Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie mogę sie doczekać tego nowego kloca. To juz będzie twór tylko Spencera. Żadnych pierdół typu kinkiet i cena startowa razem z nim za jedynie 499$. Cała para pójdzie w moc. Będzie pyszne zmielenie niebieskiego januszostwa.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Z Xboxem nigdy nie było jeszcze tak dobrze. :obama:

Opublikowano

Zielony potężny skorpion poszatkuje swoim jadowitym żądłem niebieską muchę. Tak będzie :reggie:

Opublikowano

"Każdy liść na przydrożnych drzewach powiewa na wietrze i rozprasza światło. Pogoda, pora dnia i wiek drzewa mają wpływ na wygląd jego pnia i kory."

Gran Turismo

Opublikowano

Podobno wszystkie miasta sasiadujace z torami sa oddane w skali 1:1 z dbaloscia o najmniejsze szczegoly. Ludzie nawet do pracy chodza i stoja w korkach :banderas:

Opublikowano

Myślałem, że to beka i wtedy wróciłem do cytatu Ficka XD Tak długo siedzieli nad teksturą dwuwymiarowych sprite'ów drzew, że zapomnieli zrobić resztę gry  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

podobno w lesie w okolicach nurburgring moc ps4 pozwala symulować w real time zmiany liczebności stada tamtejszych borsuków

Opublikowano

a jedna z tras przebiega przy Bialym Sadzie w ktorym mozemy ujrzec grasujacego Ficusia.

Opublikowano

MS też miał kiedyś swojego Kaz'a - mówił coś chyba o drzewach rosnących w czasie rzeczywistym. Na szczęście dawno wywalili Piotrka żeby mógł ocyganić na kasę jakiegoś ziomka co rozgryzł Curiosity XD

Opublikowano

a jedna z tras przebiega przy Bialym Sadzie w ktorym mozemy ujrzec grasujacego Ficusia.

To już wiadomo skąd Redzi zaczerpnęli ten pomysł. Ten Ficek to jednak jest gość.

https://youtu.be/-8l7hBV6KW8

Opublikowano

Były jeszcze wąsy Snake w MGS IV rosnące w real time :yao:

Opublikowano

lionhead bez piotrusia pod wladzami ms moglo w koncu rozwinac skrzydla przy tworzeniu fable legends

Opublikowano

d9jbxxevsvyyoan3kwgu.jpg

Opublikowano

black and white 3 na hololens na scorpio :banderas:

Opublikowano

Tekstury drzew w nowym GT są tak wyraźne, że nie starczyło już mocy na deszcz :banderas:

ani zniszczenia... znowu, ani zadowalający system jazdy, ani na pełnoprawną grę

idealna gra dla dendrofilów  :obama:

Opublikowano

A mogło być tak pięknie:

Opublikowano

GT jazda po sznurku kartonow ktore jak wyprzedzisz dostaja boosta by cie dogonic tak to pamietam. I te odglosy i efekt zderzen jakby sie wozki widlowe zderzaly. Ale muzyka zawsze byla wporzo.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Ta, zwłaszcza w trailerach xD

Opublikowano

GT jazda po sznurku kartonow ktore jak wyprzedzisz dostaja boosta by cie dogonic tak to pamietam. I te odglosy i efekt zderzen jakby sie wozki widlowe zderzaly. Ale muzyka zawsze byla wporzo.

Moją pierwszą częścią była 4ka i dokładnie tak to pamiętam XD 5ka to samo + 3dni instalacji i ściągania paczy

Opublikowano

czasem sobie słucham OST z GT4 w samochodzie

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Za małolata nawet nagrałem sobie ost z gt 1 z wieży na kasetę

to były czasy dominacji playstajszyn, a teraz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.