Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A w co klapy będą grały pod koniec roku? W PS4 remaster, bo chyba nikt nie liczy na horizona i last guardiana w 2016  :ogor:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wystarczy ze Nioh i Nier wyjda by ludzie w ogóle zapomnieli co to jest Xbox. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nier nie wychodzi, a patrząc na stan techniczny Ni-oh to pewnie też nie, jeśli mają trochę rozumu w głowie.

Opublikowano

GTA - tylko III

Reszta huy

a MGS 2 najlepszy, 3 to balas

O kur.wa, az mi slabo

Dwojka jest niezla ale poprzedniej czesci i nastepnej po niej nie dorasta do krocza.

GTA III kiedys bomba dzisiaj skamielina nie warta dluzszego komentaza

Opublikowano

Nier nie wychodzi, a patrząc na stan techniczny Ni-oh to pewnie też nie, jeśli mają trochę rozumu w głowie.

A co jest ze stanem technicznym Nioh? Możliwość ustawienia rozdziałki do ktorej fani Xboxa sa przyzwyczajeni od poczatku generacji?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli teraz framerate latający pomiędzy 30 a 50 fps w rozdzielczości prawdopodobnie poniżej 720p na PS4 to jest ok? XD

Opublikowano

Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam, klaperstwem intensywnie pogardzam, a jeszcze bardziej blacharnią, ale wszystko wskazuje na to,że jak wyjdzie megasztosisko w postaci Ni-Oh to bede musiał nabyć konglomerat tego czego nienawidzę, czyli PS4PC :obama:

Przyjdzie mi się zeszmacić :frog:  I jak tu żyć pani premier?! :whyyy:

Opublikowano

posiadanie ps4 do 28.04.2016 to był obciach, klap i gej ale od dziś już jest ok

Opublikowano

Czyli teraz framerate latający pomiędzy 30 a 50 fps w rozdzielczości prawdopodobnie poniżej 720p na PS4 to jest ok? XD

maja pol roku by ten framrate miejscami poprawic i dac locka, pomijam juz fakt, ze w 1080p gra jest plynniejsza niz nie jeden tytul na Xbonie ktory juz wyszedl.

No ale DonXboxo standardowo - gra w wersji Alpha chodzi w 1080p i 30-40fpsach - "nie powinni jej wydawac", ale do Gearsow to na premiere cala grafike w patchu puszcza!!! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grafika oczywiscie najwazniejszym elementem w muliku gearsow.

Nic dziwnego ze nikt nie chcial z Toba grac online bo by nie mieli z ciebie zadnego pozytku jakbys przygladal sie teksturom. xd

Opublikowano

Patrzac na dokonania japonczykow na przestrzeni ostatnich kilku lat to jestem spokojny o premiere nioha w tym roku w betonowym 1080p60fps.

Opublikowano

Stwierdzam fakty a isis dostaje wścieklizny. Nioch w podstawowym trybie, czyli Action, to techniczna kaszana na wielu polach, ale żyj w swoim świecie dalej.

Opublikowano

A trybie "standardu nextgenowych konsol" gra w wersji Alpha (na pare miesiecy przed premiera) chodzi plynniej i w wyzszej rozdzialce niz wiekszosc multiplatform na Xboxie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No fajnie, możesz pograć w slashera w 35 fps XD Idź już januszu bo jest zbyt śmiesznie.

Opublikowano

No pewnie zdziwi to Janusza MS, ale 2 najlepsze tytuly obecnej generacji Bloodborne i Dark Souls takze nie chodza w 60 fpsach na konsoli.  :dunno:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No a Dark Souls chodziło na pastgenach w 15 fps i co z tego? Beka z ciebie typie. Napisałem tylko że lepiej żeby gra w takim stanie nie wychodziła w tym roku, a ty Xbox to Xbox tamto :)

Opublikowano

No - lepiej by gra nie wychodzila, skoro w wersji Alpha chodzi i tak lepiej niz 3/4 multiplatform na Xboxie. :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No pięknie z siebie klauna robisz :)

Opublikowano

No jak sie koncza argumenty to pozstaje tylko natrzepac kolejne 100 postow w dziale Xboxa o grach "ktore Cie nie interesuja" ^^

Opublikowano

Jezus maria isis co ty (pipi)sz. Nioh technicznie na chwilę obecną to padaka i tego nie zmienisz choćbyś się zesrał a  xbone był nawet słabszy niż teraz. Gra wygląda jak kupsko i chodzi jak kupsko. 

Opublikowano

(pipi)isz jak zawsze, gram w demo 2 dzien i uwazam ze jak tylko podniosa ciut rozdzielczosc to bedzie goty, a w 30fpsach gra dziala stabilniej niz Bloodborne przed patchami.

Opublikowano

demko alphy, remaster gierki z ps2 i czwarta czesc kapiszonow w 900p i 37 fps no nie wiem troche tego jest

Opublikowano

na ps4 taka bieda, że demka się kilka dni katuje  :yao:

Mocne slowa jak na goscia z takim Gamercardem ^^

Opublikowano

ten znów bez tabletek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.