Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak kermit pisze, na PC klatki się nie zgadzają

Nie chce mi sie już nic pisać, ale przypomniał mi sie jeden komentarz - krytykować PS4 Neo to tak jak krytykować Nvidie, że wypuszcza nowe karty graficzne co pół roku

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie obrazam nikogo i wchodze tu dla poprawy humoru ale niektorzy to na prawde klapy mozgowe. Chyba ze to ukryci geje i lubia w tylek? Na E3 publika powinna wybuczec tych chciwych chv.jkow

Opublikowano

sms - "ps4 neo zostalo wlasnie dostarczone do twojego paczkomatu"

już czuje to ciepło w brzuszku i uśmiech na twarzy gdy ide ją odebrać

Opublikowano

Ragus wpisuj na listę.

1.8stringer.png

Opublikowano

Opublikowano

Ale co wam przeszkadza ta nowa wersja ps4? Przecież jakby nie dali nowego sprzętu to to nie uchroni gier od wygladania jak (pipi) i powiększającej się przepaści względem PC. Tak będzie wybór, chcesz grać w upośledzone wersje graj na ps4/xo, chcesz w wypasione Noe albo PC.

grafa ciagle do przodu, a gameplay w miejscu stoi albo nawet regres mamy. uposledzone wydmuszki press x to jason

Opublikowano

Dlatego wolał bym całkiem nowa generację w 2018r, BC na start bo bebechy też z PC tylko że o wiele mocniejsze niż to co mamy teraz, biblioteka gier z poprzedniej generacji na dobry start, a nowe tytuły robione całkiem od początku na nowy sprzęt.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie obrazam nikogo i wchodze tu dla poprawy humoru ale niektorzy to na prawde klapy mozgowe. Chyba ze to ukryci geje i lubia w tylek? Na E3 publika powinna wybuczec tych chciwych chv.jkow

Just klapek things.

A na info o ps4neo nikt na konferencji e3 nie będzie buczał, to nie ta impreza.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

PS4 NeoPlus + Bloody fucking Borne + Platformówka Pixara + Uncharted 4 od Naughty Gods + Person 5

To wszystko w mojej piwnicy już w tym roku. Czujecie te plusy :obama:?

Opublikowano

Ja pozycze i tez beda plusy  :cool:

Opublikowano

Ja czuję tylko jeden plus wersji NEO, jest nim The Last of US 2. Jak dla mnie nowa konsola mogłaby się nazywać Naughty dog station, i tak trójnoga trzymam tylko dla gier od nich(Nie wiem nawet czy zdołam ją uruchomić 10'go, w końcu leży już niewłączana 5 miesięcy)

Reszta gier które będą wydawane na obydwie wersje to będzie taka sama (pipi)nia jak chociażby Titanfall na 360 i One'a.

Sony podzieli sobie bazę graczy tak samo jak ma to miejsce na PC. Mam nadzieję że jesteście z siebie zadowoleni.

Opublikowano

Ale po co ta panika? Nikt nikogo nie podzieli ot jedni bedą mieli trochę ładniejsza graficzke :teehee: a drudzy bedą plebsem mustard race

Opublikowano

ja jestem z siebie zadowolony, kogo stac to kupi nowy model a biedota niech placze 

Opublikowano

biedaczki jak płaczą xd juz, juz wujek kermit postreamuje wam graficzke z neo żebyście też mogli to poczuć :*

Opublikowano

Temat o TLOU2, rok 2018

"gra działa zaje,biście"

"a na czym grasz? na neo czy zwykłej. bo na DF napisali. że na zwykłej są dropy"

"na Neo"

"to czekamy na wrażenia ze zwykłej"

:fsg:

Opublikowano

Beka to będzie jak nie będzie osobnych serwerów do multi 30 i 60 fps :P Czujecie już tę frustrację klapków gorszego sortu? CAN'T TOUCH THIS!

hammer.gif

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

No oczywiście, że nie będzie, przecież według przecieków Sony ciągle podkreśla, że nie ma być podziałów między PS4 a Neo, więc serwery będą te same :cool: 

Opublikowano

wy serio wierzycie w 60 klatek? xd  podbija rozdzialke, tekstury, betonowe 30 klatek max

Opublikowano

wy serio wierzycie w 60 klatek? xd  podbija rozdzialke, tekstury, betonowe 30 klatek max

W grach pod multi na 99% wielu developerów będzie wrzucać 60 fps w multi i się tym chwalić, że na neo w tylu chodzi.

Opublikowano

na moje to bedzie szla cala moc na rozdzialke zeby opchnac troche telewizorow. 

Opublikowano

a w przyszłych grach From Software i tak będą spie,rdolone klatki  :banana:

Opublikowano

na moje to bedzie szla cala moc na rozdzialke zeby opchnac troche telewizorow. 

W grach singlowych na pewno, ale w tytułach pod multiplayer, przynajmniej w multi będą cisnąć 60 fps bo na to większość ludzi grających po sieci zwraca uwagę.

Opublikowano

Granie w multi na padzie i serwerach Sony, jak to zwierzę... :yao:

Opublikowano

albo zyebane klatki na konsolach albo crashe przy kazdym ognisku na pc, cos za cos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.