Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

no co tam klapy  :reggie:

Opublikowano

For two years, we’ve wondered what Quantum Break actually is. Having seen it, I’m now worried that Quantum Break is a bland-looking shooter interrupted with 20-minute episodes of bad television at the end of every chapter. It should be so much better.

:pawel:

Edytowane przez Lem

Opublikowano

No mówiłem, że to gierka jak Uncharted i nie ma się czym jarać

Opublikowano

For two years, we’ve wondered what Quantum Break actually is. Having seen it, I’m now worried that Quantum Break is a bland-looking shooter interrupted with 20-minute episodes of bad television at the end of every chapter. It should be so much better.

kolejny gwozdz do trumny iksboska ? klapy  gora ? :yao:

Opublikowano

Nie to tylko kotaku xd

Opublikowano

Lepsze takie QB niż gra widmo xD

Opublikowano

QB zapowiada się słabo to jest fakt, kto twierdzi inaczej, a gardzi orderami itp. ten ma potężne klapy na oczach.

Opublikowano

QB zapowiada się słabo to jest fakt, kto twierdzi inaczej, a gardzi orderami itp. ten ma potężne klapy na oczach.

lolwut? Order to poziom Ryse. Quantum to Alan Wake w dzień, a gdzie Wake'owi do cinematic experience od ND.

Opublikowano

Plis bicz, nie mam pojęcia jak kogoś może przekonać pokazany fragment "rozgrywki". Bo się nie chowa za przeszkodami? Wszystko załatwia zatrzymanie czasu, więc po co się chować. Zły dobór poziomu trudności czy fragmentu? Oceniam to co do tej pory pokazali, a pokazali dokładnie tyle:

- cutscenki (fajne, nie powiem)

- walkę która wygląda na totalnie casualową

Opublikowano

Walka wygląda na prostą do momentu kiedy walczymy z policją (z założenia MUSISZ kosić skoro kontrolujesz czas). Sprawa komplikuje się w walce z typami odzianymi w te kombinezony przeciwczasowe.

Jeśli gra okaże się łatwa to z pewnością zacznę ją na wysokim poziomie. Jeśli się dobrze zastanowić Wiedźmin trzeci też sporo musi tracić na "normalu", gdzie nie ma żadnego wyzwania, trup sieje się gęsto, ale postać dzięki medytacji jest prawie nieśmiertelna.

Opublikowano

Sunset to ty szanuj. Kilka klas wyżej od Infamous.

3e47304769b8727a4df2290390bfdf42.png

f8baaabc136e8c3f7cfe89c71db8fc7d.png

lolwut? Order to poziom Ryse.

2c03d0c783f0f0c26819bf448bb55a81.png

1df14a458b0e3d81a876c8f69b571978.png

Nigdy tych xbockich kryteriów oceniania nie zrozumiem :notbad:

Opublikowano

Nie zdziwię się jak gra nagle zniknie z magicznej listy yetiego. xd

Opublikowano

lem, jakbyś grał w gry o których tak trąbisz to wiedziałbyś jak porównuje się mechaniki, grafikę (W RUCHU) i replayability + kilka innych nieistotnych dla typowego graphics-whore klapa, szczegółów. No, ale jak wolisz suche cyferki to twoja brocha :reggie:

Sunset jest genialną szpilą, gdyż jest kolorowa, przezabawna i wypełniona gunplayem ojców Ratcheta. To nie może się nie udać, dodatkowo jest to nowe IP.

inFamous jest kolejną częścią gry, która mechaniką może i troszkę przypomina SO (sposób poruszania imo), ale ten w iF jest zwyczajnie sposobem na szybszą podróż i ładowanie prądu, a w SO jest nieodzownym elementem mechaniki gry. Gra wymaga od gracza ciągłego ruchu, co jest skuteczne w walce, nagradzając gracza odblokowywaniem dodatkowych zdolności aby jeszcze skuteczniej siać zniszczenie. iF to raczej porównywać można do Prototype.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Oczywiscie sie w ogole na grach nie znacie. Porownywanie Ordera 1886 do RYSE jest absolutnym skandalem, bo RYSE posiadal calkiem fajny gameplayowo tryb multi, a Order gameplayowo nie posiadal nic.

Porownywanie SO do Infamous. Porownywanie fajnej gameplayowo zabawy w otwartym swiecie do nudnych i powtarzalnych misji jakiegos trudnego dziecka z wioski pod seattle.

Opublikowano

Delfin> noname z SO

Opublikowano

InFamous nawet nie leżało obok szpili jaką jest Sunset Overdrive. A sama gra pęka w szwach od natłoku akcji.

Opublikowano

Delfin> noname z SO

A gdzie iwan?

xd

Opublikowano

czyli jesli na obu konsolach byly by takie same gry to by nie bylo argumentow moje > twoje?

Omnomnom. Przecież argumentacja moja gierka jest lepsza niż twoja nie zdarza się wśród marek dostępnych na obie konsole.

<patrzy na sprawę MGS2 vs MGS3, FIFA vs PES, AA vs AC, COD vs BF>

Oh wait...  :dog:

nobody jestes taki mądry, pisz więcej postów

Opublikowano

nobody jestes taki mądry, pisz więcej postów

Gnije. xD

Opublikowano

(pipi)lem nobody XD

+1

Opublikowano

dziwne, że tego nie pogrubiłęś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.