Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli szopka jak ta cała dominacja. Przypominam że jedynym nextgenem na rynku jest XBoxOne. Prawdziwe centrum rozrywki, pelna integracja ze sprzętami w domu, smartglass. Forumek na TV i klawiatura telefonowa, wszystko płynne i wielozadaniowe. Dominacja jak za czasów X360 :banderas:

2439279-6740621131-i8Hpu.gif

Prawdziwa nowa generacja w HD Ready z grafiką określaną jako "myslałem, że to ten rimejk" :yao:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Było już omawiane 1000 razy. Pedalstwo z chin - nikogo. Nawet Yeti tego Dragon questa nie ruszy.

http://www.vgchartz.com/game/570/dragon-quest-viii-journey-of-the-cursed-king/

http://www.vgchartz.com/game/7147/dragon-quest-ix-sentinels-of-the-starry-skies/

Tak DQ nikogo, chyba w waszym zielonym matriksie polanym zielonym szambem.

Przecież i tak nie zagrasz, bo wolisz Ordery, to po co się spinasz?

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4. Wymieńcie mi jakiegoś exowego japońskiego rpga na Xboxa One ;/ I wy się śmiejecie z różnorodności. 

Opublikowano

Było już omawiane 1000 razy. Pedalstwo z chin - nikogo. Nawet Yeti tego Dragon questa nie ruszy.

http://www.vgchartz.com/game/570/dragon-quest-viii-journey-of-the-cursed-king/

http://www.vgchartz.com/game/7147/dragon-quest-ix-sentinels-of-the-starry-skies/

Tak DQ nikogo, chyba w waszym zielonym matriksie polanym zielonym szambem.

Przecież i tak nie zagrasz, bo wolisz Ordery, to po co się spinasz?

Są większe szansę, że zagram w świetny jrpg niż guwno pokroju Halo 4.5.

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4. Wymieńcie mi jakiegoś exowego japońskiego rpga na Xboxa One ;/ I wy się śmiejecie z różnorodności. 

Plebsu jrpg nie interesuje, bo tam trzeba odrobinę myśleć, więc wolą bezmózgie pif-pafy.

Opublikowano

Wyjedź sobie do japonii i tam się tym podniecaj, a nie w europie. 

Opublikowano

Plebsu jrpg nie interesuje, bo tam trzeba odrobinę myśleć, więc wolą bezmózgie pif-pafy.
Napisały smerfy które flagowych jrpg z PSX pewnie nawet na oczy nie widzieli.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No właśnie ostatnimi czasy to bardziej zachód się jara japońskimi konsolowymi grami niż sami japończycy. 

Odrodzenie jak za czasów... Psxa. Pięknie. Cudownie. Jak dobrze być niebieskim graczem.

Opublikowano

DX12 i nowe devkity. Francuzi potwierdzający MGS V w fullhd.. Granice graficzne się zacierają, a szrot softwarem dalej siega czasów PS3. Dominacja, ze niech Cie chuy :kaz:

:pawel:

http://giant.gfycat.com/UntriedBlueAlbino.gif

http://static1.gamespot.com/uploads/original/118/1189532/2659958-2510638763-ihrln.gif

Granice się zacierają, mocarz znów na ulicach Białegostoku.

Nic dziwnego, że PES czy MGSV (co jeszcze nie ostało potwierdzone) chodzą w 1080p skoro te gra wyglądają niemal jak z poprzedniej generacji (bo tez tam wyjdą). Jak na tym xzłomie wyjdzie gra graficznie zbliżająca się do Order czy DC (o Horiozn i U4 nie wspominam, bo Soul już wyjaśnił tą kwestie), to daj znać, ale najpierw odstaw te narkotyki, dla twojego dobra. Wiem, że wówczas zderzenie z rzeczywistością będzie okrutne, ale taki los zgotował wam microsfy wypuszczają guwno rozmazane, a nie next gena.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

No właśnie ostatnimi czasy to bardziej zachód się jara japońskimi konsolowymi grami niż sami japończycy. 

Odrodzenie jak za czasów... Psxa. Pięknie. Cudownie. Jak dobrze być niebieskim graczem.

W takim razie czekam na fotkę twojego ps4. :lapka:

@yeti

A kiedy ty odstawisz sterydy i przestaniesz być zalanym knurem? :cool:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

YETI gra o grafice Order wyszła w 2013. Nazywała się Ryse i służyła da benchamark. Tyle, że w przeciwieństwie do The Order zawierała gameplay i multi. Boty ją zapomniałyza prymitywizm, ale na PS4 nie ma w co grać więc order to dealbreaker.

Bełchatów dalej w późnym 2013.

Opublikowano

Pstryknięte pół sekundy temu. Przeprosisz?

jA9IdOr.jpg

Opublikowano

Suteq, postaraj się bardziej, bo to samo pisane 100 razy za kazdym razem jest coraz bardziej żenujące. Wysil sie trochę, widzę, że wakacje spędzasz w domu bo CW 24/7, a na x-guwnie nie ma w co grac, więc wytęż te szare komórki.

Wezyr, dziecko, mówię poważnie, odstaw tego mocarza.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Czyli mówisz, iż Scalebound i ReCore to pedalstwo i nikogo? 

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4

Z tego wszystkiego jedynie Persona 5/BB i prawdopodobnie Nier 2 można nazwać świetnymi produkcjami,reszta to średniaki z takim sobie designem.

Ja tam lubię j-rpg ale w całym natłoku tytułów na 1-2 świetne pozycje,przypada cała masa góvna z infantylnym i nędznym designem. Skierowanym do napalonych otaku,którzy od jakiegoś czasu rządzą portfelami w segmencie anime i gierek.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

w piecu dobrze grzejo damian?

Opublikowano

postaraj się bardziej, bo to samo pisane 100 razy za kazdym razem jest coraz bardziej żenujące.

skoro to wiesz to na chuy piszesz

Opublikowano

w piecu dobrze grzejo damian?

Pewnie słabo, bo szalikami musi się dogrzewać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Star Ocean 5, Disgaea 5, DQ XI, FF7R, Persona 5, Nier 2, Talesy, BB... Odrodzenie gatunku tylko na PS4

Z tego wszystkiego jedynie Persona 5/BB i prawdopodobnie Nier 2 można nazwać świetnymi produkcjami,reszta to średniaki z takim sobie designem.

Paliodor, czlowiek z przyszłośc.

Mysza7, nie wiem, chyba tak :lapka:

Opublikowano

Pstryknięte pół sekundy temu. Przeprosisz?

jA9IdOr.jpg

Masz plusa za pomysłowość. :usmiech:

postaraj się bardziej, bo to samo pisane 100 razy za kazdym razem jest coraz bardziej żenujące.

skoro to wiesz to na chuy piszesz

Koksownik pięknie zaorany. :banderas: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

czyli figaro nowego dooma jednak ogra na piecu

Opublikowano

YETI gra o grafice Order wyszła w 2013. Nazywała się Ryse i służyła da benchamark.

Piszesz o tym crapie w 900p/24fps? Nie kompromituj się :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.