Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

sony potrafi spierdolić najprostszą rzecz, GoW III rematered chodzi sobie w 60 fps, ale nie w fullscreenie, tylko w jebanej ramce, na mojej 32 calowej Toshibie jeszcze to jakoś wygląda, ale na większych tv-kach, to musi być dramat

dobrze, że nic na to nie wydałem

beczułka

Może wejdź w Ustawienia, Dźwięk i ekran, i przestaw sobie obszar wyświetlania na "full screen" :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w każdej innej grze mam domyślnie fullsceen :reggie:

Opublikowano

sony potrafi spierdolić najprostszą rzecz, GoW III rematered chodzi sobie w 60 fps, ale nie w fullscreenie, tylko w jebanej ramce, na mojej 32 calowej Toshibie jeszcze to jakoś wygląda, ale na większych tv-kach, to musi być dramat

dobrze, że nic na to nie wydałem

beczułka

Może wejdź w Ustawienia, Dźwięk i ekran, i przestaw sobie obszar wyświetlania na "full screen" :yao:

Wkladam plyte i gram :dynia:

A tu taka konfiguracja, jaka BECZKA :dynia:

Opublikowano

Nie masz. Jedne gry robią ramkę, inne tylko przesuwają elementy interfejsu bliżej środka, ale na pewno nie masz ustawionego obszaru wyświetlania na max.

Ustawienie obecne w konsolach since PS2 na pewno, a może i dłużej, no ale beczka, bo ktoś kiedyś wymyślił overscan w telewizorach. Rozumiem, że wolałbyś hud uwalony w połowie na niektórych odbiornikach.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Nie masz. Jedne gry robią ramkę, inne tylko przesuwają elementy interfejsu bliżej środka, ale na pewno nie masz ustawionego obszaru wyświetlania na max.

Ustawienie obecne w konsolach since PS2 na pewno, a może i dłużej, no ale beczka, bo ktoś kiedyś wymyślił overscan w telewizorach. Rozumiem, że wolałbyś hud uwalony w połowie na niektórych odbiornikach.

No beczka, wkladam plyte, konfiguruje ustawienia telewizora przez dwie godziny oddzielne dla kazdej gry, zasysam patcha przez 10 godzin i gram :yao:

#4theplayers :dynia:

Opublikowano

No beczka, wkladam plyte, konfiguruje ustawienia telewizora przez dwie godziny oddzielne dla kazdej gry...

No właśnie nie oddzielnie dla każdej gry i jak nie wiesz o czym mowa, to japa blacharo :shotgun:

@lem:

Ty to na wszystko znajdziesz wytłumaczenie...

Jakie tłumaczenie :dynia: GoW 3 nie działa w ramce i tyle, a jak kogoś pokonała podstawowa, jednokrotna konfiguracja konsoli po podłączeniu do telewizora, to już nie moja wina.

Opublikowano

No beczka, wkladam plyte, konfiguruje ustawienia telewizora przez dwie godziny oddzielne dla kazdej gry...

No właśnie nie oddzielnie dla każdej gry i jak nie wiesz o czym mowa, to japa blacharo :shotgun:

Idz sobie pokonfigurować telewizor bo nie zdażysz pograc przed spaniem :shotgun:

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

no jakoś w pozostałych pięciu gierkach na ps4 i w każdej na resztę konsol, które posiadam, nie musiałem odprawiać guseł, żeby pograć jak człowiek

Edytowane przez golab

Opublikowano

DIRT Rally (early access) w wersji 0.5 miażdży bardziej niż większość gierek day one w ostatnich latach. Model jazdy super, oprawa daje radę.

Zrzuty z mojej maszyny do pisania:

6gy4rb.jpg

10ql8bt.jpg

Takiego rozbryzgu wody nie było jeszcze w żadnej grze ever. W środku auta też wygląda to świetnie.

2jfgg9z.jpg

A jak tam na konsolkach z rajdówkami? Czekacie na WRC od firmy, która robi wyścigi kartonów?

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

Wkładasz płyte i grasz*

*przed graniem należy skonfigurować telewizor, zainstalować grę i ściągnąć 20gb patch.

Opublikowano

no jakoś w pozostałych pięciu gierkach na ps4 i w każdej na resztę konsol, które posiadam, nie musiałem odprawiać guseł, żeby pograć jak człowiek

Już ci tłumaczyłem dlaczego, ale widać łatwiej beczeć na forum niż zrobić pięć klików na kosnoli :reggie:

Niech zgadnę - xboxowy konwertyta? Harh, TFU! Pałujcie się dalej, ja wracam do bety SF V.

Opublikowano

Dirt Rally bedzie tez na konsolach.

Naturalnie jak zwykle wykastrowana wersja :yao:

Opublikowano

To z 360?

idź pograć w mesjasza 71% Driveclub:

yVhaB4M.jpg:lapka:

Opublikowano
Już ci tłumaczyłem dlaczego, ale widać łatwiej beczeć na forum niż zrobić pięć klików na kosnoli :reggie:

Niech zgadnę - xboxowy konwertyta? Harh, TFU! Pałujcie się dalej, ja wracam do bety SF V.

chłopcze, ja gram w gierki już ponad 20 lat, więc osobiste wycieczki klapersa, co to grał tylko na konsolach sony wywołują u mnie jedynie uśmiech politowania

na psx, ps2, gc, wii, x360, wiiu nic takiego nie trzeba było robić, beczułka z sony i tyle

Opublikowano

Dirt Rally bedzie tez na konsolach.

Naturalnie jak zwykle wykastrowana wersja :yao:

Czy juz należy dziękować blacharzom za betatesty?

Opublikowano

To z 360?

Już odpalam.

:obama::banderas::fsg:

DIRT Rally (early access) w wersji 0.5 miażdży bardziej niż większość gierek day one w ostatnich latach. Model jazdy super, oprawa daje radę.

Zrzuty z mojej maszyny do pisania:

6gy4rb.jpg

10ql8bt.jpg

To jest to pc master race? Ale ci producenci kart ładują was w dupska.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ale szrot

Opublikowano

Nie ma za co dziękować koleżkowie :) dzisiaj kupiłam za 135zł wersję 0.5, która działa i wygląda jak produkt końcowy :-)

Już za 2 lata będziecie mogli zagrać za 200 zeta w downgrade 30 fps wersję na konsolach :-)

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

135zl za półprodukt XDDDDDDDDDDDD.

Opublikowano

Już spieszę rozwiać wątpliwości i strach - otóż nie jest to półprodukt :-) A jeśli by był, to driveclub w obecnej formie jest 0.1 produktem :-)

Pozdrawiam koleżkę :)  :lapka:

Opublikowano

Za naplucie Ci prosto w twarz też byś zapłacił wiesiu? #bekazpctów

Opublikowano

Co to rozwiązywania wątpliwości to ja nie gram na plejstejszon.

Opublikowano

To z 360?

yVhaB4M.jpg:lapka:

znowu ridge racer z ps3, brakuje na tej generacji takich dziwacznych arcade'ów  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.