Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mroku ale skoncz trollowac bo zaraz ujawnie, ze ty tez masz ps plus i dzien w dzien jedyne co robisz to grasz w destiny na psn....

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Grrr jak mnie denerwuje gdy tak obrażacie to PS4. Co ono wam zrobiło, co? 

Zmiażdżyło i przeczołgało xg.ówno tak że jest to ostatnia konsola microsyfu. Wraz z końcem tej generacji konsol nazwa Xbox zostanie wymazana z historii  :fsg:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

mroku ale skoncz trollowac bo zaraz ujawnie, ze ty tez masz ps plus i dzien w dzien jedyne co robisz to grasz w destiny na psn....

No mam jeszcze plusa do wrzesnia, zamierzam sprzedac i tak konsole, wiec tego. Destiny to ty szanuj, klapie

Opublikowano

Zmiażdżyło i przeczołgało xg.ówno tak że jest to ostatnia konsola microsyfu. Wraz z końcem tej generacji konsol nazwa Xbox zostanie wymazana z historii  :fsg:

Tak, tak... słyszymy to non stop od czasów x360

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html

Opublikowano

Tak, tak... słyszymy to non stop od czasów x360

http://zeratulpl.blogspot.com/2008/09/xbox-si-koczy11jeden.html

Exami PS3 zmiażdżyło X360 i chyba każdy obiektywny gracz na forum to przyzna.

Opublikowano

xD

Opublikowano

Demon Souls

Dragon's Crown

God of War 3

God of War Ascension

Gran Turismo 5

Gran Turismo 6

Heavenly Sword

Heavy Rain

Infamous

Infamous 2

Killzone 2

Killzone 3

Last of Us

Little Big Planet

Little Big Planet 2

Metal Gear Solid 4

Motorstorm

Motorstorm Pacific Rift

Motorstorm Apocalypse

Ratchet and Clank : Tools of Dustruction

Ratchet and Clank:  Quest for Booty

Ratchet and Clank: Crack in Time

Ratchet and Clank: Into the Nexus

Resistance Fall of Man

Resistance 2

Resistance 3

Sly Cooper Thieves in Time

Uncharted Drake's Fortune

Uncharted 2 Among Thieves

Uncharted 3 Drake Deception

Wipeout

Valkyrie Chronicles

Yakuza 3

Yakuza 4

Yakuza Dead Souls

+ reszta japońszczyzny

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Myślałem, że rozmawiamy o jakości. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dzięki tym grom PS3 dokonało największego powrotu w historii konsol dzięki czemu PS4 bez exów sprzedaje się świetnie. Gracze wiedzą że mogą zaufać Sony i genialne exy pokroju Bloodborne zaczną wychodzić masowo czego przykładem jest 2016 rok. 

Sony wie że konkurencja już praktycznie nie istnieje więc może pozwolić na dopieszczenie swoich flagowych tytułów i uderzenie ze zdwojoną siłą w 2016 roku... toku w którym xbox przestał istnieć.

Tymczasem dzięki PS4 na pewno zaliczyłem więcej wypasionych exów AAA w  latach 2013-2015 niż  jakikolwiek bot na tym forum.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Czemu w ogóle bronicie tę generację, skoro nie ma na niej w co grać? :sorcerer:

Edit: No dobra, zapomniałem uwzględnić Wii U.

Edytowane przez jakbu

Opublikowano

Dzięki tym grom PS3 dokonało największego powrotu w historii konsol dzięki czemu PS4 bez exów sprzedaje się świetnie. Gracze wiedzą że mogą zaufać Sony i genialne exy pokroju Bloodborne zaczną wychodzić masowo czego przykładem jest 2016 rok. 

PS3 w ciągu swojego żywota miało kilka świetnych tytułów... nikt tego konsoli nie odbierze, ale po kiego wała ja mam kupować PS4 przed 2018? Kupię w 2018 jak będzie dwa razy tańsze i będzie miało w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko Xbox z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story

Opublikowano

PS3 w ciągu swojego żywota miało kilka świetnych tytułów... nikt tego konsoli nie odbierze, ale po kiego wała ja mam kupować PS4 przed 2018? Kupię w 2018 jak będzie dwa razy tańsze i będzie miało w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko Xbox z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story

W 2016 roku ps4 zmiażdzy konkurencje exami podobnie jak w 2009 i 2013 ps3.

Opublikowano

Tak na szybkości bo chce kupić tego zydboksa dają do tego już Play n Charge czy dalej wymiana Duraceli 2x w miesiącu xD

Play n charge to mega niewypał i zło no chyba ze kogos przerasta kupno akumulatorków żeby zasmakować wymiany aku po 50h gry

#eneloopmastereace

Opublikowano

Po kiego wała ja mam kupować xbone przed 2020? Kupię w 2020 jak będzie trzy razy tańszy i będzie miał w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko PlayStation z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story.

Opublikowano

Zeratul długo jeszcze będziesz wklejał te swoje wywody? Weź może nagraj lepiej jakiś poradnik jak użyć pistoletu w bb czy coś w tym stylu.

Opublikowano

Gdybyś wiedział co w 2016 roku szykuje dla ciebie sony to ze szczęścia tańczyłbyś nago na green poincie.

Opublikowano

Po kiego wała ja mam kupować xbone przed 2020? Kupię w 2020 jak będzie trzy razy tańszy i będzie miał w końcu parę gier do ogrania... Na premierę tylko PlayStation z najlepszym lineupem rok w rok. Tru story.

:obama:

:rofl:

Opublikowano

Zeratul długo jeszcze będziesz wklejał te swoje wywody? Weź może nagraj lepiej jakiś poradnik jak użyć pistoletu w bb czy coś w tym stylu.

tak zrobię.

Opublikowano

:obama:

:rofl:

Czysta, brutalna prawda.

Opublikowano

Tak, zwłaszcza ps3. 3 lata bez jakiegoś killera. Dopiero u2 coś tę konsolę uratowało. xD

Ps4 dzielnie podążało tym trendem przez 1,5 roku, wydali BB i teraz cisza w temacie. :rotfl: 

Popłuczyny po ps2. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

trzeba być skończonym bezguściem by pisać że ten tytuł był pierwszą petardą ps3. a no tak, zapomniałem że januszq w produkcje segi, insomaniac, liverpool studio i japońszczyznę nie grywa, a z ps4 jara go jedynie u4  :bad:

Ps4 dzielnie podążało tym trendem przez 1,5 roku, wydali BB i teraz cisza w temacie. :rotfl:

Popłuczyny po ps2. 

musiałeś to dodać? wyszła ci przypadkiem prawda. ;/ 

Edytowane przez nobodylikeyou

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.