Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 996,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

user score na mc

the witness - 6.7

firewatch - 7.0

street fighter v (XD) - 3.2

quantum fucking break - 7.6

bo liczy sie opinia graczy a nie zepsutych przepłaconych growych pismaków przekupionych ipadami

no super

kłócenie się o to kogo gunwo mniej śmierdzi

nawet mi was nie żal konsolorze

Watch Dogs

Fajny pomysł, średnie wykonanie, a wszystko to polane rakiem ubisoftowym. Hakowanie to fajna zabawa, można wydobyć informacje z siedziby wroga bez postawienia tam nogi, a nawet i powybijać ich wszystkich za pomocą telefonu i interakcji z otoczniem. Nawet pościgi, mimo obesranego systemu jazdy potrafiły być całkiem niezłe momentami, kiedy można było otwierać sobie drzwi, podnosić blokady, czy wysadzać rurociągi pod ulicą.
Niemniej opcji interakcji z otoczniem czy przeciwnikami było za mało jak na całą grę, więc po jakimś czasie się trochę nudziło to hackowanie.

Model jazdy ssie, strzelanie jest meh. Właściwie to jedyny dobry element tej gry to hakowanie i skradanie. Dopóki gra się stealth wspomagając się hackingiem, to jest na serio przyjemnie.

Fabuła jest raczej słaba, aczkolwiek w morzu kiepskich scen znajdzie się też kilka całkiem niezłych. Całościowo niestety bieda, a wątek osobisty Aidena kompletnie nie przyciąga (sam Aiden tym bardziej) Leci się po prostu przez te misje ślepo wpatrując się w cutscenki, o których zapomina się 5 minut po obejrzeniu.

No i oczywiście rak, czyli nasrany hud na ekran i tona nudnego guwna do zbierania i robienia. Mapa jest kompletnie zawalona tym syfem, a wskaźnik progresu w menu ma milion zakładek.Szczerze mówiąc zrobiłem z 5 zadań pobocznych, znalazłem z 5 znajdziek i dałem sobie spokój. Opcjonalny content w tej grze to ubisfotowy rak złośliwy Jak już ktoś chce w to zagrać, to tylko główny wątek. który i tak jest strasznie rozciągnięty. Misje raczej szału nie robią i opierają się na tym samym schemacie, jedynie ze zmieniona otoczkę, aczkolwiek znajdzie się kilka fajnych.

No ogólnie to słabo, no. Fabuła cienka, jeżdżenie ssie, opcjonalny content nudny do zarzygania, misje główne takie sobie, strzelanie słabe/średnie, hackowanie i skradanie przyjemne.

Bugów nie uświadczyłem, ale słyszałem że na premiere to był top kek

Daje 6/10 za główny wątek i czekam na sequel. Jak skupią się bardziej na hackingu i skradaniu i ktoś napisze chociaż średnio absorbującą historię, to może wyjdzie z tego coś ciekawego. No ale to Ubisoft więc oczekuje raczej więcej ikonek do wyczyszczenia z mapy, zamiast interesujących rozwiązań i misji. Czy warto zagrać? Nie. Jedyna rzecz, dla której warto sprawdzić Watch Dogs, to właśnie hakowanie. Cała reszta to elementy jakościowo wahające się od średniactwa do raka. W tym roku powinien wyjść sequel, który słabszy na pewno nie będzie, więc jeśli kogoś ciekawi to hakowanie, to polecam poczekać na bardziej rozwiniętą wersję w WD2
Opublikowano

Soul jakiego ładnego fraga zaliczył

Opublikowano

@bluber

Czyli gó.wno, ale gra dalej i czeka na sequel XD

Edytowane przez Hum

Opublikowano

gracie w qauntum break? nawet mi was nie żal wracam do watch fucking dogs

Opublikowano

Nie używaj gimbusiarskich określeń bo to brzydko. Jeszcze jakiś czas temu był lubiany, to co to się teraz dzieje.

Ten jakis czas temu był tak bardzo dawno, że taki świeżak jak Ty nie ma prawa o tym wiedzieć. Niech ktoś wyj.ebie tego altera.

O ty mały fałszywcu. Nie masz już życia w dziale Nintendo. Braterskość nintendofagów to podstawa. Pożałujesz.

Edytowane przez Tankietka

Opublikowano

@bluber

Czyli gó.wno, ale gra dalej i czeka na sequel XD

Ceni sie xd

Opublikowano

Nie używaj gimbusiarskich określeń bo to brzydko. Jeszcze jakiś czas temu był lubiany, to co to się teraz dzieje.

Ten jakis czas temu był tak bardzo dawno, że taki świeżak jak Ty nie ma prawa o tym wiedzieć. Niech ktoś wyj.ebie tego altera.

O ty mały fałszywcu. Nie masz już życia w dziale Nintendo. Cenimy braterskość nintendofagów. Pożałujesz.

Lel, zaraz polecisz za Figaro za bycie alterem :dynia:

Co Wy dzieciaki wiecie o Nintendo i braterskości... dwulicowe żmije plujące jadem na każdego, powinniście mieć bana na życie, zamknięci w 4 ścianach bez okien, z Game Boyem bez baterii. Wtedy byście się może nauczyli odrobiny szacunku do samego siebie i innych ludzi a nie walili puste frazesy o braterskości :gayos:

Zresztą, jakie groźby "Nie masz już życia w dziale Nintendo" :dynia: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Po 4h z QB mam beke z tych ocen. Botki dostaly swietnego szpila.

