Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A w co klapy będą grały pod koniec roku? W PS4 remaster, bo chyba nikt nie liczy na horizona i last guardiana w 2016  :ogor:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wystarczy ze Nioh i Nier wyjda by ludzie w ogóle zapomnieli co to jest Xbox. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nier nie wychodzi, a patrząc na stan techniczny Ni-oh to pewnie też nie, jeśli mają trochę rozumu w głowie.

Opublikowano

GTA - tylko III

Reszta huy

a MGS 2 najlepszy, 3 to balas

O kur.wa, az mi slabo

Dwojka jest niezla ale poprzedniej czesci i nastepnej po niej nie dorasta do krocza.

GTA III kiedys bomba dzisiaj skamielina nie warta dluzszego komentaza

Opublikowano

Nier nie wychodzi, a patrząc na stan techniczny Ni-oh to pewnie też nie, jeśli mają trochę rozumu w głowie.

A co jest ze stanem technicznym Nioh? Możliwość ustawienia rozdziałki do ktorej fani Xboxa sa przyzwyczajeni od poczatku generacji?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli teraz framerate latający pomiędzy 30 a 50 fps w rozdzielczości prawdopodobnie poniżej 720p na PS4 to jest ok? XD

Opublikowano

Zaprawdę, zaprawdę powiadam Wam, klaperstwem intensywnie pogardzam, a jeszcze bardziej blacharnią, ale wszystko wskazuje na to,że jak wyjdzie megasztosisko w postaci Ni-Oh to bede musiał nabyć konglomerat tego czego nienawidzę, czyli PS4PC :obama:

Przyjdzie mi się zeszmacić :frog:  I jak tu żyć pani premier?! :whyyy:

Opublikowano

posiadanie ps4 do 28.04.2016 to był obciach, klap i gej ale od dziś już jest ok

Opublikowano

Czyli teraz framerate latający pomiędzy 30 a 50 fps w rozdzielczości prawdopodobnie poniżej 720p na PS4 to jest ok? XD

maja pol roku by ten framrate miejscami poprawic i dac locka, pomijam juz fakt, ze w 1080p gra jest plynniejsza niz nie jeden tytul na Xbonie ktory juz wyszedl.

No ale DonXboxo standardowo - gra w wersji Alpha chodzi w 1080p i 30-40fpsach - "nie powinni jej wydawac", ale do Gearsow to na premiere cala grafike w patchu puszcza!!! xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grafika oczywiscie najwazniejszym elementem w muliku gearsow.

Nic dziwnego ze nikt nie chcial z Toba grac online bo by nie mieli z ciebie zadnego pozytku jakbys przygladal sie teksturom. xd

Opublikowano

Patrzac na dokonania japonczykow na przestrzeni ostatnich kilku lat to jestem spokojny o premiere nioha w tym roku w betonowym 1080p60fps.

Opublikowano

Stwierdzam fakty a isis dostaje wścieklizny. Nioch w podstawowym trybie, czyli Action, to techniczna kaszana na wielu polach, ale żyj w swoim świecie dalej.

Opublikowano

A trybie "standardu nextgenowych konsol" gra w wersji Alpha (na pare miesiecy przed premiera) chodzi plynniej i w wyzszej rozdzialce niz wiekszosc multiplatform na Xboxie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No fajnie, możesz pograć w slashera w 35 fps XD Idź już januszu bo jest zbyt śmiesznie.

Opublikowano

No pewnie zdziwi to Janusza MS, ale 2 najlepsze tytuly obecnej generacji Bloodborne i Dark Souls takze nie chodza w 60 fpsach na konsoli.  :dunno:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No a Dark Souls chodziło na pastgenach w 15 fps i co z tego? Beka z ciebie typie. Napisałem tylko że lepiej żeby gra w takim stanie nie wychodziła w tym roku, a ty Xbox to Xbox tamto :)

Opublikowano

No - lepiej by gra nie wychodzila, skoro w wersji Alpha chodzi i tak lepiej niz 3/4 multiplatform na Xboxie. :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No pięknie z siebie klauna robisz :)

Opublikowano

No jak sie koncza argumenty to pozstaje tylko natrzepac kolejne 100 postow w dziale Xboxa o grach "ktore Cie nie interesuja" ^^

Opublikowano

Jezus maria isis co ty (pipi)sz. Nioh technicznie na chwilę obecną to padaka i tego nie zmienisz choćbyś się zesrał a  xbone był nawet słabszy niż teraz. Gra wygląda jak kupsko i chodzi jak kupsko. 

Opublikowano

(pipi)isz jak zawsze, gram w demo 2 dzien i uwazam ze jak tylko podniosa ciut rozdzielczosc to bedzie goty, a w 30fpsach gra dziala stabilniej niz Bloodborne przed patchami.

Opublikowano

demko alphy, remaster gierki z ps2 i czwarta czesc kapiszonow w 900p i 37 fps no nie wiem troche tego jest

Opublikowano

na ps4 taka bieda, że demka się kilka dni katuje  :yao:

Mocne slowa jak na goscia z takim Gamercardem ^^

Opublikowano

ten znów bez tabletek?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.