Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Co tam źródła światła w mgsie na ps4, sony zbija piontkę z konami i zamiast masci na ból dupy klapów tworzy xperie oraz mp3 player z motywem z mgsa :yao:

j1_compact.0.jpg

phantom_pain_walkman.0.jpg

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a bulwa moze wytlumaczy czemu bedzie mgs5 ogrywac na ps4 zamiast na pc z wlaczonym swiatlem

Opublikowano

Teraz będzie kręcona beczka z opartej na hostach gry f2p, która nie wymaga nawet opłaconego plusa? Tak nisko upaść :yao:

Opublikowano

a bulwa moze wytlumaczy czemu bedzie mgs5 ogrywac na ps4 zamiast na pc z wlaczonym swiatlem

bo mam ps4?

Opublikowano

Pewnie chce pograć z najlepszymi w MGO.  :bunny:

Opublikowano

Pewnie chce pograć z najlepszymi w MGO.  :bunny:

:fsg:

Opublikowano

biedny bluber, wielbi wii u, broni xbona, gnoi na każdym kroku ps4

A teraz zagadka, którą z tej trójki posiada w domu? xd

Opublikowano

któryś za nas cierpiał rany 

znowu to gów.no Zelda? eeeh... 

Opublikowano

ma to gnoi, w przeciwienstwie do tych co chwala a widzieli w media expercie

Opublikowano

ma to gnoi, w przeciwienstwie do tych co gnoją a widzieli w media expercie

Ano, ano

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Teraz będzie kręcona beczka z opartej na hostach gry f2p, która nie wymaga nawet opłaconego plusa? Tak nisko upaść :yao:

No bo gry ktore wymagaja ps+ nie maja problemow z online :D BF4 najwiekszy fps na ps4 przez kilka miesiecy od premiere mial problem z lagami nawet teraz trafiaja sie dni ze w bf4 nieda sie gra bo tak laguje. Psn zdycha min raz w tyg. A w swieta co roku zdycha na kilka dni.
Opublikowano

zaq z lemurem sie nie rozmawia 

Opublikowano

Battlefield, który nie działał na niczym, najlepszym dowodem na zyebany PSN :pawel:

Opublikowano

Battlefield, który nie działał na niczym, najlepszym dowodem na zyebany PSN :pawel:

mi na xbonie działał

Opublikowano

Na PC dzialal online. A juz napewno lepiej niz na ps4. Teraz bedzie patch we wrzesniu na PC serwery beda mialy odswiezanie 60/hz120hz a na ps4 30hz :D no ale 8gb vram! Za 2 dni piatek wiec znowu sie lista znajomych nie bedzie ladowac,wiadomosci beda przychodzic z opoznieniem,lista imprez nie bedzie sie aktualizowac i nawet moze psn zdechnie. Plus jak odpalisz gre a pozniej chcesz wejsc do psstore to trzeba resetowac konsole :D Ale skad ty mozesz o tym wiedziec lemonka skoro ps4 nie posiadasz.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

po skończeniu bloodborne moja cudowna instancja ps4 leży i się kurzy i coś mi mówi, że tak poleży ze dwa - trzy lata.... Jednak indyki to się bierze za darmo albo prawie darmo na blachę, a po sieci gra się na XBL.

Wczoraj przypadkowo weszłam do sklepu Sony Center zamiast do Komputronika i do typka powiedziałam, że szukam komputera do streamowania. I co? Wcale nie wspomniał o Playstation TV, które streamuje cudowne gry z PS4 tylko zapytał czy na pewno o ten sklep mi chodziło? Logo Komputronik w CH Silesia Center jest umieszczone niefortunnie między tymi dwoma sklepami i z całej rozmowy dało się wyczuć, że większość ludzi do Sony Center przychodzi przez pomyłkę :D Oczywiście sklep był całkowicie pusty w odróżnieniu od Komputronika obok.

Beczułka rumowa bez rumu.

Edytowane przez Wieslawa

Opublikowano

A jak wróciłaś, to ugotowałaś obiad? W ogóle kto ci taki długi łańcuch założył?

:Coolface:

Opublikowano

Samodzielnie gotowane posiłki nigdy nie będą dla mnie powodem do wstydu :-) Pozdrawiam koleżko.

Opublikowano

Samodzielnie gotowane posiłki nigdy nie będą dla mnie powodem do wstydu :-) Pozdrawiam koleżko.

Mendrek nie narzeka?

Opublikowano

Mendrka nie widziałam od wielu miesięcy, nie byłam w stanie prowadzić dalej znajomości z tak zaślepionym nienawiścią fanatykiem. A co do jego diety to z tego co mi wiadomo woli raczej fastfood :]

Opublikowano

Sciagnalem sobie bete coda [tak wiem... ale mgs dopiero za 2 tygodnie :(] noooo i bardzo konkretna giereczka, oto co mi sie przytrafilo juz w pierwszym meczu:

Opublikowano

Sciagnalem sobie bete coda [tak wiem... ale mgs dopiero za 2 tygodnie :(] noooo i bardzo konkretna giereczka, oto co mi sie przytrafilo juz w pierwszym meczu:

Bo to Nemesis był :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.