Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bananowego Janka bardzo szanuje

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dziś zaczyna się turniej w Dotę. Pula nagród to 18 milionów. A co tam na konsolach? Paczka doritosów i zgrzewka mountain dew? :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

splinter cell > mgs 

dziekuje i zycze przyjemnego wieczoru

ale ograłeś obie serie czy tak jak z tym wipeoutem fury? :yao:

Opublikowano

KONAMI Brings PC Release for METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN in Line with September 1st Console Launch

Pre-orders are available now via Steam, which will include a copy of its illustrious prologue, METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES, absolutely free.

Moja sztuka już czeka na Steamie :)

Opublikowano

Pierwsze 3 części Splinter Cella niszczą i przeżuwają wszystkie do tej pory wydane MGS. :reggie: Przepraszam za prawdę. A GZ, to praktycznie Pandora Tomorrow na dużym obszarze.

Opublikowano

0e7679112155681b6490c13e3eec1baa.png

>2015

>granie w oknie

Only on Xbox One

:dynia:

Opublikowano

Nie no PASY LEPSZE. 

Opublikowano

splinter cell > mgs

dziekuje i zycze przyjemnego wieczoru

ale ograłeś obie serie czy tak jak z tym wipeoutem fury? :yao:

Z tego co pamietam to rozmowa nie dotyczyła fury tylko ogolnie serii wipeout gdzie wyraziłem swoje zdanie ze dla mnie f-zero jest lepsze, a ty jak zwykle zagotowałeś :yao:

Opublikowano

MGSy > Splinter Cell > okna > pasy > Iza Malysz > MGS2 :lapka:

Opublikowano

iza małysz xDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pierwsze 3 części Splinter Cella niszczą i przeżuwają wszystkie do tej pory wydane MGS. :reggie: Przepraszam za prawdę. A GZ, to praktycznie Pandora Tomorrow na dużym obszarze.

do GZ gameplayowo tak. fabularnie ssą im kule. :reggie: ale gameplay V to będzie :banderas:

Opublikowano

Btw wiadomo co sie dzieje z Syphon Filter ? Bo to marka Sony tak ? Szkoda ze ja porzucili bo tez była za(pipi)ista

Opublikowano

MGSy > Splinter Cell > okna > pasy > Iza Malysz > MGS2 :lapka:

MGS2/MGS1>MGS3> Metal Gear Rising> MGS4

Kto nie szanuje i szydzi z MGS2 ten piz.da.

Opublikowano

Z tego co pamietam to rozmowa nie dotyczyła fury tylko ogolnie serii wipeout gdzie wyraziłem swoje zdanie ze dla mnie f-zero jest lepsze, a ty jak zwykle zagotowałeś :yao:

to źle pamiętasz. a że na pytanie czy grałeś odpowiadasz co wolisz to już inna sprawa. 

i przeceniasz swoje umiejętności prowokatorskie.  :cool:

proponowane zamienniki dla oklepanego xD i :yao: na końcu każdego twojego zdania:

:rotfl:  :cw:  :pawel:

te są nawet dość w(pipi)iające.

Opublikowano

Kto stawia MGSa 2 na piedestale ten wieksza :cool:

Opublikowano
:yao: Jak znajdę chwile to poszukam bo na bank to było ogolnie o wipeout, ty mozesz dokładnie nie pamietać bo jak zawsze cisnienie lekko skoczyło xD
Opublikowano

Nie moja wina, że MGS3 nie jest tak dobry jak jedynka i dwójka.

Opublikowano

:yao: Jak znajdę chwile to poszukam bo na bank to było ogolnie o wipeout, ty mozesz dokładnie nie pamietać bo jak zawsze cisnienie lekko skoczyło xD

xD :yao:

szukaj, szukaj.  :cool:

Opublikowano

do GZ gameplayowo tak. fabularnie ssą im kule. :reggie: ale gameplay V to będzie :banderas:

Skradanka ssie gameplayowo, ale niszczy fabularnie. Te wasze gry do oglądania...

Opublikowano

powiedz to insowi i ravenowi  :rotfl:

zresztą mi się tam gameplay w mgs3 z ulepszoną kamera podobał

no i chwalił go superbunnyhop tak więc ten :lapka:

Opublikowano

Co do mgs to jedynkę ukonczyłem super produkcja, dwójkę tylko tankowiec, trójki nie ruszyłem bo bez sensu bez ogrania poprzedniczki, kolekcja hd czeka do ogrania ale nie wiem czy sie to uda, ponieważ nie sa to moje klimaty

Opublikowano

Nie moja wina, że MGS3 nie jest tak dobry jak jedynka i dwójka.

dwójka

dwójka

dwójka

dwójka

IKS DE

xD

Opublikowano

kubson przecież dwójka się zaczyna i kończy na tankowcu więc graj w trójke xD

Opublikowano

Co do mgs to jedynkę ukonczyłem super produkcja, dwójkę tylko tankowiec, trójki nie ruszyłem bo bez sensu bez ogrania poprzedniczki, kolekcja hd czeka do ogrania ale nie wiem czy sie to uda, ponieważ nie sa to moje klimaty

Tak sie sklada ze chronologicznie 3jka to poczatek calej serii, wiec mozesz smialo odpalac, tym bardziej ze najlepszy kawalek MGSa 2 ukonczyles :)

W debate MGS vs SC nie bede sie wdawal, bo dopiero by sie tu niezla wojna wywiazala :obama: Jedną serie bardzo lubie [i zaluje ze juz praktycznie zdechla] a druga uwielbiam :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.