Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

(nene)eq 24/7 w CW od kilku miesięcy, a jeszcze nie zrozumiał na jakiej zasadzie działa ten temat.

:pawel:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I pisze to koksownik, który nie wie na czym polega zakład. 

#YETIUSUNKONTO

Dla ciebie walka o plastik z sony to całe twoje życie. Widać to w każdym temacie, w mniejszym lub większym stopniu. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jestem ciekaw jak rozwiążą kwestie przeniesienia sterowania z padleta które było atutem wersji na WiiU ;)

Opublikowano

Przeniosą minigierki i mapę na główny ekran. Gotowe.

Opublikowano

Beki ciąg dalszy xD 

czekam kiedy ten sprzęt będzie za 99 zł w Lidlu.

ja pier/dole już nawet się nie kryją. Posłali ten sprzęt do piachu szybciej niż ninny wiiu, PS3 zostało posłane do piachu w momencie premiery PS4 (10 letnie wsparcie kur.wy!), jakość serwisu jak w jakimś bantustanie, ale kalifat klaperski nadal będzie wierny bo ten sprzęt zrobiony z deski rozdzielczej tico ma troche wiecej mocy.

Opublikowano

Nie inaczej (nene)eq. :kaz:

Suteq niezle mu dzialasz na nerwy ze musi nicki przekrecac hihi

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

I pisze to koksownik, który nie wie na czym polega zakład. 

#YETIUSUNKONTO

A ty (nene)eq to właściwie co tu jeszcze robisz? Liczysz na cud, moc chmury i DX12? :kaz:

Opublikowano

Bym powiedział, że na twoja mame i żebyś kupował wódkę bo wpadam wieczorem, ale podobno za to są bany więc nie powiem. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

jestem ciekaw jak rozwiążą kwestie przeniesienia sterowania z padleta które było atutem wersji na WiiU ;)

Gra ktora na wii u byla w retail a na ps4,xbone i pc digital only. Ubi widze zaczyna testy rynku,szczerze mowiac myslalem,ze takie testy zaczna sie najwczesniej w 2018.

Opublikowano

Gra ktora na PS2 byla w retail a na PS3, X360 digital only. Ubi widze zaczyna testy rynku,szczerze mowiac myslalem,ze takie testy zaczna sie najwczesniej w 2018.

Opublikowano

Lem :facepalmz: jest jednak roznica miedzy gra z ps2 a gra z tej samej generacji.

Opublikowano

Zombi U przeswietny szpil, polecam kazdemu fanu survival horrorow, ten trailer takim troche codem zajezdzal momentami, ale zdecydowanie gra smiga w innym, bardziej wolnym tempie, pelnym napiecia i niepewnosci.

No chyba ze ubi przeprowadzi pelna "januszowizacje" (xd) gry, bo juz widze bronie ktorych nie bylo, np. elektryczny bejsbol

Gdybys ktos byl ciekaw obszerniejszej opinii, to tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/100054-zombi-u/?p=3035417

Opublikowano

Nie no ileż kur.wa można grać w gry z zombiakami. :niedobrze:

Opublikowano

No chyba ze ubi przeprowadzi pelna "januszowizacje" (xd) gry, bo juz widze bronie ktorych nie bylo, np. elektryczny bejsbol

W oryginale był chyba z broni białych tylko ten kijek do krykieta, więć IMO dobrze że dodadzą inne. No ale wiadomo, lepiej żeby było bez udziwnień. Aha, odpadł mi przez tą zapowiedź ogromny argument za kupnem WiiU, na sprawdzanie otoczenia padletem i tak mam wyrąbane.

@Suteq

Chodzi o to, że mimo całej masy gier z zombie, po klasycznych residentach nie było ani jednej NAPRAWDĘ dobrej gry o zombie poza może właśnie Zombi(U), w które jeszcze nie grałem. Gatunek poszedł w rozwałkę (Left 4 Dead, Dead Rising, Undead Nightmare i inne).

Edytowane przez mate5

Opublikowano
@Suteq

Chodzi o to, że mimo całej masy gier z zombie, po klasycznych residentach nie było ani jednej NAPRAWDĘ dobrej gry o zombie...

Byla jedna, tylko jedna, rowniez survival pelna geba :cool:

State of motherfuckin' Decay :lapka:

Opublikowano

MGS w 1080p, Soma, Killing Floor 2, Persona 5 to będzie  :fsg:

Dragon Quest, Persona 5, Disgaea 5 i więcej, tyle dobrej japońszczyzny na PS4 w tym roku <3

Persona 5 czy nowe Halo bez twórców Halo, nowe Tomb Raider bez twórców Tomb Raidera i nowe Girsy bez twórców Girsów... Hmm... Co tu wybrać...

:dynia:

MGS V w 1080p, Soma, Killing Floor 2 to będzie.  :fsg:

Opublikowano

xD mgs rowniez na xboxie 1080p tak mowi internet

Opublikowano

oraz gorszy framerate z powodu nie wyrabiania full hd

i 15 osób na serwerach MGO3

tak mówię ja

xD

Opublikowano

Zero osob na PSN z powodu ''awarii''.

Tak bedzie.

Opublikowano

czasem tak, czasem nie.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Lem :facepalmz: jest jednak roznica miedzy gra z ps2 a gra z tej samej generacji.

Stara gra z zeszłogeneracyjną grafiką i zerowym potencjałem marketingowym, której kompletnie nie opłaca się dystrybuować w retailu. Porównanie nader trafione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.