Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Plotki na temat Xone mówią co najwyżej, że MS niby testuje różne wariacje sprzętu bez wskazania, że cokolwiek robią w celu wydania pół gena. Natomiast w przypadku Sony z kilku źródeł jest info, że już za momencik dev kity będą rozsyłać.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jeszcze wam dopłacą. Dodatkowo karnet na basen i talon na kur,wę i balon.

roszczeniowcy xboksowcy plejstejszynowcy. tylko daj i daj.

2 korporacje wydadzą P R O D U K T, którego nikt nie każe wam brać

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Słyszałem, że Fanek już rozstawia namiot pod Media Marktem ;)

Opublikowano

Co do xo to na 90% bedzie xboxslim i tyle bez większych zmian w podzespołach. Myśle ze po hejcie na ps 4.5 M$ ogarnie dupsko i wytrzyma rok do e3 2017 zapodając nextgena z 4x mocniejszego od ps4.5 i pozamiata niebieski plebs

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Przyznaj Don, też nadstawisz dupe jak po e3 ms pokaże xbone neo.

Opublikowano

Jeszcze wam dopłacą. Dodatkowo karnet na basen i talon na kur,wę i balon.

roszczeniowcy xboksowcy plejstejszynowcy. tylko daj i daj.

2 korporacje wydadzą P R O D U K T, którego nikt nie każe wam brać

No ale klapy już zadeklarowały, że biorą i to jest smutne. 

Opublikowano

Ja kupię ze dwie sztuki  :sir:

Opublikowano

boty też wezmą, wszyscy wezmą lol

możecie burzyć się na internecie dzień i noc, ale na końcu i tak kupicie. ja też. poboli poboli i przestanie. sprzedając ps4 i kupując ps4+ i tak nie wydacie więcej niż na ps3, sprzęt, który owszem kosztował, ale jednak ROBIŁ na starcie. a nie ta pierdoła z cpu z laptoka.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ps3 czym robiło? chyba ilością portów usb bo gier też nie było

Opublikowano

czysto sprzętowo był to przeca bardzo imponujący kawałek metalu

Opublikowano

ja bym chcial tylko z jednego powodu zobaczyc nowy model xbox one ktory bylby mocniejszy niz ps4 neo, ten powod to oczywiscie dupscisk klaperskiego pomiotu :banderas:

Opublikowano

ja zamiast ps4.5 i xboxa 1.5 wolalbym nowe ip

Opublikowano

http://newipnow.com/

proszę cię bardzo

Opublikowano

xd

Opublikowano

o ty smieszku pier dolony

Opublikowano

śmiechom nie ma końca 

Opublikowano

co PS3 robiło? miałem na premierę i czułem na każdym kroku braki względem X360 (grafika, interfejs, online, gamepad...), które było nie dość że tańsze, to jeszcze pojawiło się rok wcześniej.

Opublikowano

No witam.

Opublikowano
:lapka:
Opublikowano

Dostałem od ms wiadomosc:"Cieszy nas, że lubisz grać w grę Forza Motorsport 6. Posiadasz teraz darmowy dostęp do sportowego auta Chryslus Rocket 69 z Fallout 4. Zrealizuj kod na konsoli Xbox One..."

Od sony w życiu jedyne co dostałem to: w 2011r wolne od ps network po awarii.

Aha... jeszcze bym mógł zaliczyć automatyczne odnowienie abonamentu ps plus, ale w porę zareagowałem i uchroniłem się przed indykowym shitstormem

Opublikowano

Dostałeś samochodzik? Gdzie mój portfel? LECE PO XBOXA.

Opublikowano

Pawcio ja ci mogę wysłać jakiegoś resoraka :D  Myślałem że już starszy jesteś i samochodzikami się nie bawisz

Opublikowano

Przyznaj Don, też nadstawisz dupe jak po e3 ms pokaże xbone neo.

chciałbym zobaczyć jak Don po tych wszystkich postach n.t. ps4k broni zapowiedzi x1.5, jako świetną decyzję marketingową :obama:

Opublikowano

Tak będzie. 

Opublikowano

Nowe PS4 Neo ale ludzie się cieszą i "już odkładają na nową konsolę"? Czy gracz to inteligentna istota? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.