Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Będzie masowy hejt jak niczego nie pokażą na E3,

hejt bo by nie pokazali ps4 neo? tego jeszcze nie grali xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak, hejt, bo ludzie dalej pozostaną w niepewności, czy brać zwykłą PS4, czy nie brać. Nic się nie wyjaśni. Najlepiej, gdyby Sony albo to potwierdziło na E3, albo zdementowało.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Rime jak juz wyjdzie to będzie multiplatformą. A co do PS4 Neo i VR to pewnie się okaze, że musisz mieć Neo żeby odpalić gry na VR i dzieki temu nakręcą sprzedaż 

Opublikowano

w niepewnosci beda jak zapowiedza juz oficjalnie ps4neo

obecnie to nie widze zadnej niepewnosci, ps4 sprzedaje sie genialnie, nawet pomimo plotek o mocniejszej wersji, premiera ratcheta, uncharted4 i mega dobre bundle robia swoje

Opublikowano

Takiego czegoś to nie zrobią mając baze 40mln konsol, raczej że na Neo będzie tryb "TURBO" czy coś, w którym gry na VR beda lepiej wyglądały

Opublikowano

No lub po prostu - chcesz 4k w filmach i VR? Musisz mieć neo, na zwykłej nie pójdzie(ewentualnie dopiero po dołożeniu jakiejś przystawki do vr). Gierki wyglądające tak samo na obu wersjach. Tak byłoby najbardziej sprawiedliwie względem zwykłej ps4.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Hum ale aby sprzedać jakiekolwiek zestawy VR muszą być konsole na rynku, Neo jest 0, a PS4 = 40mln

Rozumiesz o czym pisze

VR musi działać na obu

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Co z Rime dead game czy jeszcze dłubią przy tym?

Sony oddala prawa do ip devowi. Rime podobno wcale tak nie wyglada a to co widzielismy jakis czas temu to nic innego jak CGI. Nawet nie istniala wersja pre-alpha. Z tego co mowil byly pracownik tego studia to Rime nigdy nie spelni obietnic z trailera.
Opublikowano

No dlatego dopisałem o tej przystawce, o której zresztą już była kiedyś mowa.

Opublikowano

No to Rime można wykreślić  

Hum pewnie chodzi o to, to będzie normalnie w każdym zestawie VR konwerter [?] obrazu dzwieku, jak twierdzi Sony nie ma w tym ukrytej mocy dla konsoli

ps-vr-final-DSC_4968-gdc-2016.0.jpg

Opublikowano

Dobra, wybacz Fanku, ale je.bać już te VR, i tak napisałem za dużo postów jak na jeden dzień bez przytyku pod kątem Sony i ich trójnoga, choćby nawet między wierszami. Poczułem się jak klap i źle mi z tym teraz.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Tak, hejt, bo ludzie dalej pozostaną w niepewności, czy brać zwykłą PS4, czy nie brać. Nic się nie wyjaśni. Najlepiej, gdyby Sony albo to potwierdziło na E3, albo zdementowało.

A co za różnica czy wezmą zwykłą czy nie? Gra chuyowa nie stanie się lepsza jak dostanie więcej pixeli, dalej będzie chuyowa. 

Opublikowano

polemizowal bym, znam takich na forum dla ktorych odbior gry diametralnie by sie zmienil po ulepszeniu grafiki

nie wspominajac o framerate - jesli kosztem ps4neo zwykle ps4 dostanie wersje z mocno niestabilnymi klatkami to nawet dobra gre bedzie w stanie to polozyc

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

a co za różnica: niepewność - wezmą zwykłą - sony pokazuje neło - hejt - opylają standardową albo tato daj i tak kupują neło.

hajs u sony się zgadza, karawana jedzie dalej.

Opublikowano

Nie zapominajmy także o Xbox One and half (Xbox 1.5 ), MS też powinno go pokazać.

Fajne E3 w tym roku sie zapowiada, troche sprzętu i gameplay gier na które czekamy, no bo trailery już były rok temu c'nie

Opublikowano

Fanek jarasz sie na mysl jak unfuckingcharted4 bedzie wygladac na ps4neo? 

Opublikowano

Na pewno będzie wyglądać lepiej niż życie klapów.

Opublikowano

A co może wygladać jeszcze lepiej? Chyba nie, już lepiej sie nie da come on mann

Opublikowano

Wątpisz w to?

Opublikowano

Wszyscy sie jaraja VR a skonczy sie jak z move tylko tym razem Sony kasuje 400€ za lapach kurzu zamiast 100€

Opublikowano

kto sie jara vr?

Opublikowano

co obstawiacie? jest jaranko?

Opublikowano

ogłoszenie, że sekcja microsoftu odpowiedzialna za platforme xbox zostaje zamknieta, od tej pory firma decyduje sie sfocusowac na rozwinieciu platformy windows 10 oraz windows store

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.