Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ty chyba tez jestes ednostrzalowcem :kaz:

Edytowane przez kubson

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nowe ip, to pewnie ma na myśli te jednostrzałowce jak the order 1886 albo until down

Prawie wszystkie ip microsoftu poza klepaną do usranej śmierci trójką to jednostrzałowce :pawel:

Dead Rising masz już 3 części, Crackdown - trzecia część nadchodzi, Fable to już długa seria, Horizon - dwie gry i trzecia pewnie w przyszłym roku, Mass Effect - dwie części wydawane pod szyldem MSu, Killer Instinct wspierane już drugi rok nowym contentem, no to chyba więcej niż święta trójca.

Jak MS wypuszcza jakiegoś jednostrzałowca jak Too Human albo Ryse to nie są one gloryfikowane, a podgracze z playstation już pół roku podniecają się orderem który powinien zostać dawno wypjerdolony na śmietnik historii. To ja już wolę kolejne gearsy albo halo bo jestem pewny ich jakości, niż czekać na gierkę z nowym logiem i łudzić się że tym razem sony nie wyda kolejnego badziewia.

jak idę do restauracji to biorę to co jadłem wcześniej bo to lubię, nie biorę parującego stolca tylko dlatego że to będzie odmiana.

Opublikowano

Tylko jedynkę wydali, resztę EA. 

Opublikowano

To trochę jak stukanie panny z kutasem i udawanie ze wszystko jest ok

Opublikowano

Dead Rising masz już 3 części, Crackdown - trzecia część nadchodzi, Fable to już długa seria, Horizon - dwie gry i trzecia pewnie w przyszłym roku, Mass Effect - dwie części wydawane pod szyldem MSu, Killer Instinct wspierane już drugi rok nowym contentem, no to chyba więcej niż święta trójca.

DR3 -  na szybko zrobiony port z VII gen, którego poprzednik wyszedł jako multiplatforma

Fable Free 2 Pay, które wstyd wymieniać po trzeciej części 

ME i dwie części wydane pod szyldem MS... z czego jedna na ps3 rok później, a druga cztery. BioShocka 1 dodaj jeszcze do tej listy xD

KI - pocięty na sezony dlc jako pełnoprawna kontynuacja marki  :rotfl:

Crackdown który wraca jako rebbot po crapdownej dwójce (70% i user score 6/10 :obama: )

Już lepiej trzymajcie się trzech marek, które przynajmniej utrzymają poziom.  :newell:

Jak MS wypuszcza jakiegoś jednostrzałowca jak Too Human albo Ryse to nie są one gloryfikowane, a podgracze z playstation już pół roku podniecają się orderem który powinien zostać dawno wypjerdolony na śmietnik historii. To ja już wolę kolejne gearsy albo halo bo jestem pewny ich jakości, niż czekać na gierkę z nowym logiem i łudzić się że tym razem sony nie wyda kolejnego badziewia.

a to się nawet z panem zgodzę. 

Opublikowano

Dead Rising masz już 3 części

IP Capcomu, dwójka na PS3, na PC chyba wszystkie.

Crackdown - trzecia część nadchodzi

Crapdown :yao:

Fable to już długa seria

F2P na blachę #nikogo.

Horizon - dwie gry i trzecia pewnie w przyszłym roku

Nie Horizon tylko Forza Horizon. Pod nową marką nikt by tego pewnie nie kupił.

Mass Effect - dwie części wydawane pod szyldem MSu

Jedna.

Killer Instinct wspierane już drugi rok nowym contentem

IP podprowadzone Nintendo, jedna gra od m$, no ale nie jest jednostrzałowcem, bo dlc wychodzi :yao:

no to chyba więcej niż święta trójca

Taa...

Prawie wszystkie ip microsoftu poza klepaną do usranej śmierci trójką to jednostrzałowce :pawel:

Przy okazji pięknie pokazałeś, jakim bogactwem marek dysponuje m$ :xboss:

Opublikowano

Z botów tacy koneserzy że co roku grają w te sme tytuły Forza girsy halo i tak do urzygu. Siedzicie 24/7 w tym temacie i poklepujecie sie po plecach. Kiedy zrozumiecie że Xbox już przegrał i gracze mogą liczyć tylko na Sony. Oczywiście xone kupie w wersji slim za 2 lata w cenie 799 i ogram te 10 exów.

Opublikowano

ja kupie ps4 pod koniec generacji za 399 i ogram te 5 exow :banderas:

Opublikowano

widzę kubuś że dupa zapiekła, nie no super marki 2/5 do ogrania na ps3. xD

Opublikowano

Ja ogram dwa: U4 i TLOU 2. :pawel:

BB nie ogram bo w 2016 będę miał BB 1.5 w postaci DkS III, ale i tak nic nie pobije jedynki. Jedynka najlepsza. :banderas: 

Opublikowano

Oczywiście xone kupie w wersji slim za 2 lata w cenie 799 i ogram te 10 exów.

Optymista :pawel:

Opublikowano

Na koniec tej generacji na ps4 będzie 3 razy więcej exów AAA z oceną powyżej 80 na metacritic niż na xone.

Opublikowano

Na koniec tej generacji na ps4 będzie 3 razy więcej exów AAA z oceną powyżej 80 na metacritic niż na xone.

