Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wy nawet na szaroburego Killzgona nie możecie liczyć. Szadąfą najgorszą częścią w historii, a następna część...no właśnie...zapowiedzą ją przed końcem 2017 roku czy nie? Wot wapros! :reggie:

Ciekawe kiedy ogarniesz, że większość klapów ma wy.ebane na te wszystkie pif-pafy :pawel: Killzone nie był zły, ale na szczęście jest martwy i developer w końcu mógł się zabrać za coś bardziej ambitnego.

343 niestety takiej szansy nie dostanie i do porzygu będą klepać blasterki dla gimbów.

Klapy strzelawki mogą olewać, ale takie korpo jak Sory -  uwierz mi - nie. Killzgon powstał z zadaniem konkurowania z Halo, z bądźmy sobie szczerzy...marnym skutkiem, o czym choćby świadczy Twoja wypowiedź.

A co do tzw gimbusów w Halo 5...Jeśli ktokolwiek z nich miał okazję posmakować bety to pełniaka na pewno nie kupi, albowiem już się przekonał,że aby uglebić oponenta potrzeba czegoś takiego co powszechnie nazywamy...skillem :reggie:  

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

risen na ps4 - średnia 46 na metacritic a tyle amsterdrama walczyl, że super gierka będzie xD

Opublikowano

klapy dostana konfe a xboty fm6

kazdy bedzie zadowolony

Opublikowano

Pograłem wczoraj w odpicowanego GOW'a no całkiem przyjemnie im się to udało, gif na którym się pałuje Yeti i spółka można sobie w dupę wsadzić po oświetlenie jest dużo lepsze niż w 2007 i do tego dynamiczne, no ale z każdej gry można wyłapać gorszy moment. Ogólnie proponuje więcej grać a mnie (pipi)ić od rzeczy, bo nie których to już się tu czytać nie da ja wiem, że jesteśmy w CW ale wszystko ma swoje granice.

Opublikowano

No coż...teoretyków-gawędziarzy bez konsoli, o której się wypowiadają to wiadomo w czyim obozie jest najwięcej :yao:

Opublikowano

W oryginale Gears of War podobno w ogole oswietlenia nie bylo ale jakos nikt tego nie wylapal i kazdy gral. Dobrze wiedziec ze w 2015 patrzymy na gry przez pryzmat dynamicznego okuluszyn i chromatycznej abominacji.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Swietne porownanie Hav3n - zwlaszcza, ze Gearsy w swoim czasie to byl top graficzny gier...

Edytowane przez easye

Opublikowano

aborcji chromatycznej :cool: :czesc:

Opublikowano

Forza 6 ani bez Porsche, ani bez RUFa? :yao:

Opublikowano

Idź lepiej czekać na GT7, wraz ze swoimi pedo-koleżkami z irca.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

aborcji chromatycznej :cool: :czesc:

W przypadku gier od sony to bardziej pasuje pojęcie aborcja gameplayu

Opublikowano

Forza 6 ani bez Porsche, ani bez RUFa? :yao:

Bedo w 2016 a w GT kiedy? :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oho, znowu wchodzimy na tor scigalka X bez marki Y... Zaraz bedzie beka z czekania na GT, bylaby beka jakby prolog zapowiedzieli, potem beka z braku dynamicznej pogody w forzie, oczywiscie szybko skontrowane standardami w GT, jej.

To ja juz wole rozwody o abhorencji chromatycznej i occlution :lapka:

Opublikowano

Mgs guwno

Opublikowano

Wszystko guwno oprócz moczu

Opublikowano

Mgs guwno

W MGSie nawet guwno ma zastosowanie

Opublikowano

o kurde koń sra i jeep lata na balonie musze to miec

Opublikowano

''skradanka''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Sraka a nie skradanka.

Opublikowano

''skradanka''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:lapka:

No ale rozumiem, tyle mozliwosci gra otwiera przed graczem ze przecietny fan szczelanek juz nie ogarnia :cool:

Opublikowano

jak kiedyś ISIS nas najedzie i zobaczycie jak fanek ciśnie kloca na marszałkowskiej a mroku mota nadmuchane kondony do zderzaka daewoo tico to będziecie wiedzieć kto to zaczął

Opublikowano

W MGSie nawet guwno ma zastosowanie

Dwie atomówki to było za mało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.