Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No tak ale czego sie spodziewac po posiadaczach konsoli na ktora zaden japonczyk by sie nawet wys.rac nie chcial bo od tego ma sprzet tak ze 5 razy mocniejszy. Beka wnusiu.

vita i 3ds 5 razu mocniejszy od xbona? czy może chodzi ci o wiiu

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 993 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

@kermit,

no przeciez chodzilo mi o te ich muszle klozetowa :yao:

Opublikowano

muszla klozetowa w japoni 4,5 raza mocniejsza od ps4, to musi być już gddr6 i occlution :obama:

Opublikowano

Beka z kolejnego Halo ale na liscie yetiego same tasiemce, minimum piec czesci na gre i jedno nowe IP robione juz druga generacje xd

No ale u kitajcow wystarczy dopisac super remix hd edyszyn i juz jest jaranko.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Silny przeciwnik dla prawdziwego silnego samca, a jak sie czujesz po walce z takim czyms?

GmRrjkc.jpg

Przeciez to wyglada gorzej niz polaczenie bulbasaura z bluberem.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

taki przeciwnik ze nie wiesz czy walczyc czy gotować na parze

Opublikowano

Czyli zatoczylismy dzis kolo. Jedna jedyna dobra gra na PS4 :oh_you:  Nastepna bedzie Kapiszonarted 4 i dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo dłuuuuuugo nic... :kaz:

A na xbona co tam? Nadal kalimba i możliwość robienia screenów? :yao:

Boty, mistrzowie w samozaoraniu. xDDD

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Akurat na samozaoraniu człowiek bez jaj zna się dobrze, więc ja mu wierzę. :dog:

Opublikowano

Nie wiem czy taka jedyna dobra, w tym miesiącu dwa konsolowe eksy na PS4: Rocket League i Ethan Carter

Oceny lepsze niż xbąkowych eksów xD A u botów co, 11 miesiąc z rzędu bez gier?

Opublikowano

Knur nadal ma zatwardzenie xDDD

A niebawem Until Dawn, Soma i Rapture. :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Proszę Cię. Po ograniu Bloodborne ten Wasz "nextgen" służy co najwyżej do grzania mieszkania lub za budzik, bo wybór w obrębie jednego gatunku macie zerowy. Beka z Sony od PS3 do końca. Bankrutujące Sony, a klapy piszczą coś o dominacji. Dominację to może ogłaszać Wasz dealer mocarza, a nie ta upadającą firemka :yao:

Opublikowano

Brakuje jeszcze kidnappy z xboxem wyciętym z papieru i będzie komplet przegrywów sony. :obama:

Opublikowano

Brakuje jeszcze kidnappy z xboxem wyciętym z papieru i będzie komplet przegrywów sony. :obama:

Brakuje też jeszcze Mondrego z kebabem.
Opublikowano

On pewnie siedzi z lemonoirasojurasem na ircu i obmyślają jak wbić kolejny gwóźdź do trumny xboxa. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Knur nadal ma zatwardzenie xDDD

A niebawem Until Dawn, Soma i Rapture. :obama:

Masz na myśli ten interaktywny film udający grę? :yao:

Samoorka kubotów in progress :facepalmz:

Opublikowano

Rocket League to ta giera co jest na ps3 od 6 lat, zmienili tylko tytul, wydali na ps4 i juz klapy jakie zajarane ze super ex.

Tak malo wam trzeba do szczescia na tych waszych trojnogach.

Opublikowano

On pewnie siedzi z lemonoirasojurasem na ircu i obmyślają jak wbić kolejny gwóźdź do trumny xboxa.

Ponad dwa tygodnie mnie nie było, ale widzę, że rodzinka ma się dobrze i wszystko po staremu.

Tylko kubotom mózgi coraz bardziej się lasują. Im bardziej na nas plują, to Ci tym bardziej cieszą się i wszędzie mesjasza dopatrują.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ponad dwa tygodnie mnie nie było, ale widzę, że rodzinka ma się dobrze i wszystko po staremu.

Bez zmian, xdno bez gier wyśmiewane i wyszydzane, bomby prawdy od Soula wczoraj odpalone.

Opublikowano

Rocket League to ta giera co jest na ps3 od 6 lat, zmienili tylko tytul, wydali na ps4 i juz klapy jakie zajarane ze super ex.

Halo jest na Xboxie od 14 lat teraz tylko cyferke do tytułu dodadzą i już boty zajarane że super ex xD

2015 heaven dalej nie wie co to sequel.

Opublikowano

Bez zmian, xdno bez gier wyśmiewane i wyszydzane, bomby prawdy od Soula wczoraj odpalone.
Fajnie mieć takiego Exa jak Soul po swojej stronie. Szkoda tylko, że jest czasowy. Za chwilę flaga pod postacią Czezkiego powieje nieco inaczej to zacznie na nowo z kubotów szydzić.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.