I niezmiennie lepsze multiplatformy, ale podludzie wolą grać na xboxie :pawel:

Opublikowano

BB nie ogram bo w 2016 będę miał BB 1.5 w postaci DkS III, ale i tak nic nie pobije jedynki. Jedynka najlepsza. :banderas:

też będę miał DS3, ale ta formuła się już wypala, przez co gra zaczęła udawać styl walki BB i design BB, DeS, DkS1. [*] no i nie znajdziesz lepszego art designu i klimatu w gjerkach wideło jak właśnie w BB :banderas:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Przez całą generację trzeba pewnie wydać z 5k na ps4 bo to guwno nie wyrabia z temperaturami i zostaje się w końcu z przyciskiem do papieru za 1,5k.

I niezmiennie lepsze multiplatformy, ale podludzie wolą grać na xboxie :pawel:

Podludzia sobie w domu znajdź, na pewno będziesz miał przeogromny wybór między irasem i jurasem. :pawel:

też będę miał DS3, ale ta formuła się już wypala, przez co gra zaczęła udawać styl walki BB i design BB, DeS, DkS1. [*] no i nie znajdziesz lepszego art designu i klimatu w gjerkach wideło jak właśnie w BB :banderas:

NEIN

Wolę art design i klimat z Dark Souls. Jedynka spełnia moje wymagania w 1000000000000%. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wiekszosc exow ps4 jest do ogrania na ps3 i vicie wiec wiesz :yao:

za minusika przepraszam  :empathy:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

wiekszosc exow ps4 jest do ogrania na ps3 i vicie wiec wiesz :yao:

nom, zupełnie jak na x1 :kaz: serio porównujesz multiplatformy do produkcji, których zakupem wspierasz sony takie nie dobre, oraz ogrywasz na ich sprzętach? :yao: no tak nie masz lepszej opcji   :frog:

za minusika przepraszam   :empathy:

żeby mi to było ostatni raz, jak zrzucam bomby prawdy. wiem że stać cię na więcej.  :lapka:

Opublikowano

Z botów tacy koneserzy że co roku grają w te sme tytuły Forza girsy halo i tak do urzygu. Siedzicie 24/7 w tym temacie i poklepujecie sie po plecach. Kiedy zrozumiecie że Xbox już przegrał i gracze mogą liczyć tylko na Sony. Oczywiście xone kupie w wersji slim za 2 lata w cenie 799 i ogram te 10 exów.

już ci mówiłem że z plejstejszonowców tacy koneserzy jak z koziej dupy trąbą, zajdź do działu ps4 to zobaczysz że klapki o everybode gones to rapture w dwa lata napisali 3 strony, gra wyszła wczoraj i kupiły ją 2 osoby z czego blantman który ma xboxa.

co do bloodborne to jak zerkniesz na gameonly, czyli forumowy odpowiednik szamba z którego fekalia docierają nawet tutaj, to zauważysz że wszyscy tam się pałowali do tej gry a ostatecznie kupił ją tylko juras :pawel: az go zacytuje

z tym Bloodborne to dobrze gada, nawet bardzo dobrze, mniejsza z tym że na klocboksie ta gra by miała ujemny bilans sprzedażowy.

Weźmy czołowych klapków tego forum:

http://psnprofiles.com/Iras&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -20fps jest, 900p jest, a.d. 2005 jest, symulator wkładania palców do odbytu edycja 2014 jest, dobrej gry nie ma

http://psnprofiles.com/becetbreak&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -jedyną pozycją na B jest dlc za 120 do Bortal Bombat

http://psnprofiles.com/Andryush&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -czołówka rakowa czyli rakofild i rakostiny

http://psnprofiles.com/moldar_pl&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -WOW, udało się włożyć płytę do napędu, 8=

http://psnprofiles.com/Kornik0404&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -o proszę, niby taki drewnożroń pospolity a jest, da się, da

http://psnprofiles.com/CancerPL&completion=all&order=a-z&pf=ps4#content -a tu to co to mamy, na londkowego dudusia, rakowisko normalnie jakieś

BILANS 1.1/6 PIĘKNIE, PIĘKNIE

co do the order to nawet nie ma co wracać, bestseller pchliego targu, ponoć moderacja  tego działu rozważała wprowadzenia nowego cennika i użytkownicy zamiast pisać cenę w złotówkach mieli ją określać w the orderach

np. GTA V, cena: 5 the orderów, susnet overdrive: 3 the ordery

na koniec until down - spodziewać się od twórców wonderbooka dobrej gry to tak jak się spodziewać po guerilla games dobrego scenariusza.

cała tajemnica 4 nowych ip na ten rok

pozdrawiam :czesc:

Opublikowano

Widzę, że fani Sorry muszą się żalić nawet poza CW.

To trochę jak stukanie panny z kutasem i udawanie ze wszystko jest ok

Granie na konsoli Sony w tej generacji rzeczywiście może sprawiać takie wrażenie z takim szczegółem, że stukającym jest Sony a panne niestety udają gracze więc współczuje z całego serduszka :reggie:

Opublikowano

Beka jak czytam, że KI jest pocięte na dlc. Zróbmy prosty bilans: 3 sezony KI, 26 postaci i tyle samo aren po premierowych cenach - 210 zl. MKX plus season pass 26 postaci chyba 14 aren po premierowych cenach chyba ze 350 zl jak nie więcej. No ale KI jest pocięte, heh. MS przynajmniej ceny dostosowuje do contentu. Nie sprzedają 1/3 gry za 100% ceny.

Opublikowano

@doni ile miechów musiałeś czekać na en extra deal? w końcu nikt cię nie zmusza by ścinać te zakręty, nikt cię nie zmusza by kupować od razu  :teehee: 

Opublikowano

Na nic nie musiałem czekać, jesli nie zauważyłeś to piszę o cenach w dniu premiery, a nie o jakiś promocjach. Nołbody jak zwykle sam się zaorał.

Edytowane przez DonSterydo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.