione logiki, że idealnie pasuje do tego zielonego podgatunku.

Opublikowano

Chyba tylko Halo

o to właśnie chodzi, ex nie jest exem jeżeli można ograć go na innej platformie :reggie:
Czy gra wychodzącą na PS3/PS4 i PSVita dalej jest eksem?

YETI jaka racjonalizacja zakupu szrota na którym półtorej po premierze wyszła pierwsza gra, a wszystko co wyszło później bez wyjątku jest średniakiem lub niedorobioną betą. :dynia: Tylko ekosystem Microsoftu + Nintendo <33

Edytowane przez Wezyriusz

Opublikowano

No i dobrze, jeszcze więcej tytułów w ekosystemie, a klapki będą musieli kupowac nową wersję konsoli, żeby zagrać w nowe tytuły :dynia:

Kupisz PC i masz na lata gierki z X1 i na X1 (ówczesną konsolę).

Za to dostałeś minusa. Istnieje granica trollerki, nawet w CW :shotgun:

Opublikowano

Chyba tylko Halo

i o to mi właśnie chodzi, ex nie jest exem jeżeli można ograć go na innej platformie :reggie:

Powiiedzial gosc grajacy w same gry z pieca na PS4 heh

Opublikowano

Chyba tylko Halo

Tylko oprócz tych gier, na PS4 jeszcze wyjdzie masa tytułów, które pieca ominą, taka mała różnica.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jest chociaż jeden klap na tym forum, który ma PC co odpali takie Gearsy Remastered w godnej jakości?

mam wrażenie, że nawet jak ktoś tu ma mocnego PC to i tak woli XO, chyba tylko fani chwiejącego się bubelka mają z tymi exami MS jakiś problem

Opublikowano

Chyba tylko Halo

Uncharted 4 i Ratchet już zamówione pre ordery a na xone co ? korytarzyk na 4h z od remedy które od czasu mp2 nie może wydac żadnego sztosa ?

jest chociaż jeden klap na tym forum, który ma PC co odpali takie Gearsy Remastered w godnej jakości?

mam wrażenie, że nawet jak ktoś tu ma mocnego PC to i tak woli XO, chyba tylko fani chwiejącego się bubelka mają z tymi exami MS jakiś problem

tylko dlaczego użytkownicy smoków mają wybierać xo zamiast ps4 skoro 99% exów z xone wychodzi właśnie na pieca ?

Edytowane przez KacperKing

Opublikowano

chyba tylko fani chwiejącego się bubelka mają z tymi exami MS jakiś problem

oczywiście, że tylko klapki mają z tym problem, kazdy szanujący się bot albo nie bardzo to przeszkadza, albo wręcz się cieszy. Tak jak powiedział Don - większa baza userów = więcej hajsów = większa szansa na kolejne GOTY gierki. Ale klapkom ciężko to ogarnąć i wolą być ruchani przez kaza bez poślizgu niż choć trochę wyjść z swojej ograniczonej umysłowo jamy 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Soul, już cię oświecam. Od początku 2016 roku było/jest grane Witness, Amplitude, SFV, w poczekali Firewatch, Salt, na dniach Alienation, Shadow, Ratchet, U4.. A ty co tam? Multiplatformy w 900/20 i QB do ogrania na laptopie?

Szczę z tej beki :yao:

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  

Zadajesz pytanie a Yeti albo uda, że go nie ma albo (pipi)nie takim czymś  :gayos:

Rozumiem, Yeti ,że 2015 po(pipi)ało Ci się z 2016 bo inaczej nie jestem tego wstanie wytłumaczyć.

podsumowując 

Yeti jak zwykle gra w gry widmom nie ma ich, ale on już w nie gra  :exact:

Napiszę Ci dosadnie bo już mi ręce opadają zwierzaku, od premiery BB do premiery SFV grałeś w tak zwane guwno bo nic na tą guwnianą konsolę ps4 nie było, o końcówce roku już nawet nie wspomnę, czas umilał Ci SWB w 900p ha beka z typa 900p na swojej bravi full HD ale to musiało wyglądać :ohboy: ja tą grę olałem cienkim sikiem bo tyle była warta to raz a dwa było w co grać, że tak powiem.

A teraz podniecasz się indykiem który polega na łączeniu kropek betą SFV, remasterem gry z PS2 i kolejnym indy szrotem jedyne co ta Twoje konsola ma to  U4 i na tym koniec przejdziesz zapomnisz sprzedasz, no chyba, że masz zamiar grać w ten obesrany tryb MP który już teraz woła o pomstę do nieba, faktycznie jest Ci czego zazdrościć, wybacz ale wolę Quantum FUCKING Break, coś świeżego coś nowego a nie 4 raz to samo  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Soul, już cię oświecam. Od początku 2016 roku było/jest grane Witness, Amplitude, SFV, w poczekali Firewatch, Salt, na dniach Alienation, Shadow, Ratchet, U4.. A ty co tam? Multiplatformy w 900/20 i QB do ogrania na laptopie?

Szczę z tej beki :yao:

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  

Zadajesz pytanie a Yeti albo uda, że go nie ma albo (pipi)nie takim czymś  :gayos:

Rozumiem, Yeti ,że 2015 po(pipi)ało Ci się z 2016 bo inaczej nie jestem tego wstanie wytłumaczyć.

podsumowując 

Yeti jak zwykle gra w gry widmom nie ma ich, ale on już w nie gra  :exact:

Napiszę Ci dosadnie bo już mi ręce opadają zwierzaku, od premiery BB do premiery SFV grałeś w tak zwane guwno bo nic na tą guwnianą konsolę ps4 nie było, o końcówce roku już nawet nie wspomnę, czas umilał Ci SWB w 900p ha beka z typa 900p na swojej bravi full HD ale to musiało wyglądać :ohboy: ja tą grę olałem cienkim sikiem bo tyle była warta to raz a dwa było w co grać, że tak powiem.

A teraz podniecasz się indykiem który polega na łączeniu kropek betą SFV, remasterem gry z PS2 i kolejnym indy szrotem jedyne co ta Twoje konsola ma to  U4 i na tym koniec przejdziesz zapomnisz sprzedasz, no chyba, że masz zamiar grać w ten obesrany tryb MP który już teraz woła o pomstę do nieba, faktycznie jest Ci czego zazdrościć, wybacz ale wolę Quantum FUCKING Break, coś świeżego coś nowego a nie 4 raz to samo  :cool:  :lapka:

Ja odpisałem na post yetiego, to nikt nawet nie skomentował, choć go pojechałem :/  czuje się olany :frog:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

mC7cTyN3.jpeg

Pobawimy się razem w piaskownicy?

Opublikowano

To ja wezmę trochę sznura.

Opublikowano

nie rozumiem i boję się tego, że nie rozumiem :notsure: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.