Super szpil na 7h ze średnią 77% w 720p. Dla botow to super gra, ale oni mają pod wieloma względami zaniżone standardy. Gdzie tam u nich gry powyżej średniej 90, gdzie GOTY, zresztą o czym my tu mówimy, ich eksy nawet nie łapią się do top 5 roku.

Niestety, 7h na laptopie i do żyda, a później czekanie do października na kolejnego eksa do ogrania na lapku. Co za bieda i ubóstwo.

Xbox - Wyższy poziom przeciętności.

Opublikowano

@Rayos

Słaby trolling, nawet jak na wiejskiego chłopka.

Opublikowano

@Rayos

Słaby trolling, nawet jak na wiejskiego chłopka.

O jakim trollingu mówisz parobku rolny? 

o czym my tu mówimy, ich eksy nawet nie łapią się do top 5 roku.

Wasze exy nie łapią się na premiery roku :kaz:

Opublikowano

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody, a ile takie Halo5.

Opublikowano

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody,

Sprawdzam codziennie, cały czas mniej niż Wiedźmin 3

Opublikowano

No tak, bladborn, jedyny ex jakim ciągle się chwalą klapki :kaz:

Bloodborne to, Bloodborne tamto, ale o niczym innym nie powiesz, bo nic innego nie ma :dynia:

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody,

Sprawdzam codziennie, cały czas mniej niż Wiedźmin 3

(pipi)a, nie przelogowałem się :/ 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ale mam przeje.bane :/

xD

Opublikowano

Super szpil na 7h ze średnią 77% w 720p. Dla botow to super gra, ale oni mają pod wieloma względami zaniżone standardy.
Powiedział typ co gra w najgorsza bijatyke na rynku oraz zachwyca sie chuyowym korytarzem z pasami. O bf4 i killzone shadow fall nie wspomne. Brakuje tylko Knacka.
Opublikowano

:walec:

Opublikowano

Rayosku, sprawdzić sobie ile razy w tamtym roku Bloodborne był w top5 lub zgarniał nagrody, a ile takie Halo5.

30 nagród dla BB gdzie wiedzmin ponad 300 zgarnął no rzeczywiscie

Opublikowano

Bloodborne to, Bloodborne tamto, ale o niczym innym nie powiesz, bo nic innego nie ma :dynia:

W tym roku przynajmniej 2 gry dołącza do BB, ale takie rzeczy tylko na PS4, bo x beka wiadomo, crapy do ogrania na lapku :yao:
Opublikowano

Super szpil na 7h ze średnią 77% w 720p. Dla botow to super gra, ale oni mają pod wieloma względami zaniżone standardy.
Powiedział typ co gra w najgorsza bijatyke na rynku oraz zachwyca sie chuyowym korytarzem z pasami. O bf4 i killzone shadow fall nie wspomne. Brakuje tylko Knacka.

jest przecież jeszcze Battlefront w 900p xD

Opublikowano

Odłoz tego kalafiora, dobrze ci radzę. Czy ja coś mówię o Wiesku, który jak dobrze wiesz jest grą gorszą od BB, o czym sam niejednokrotnie pisaleś. Mowa o eksach na taczera, a dokładnie o gejlo5, tak przeciętnych jak ta konsola i życie botow. Więc nie dziwi mnie trzepanie do Klantum77%7h720pBrejk. Zwykły Kowalski też podnieca się swoich zwykłym Oplem dla biedaczkow, takie przeciętne życie.
Opublikowano

Yeti jest zbyt ograniczony w swoim szaleństwie żeby chociażby być konsekwentnym w tych swoich bredniach. Wytyka średnią, gdzie gry w które gra mają gorszą i twierdzi, że to super produkcje. Niestety gra w najgorszy szajs, a Quantum Break to petarda i żadne MC tego nie zmieni, a tym bardziej plucie do monitora gościa dla którego pisanie na forumku było na tyle życiowym osiągnięciem, że położył za to na ołtarzu swój realny e-honor.

Opublikowano

Odłoz tego kalafiora, dobrze ci radzę. Czy ja coś mówię o Wiesku, który jak dobrze wiesz jest grą gorszą od BB, o czym sam niejednokrotnie pisaleś. Mowa o eksach na taczera, a dokładnie o gejlo5, tak przeciętnych jak ta konsola i życie botow. Więc nie dziwi mnie trzepanie do Klantum77%7h720pBrejk. Zwykły Kowalski też podnieca się swoich zwykłym Oplem dla biedaczkow, takie przeciętne życie.

Grasz w gry 5 razy bardziej przeciętne niż Halo 5 i zacieszasz więc nie wiem o co Ci chodzi xD

Opublikowano

Powiedział typ co gra w najgorsza bijatyke na rynku

:yao:

Ta najgorsza bijatyki na rynku pobiła rekord zapisanych graczy na Evo, a średnia taka, a nie inna wzięła się z małej zawartości na premierę. Zeby KI w połowie był tak miodny i miał taka scenę co SF, ale najpierw KI musi być bardzo dobra bijatyką, a nie przeciętnym tytułem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.