Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

aj przestań

WSkmenv.png

Figaro :yao: no weź

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Zrozumieliście już, że Nintendo to jedyna droga do zbawienia gamingu czy dalej kłócicie się, która wersja AAA produkcji open world ze znaczkami na mapie ma lepsze filtrowanie tekstur?

GEJTENDO. Mam nadzieje że Cię zabolało i będziesz płakać.

Opublikowano

Zrozumieliście już, że Nintendo to jedyna droga do zbawienia gamingu czy dalej kłócicie się, która wersja AAA produkcji open world ze znaczkami na mapie ma lepsze filtrowanie tekstur?

:dynia:

Kto sie kloci ten sie kloci, ja juz drugi dzien z rzedu mloce w mesjasza i teraz tu tylko zajrzalem bo widze ze za te przekrecanie nickow chamskie bedzie trzeba linijka po lapach zdzielic. Punkt 3 regulaminu betoniarni :wujaszek:

Opublikowano

Kto sie kloci ten sie kloci, ja juz drugi dzien z rzedu mloce w mesjasza i...

To tak jak ja. Też gram w Until Dawn :good2:

Opublikowano

Lem jaka sygnatura, wali jakies suchary i 2 punkty dla teamirc, a jak dostal pocisk od cyganow to nawet slowkiem nie pisnal i jest 2:0 :dynia:

To juz chyba nawet Yeti bez honoru nie jest tak zalosny.

Opublikowano

To tak jak ja. Też gram w Until Dawn :good2:

no słyszałem ze wy tam na plastajszyn lubicie takie klikadła

Opublikowano

To tak jak ja. Też gram oglądam Until Dawn :good2:

Fix`d :)

Opublikowano

Mocno piecze, że każdy z tych tytułów jest bezkonkurencyjny w swojej kategorii. Zagrywacie się w jakieś kilkugodzinne experiency bez gameplayu i replayability i jeszcze każą Wam za to płacić. Jesteście jak hipster co kupił sobie Appla i cośtam kombinuje w fotoszopie podając się za artystę. Żadni z Was artyści, żadni koneserzy. Kopalnia frajerów bez krzty pojęcia o grach z których można ściągać hajs minimalnym nakładem pracy.

Opublikowano

Mocno piecze, że każdy z tych tytułów jest bezkonkurencyjny w swojej kategorii. Zagrywacie się w jakieś kilkugodzinne experiency bez gameplayu i replayability i jeszcze każą Wam za to płacić. Jesteście jak hipster co kupił sobie Appla i cośtam kombinuje w fotoszopie podając się za artystę. Żadni z Was artyści, żadni koneserzy. Kopalnia frajerów bez krzty pojęcia o grach z których można ściągać hajs minimalnym nakładem pracy.

Bezkonkurencyjny...proszę cię bocie. Masz ty godność i rozum człowieka?  Ostatni ex na xboxaze średnią powyżej 90 wyszedł w 2011 roku :yao:  

Opublikowano

Wracaj do złomboxa bocie i graj po raz setny w halo girsy i forze :yao:

Z przyjemnością arcyklapie! :yao:

Opublikowano

Miło że MGSV działa płynniej na nadkonsoli XO, kolejna lepsza multiplatforma na XO i obok W3 to podobno najlepsza gra tego roku w dodatku ikona upadłego plejsztjszon   ^_^

Podsumujmy w skrócie

XO:

- ostatnio lepsze multiplatformy niż na szrocie4 bez gier i będzie jeszcze lepiej   :)

- więcej gier

- lepsze exy

- ciekawe i konkretne zapowiedzi a nie gry widmo 2020 będzie grane

- lepsza oferta GwG i za mniejszą kasę

- wst. kompatybilność za free a nie te same gry po 200zł

- różnorodność gier a nie do zrzygania klepane na zmianę samograje, uncharted, god of war i killzone

- wykonanie konsoli i właściwie zerowa awaryjność, ps4 pada jak muchy, następca rroda

- obsługa i serwis konsoli na poziomie a nie jak z ps4 gdzie naprawiają w Kambodży kamieniami jakieś dzikusy

- online z 2015 a nie z 2002 jak na ps4

itd., itp...

Serio czy ta malutka garstka HC graczy na świecie co kupiła szrota4, to chorzy umysłowo ludzie a może przegrali jakiś zakład i za karę mieli kupić ps4....a może $ony grozi w szkole że będzie wpierdol po lekcjach? Sonynboty możemy wam pomóc, nie dajcie się gnębić, nie musicie cierpieć mając trójnoga bez gier w domu.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Graczy HC na ps4 jest co najmniej 2 razy więcej niż na xboxie one o czym świadczy sprzedaż gier dla hc graczy

Opublikowano

Daddy i wizir mają tego samego dilera? Uwalona rozdzielczość, uwalone efekty graficzne, uwalone filtrowanie tekstur i narkotyczne majaki o lepszej multiplatformie :pawel:

Opublikowano

Daddy i wizir mają tego samego dilera? Uwalona rozdzielczość, uwalone efekty graficzne, uwalone filtrowanie tekstur i narkotyczne majaki o lepszej multiplatformie :pawel:

Ale nie rozumiesz, że jest kilka fpsów więcej podczas niektórych filmików na XO, zaorany klapie?

:pawel:

Opublikowano
Graczy HC na ps4 jest co najmniej 2 razy więcej niż na xboxie one o czym świadczy sprzedaż gier dla hc graczy

Skąd masz te wyliczenia? Bo jeśli myślisz,że ilość sprzedanych sztuk SzajStation4 przekłada się na większą bazę HC graczy to jesteś w błędzie.

Takim tokiem rozumowania to Wii było i jest konsolą z największą bazą hardkorów :D

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że jest kilka fpsów więcej podczas niektórych filmików na XO, zaorany klapie?

:pawel:

Nie rozumiem Waszego bólu. Tzn. twarze na One mają więcej szczegółów (zwłaszcza jeśli chodzi o teksturę skóry). To fakt. Nie ma co się z nim kłócić.

Opublikowano

Ahahahahahahahahahahahahaha xDDDDDDDDD

Opublikowano

Ps4- 24m

xbone-13m 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę ile jest PS4,a Xone na rynku to wynik SO jest dobry. Czego nie da się powiedzieć o BB.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Biorąc pod uwagę ile jest PS4,a Xone na rynku to wynik SO jest dobry. Czego nie da się powiedzieć o BB.

Ale my nie rozmawiamy jaki procent graczy na xone i ps4 to hc tylko gdzie takich graczy jest więcej.

Opublikowano

Biedne WiiU jakas zabawka dla casuali nie to co krul Playstation dla 25mln silnych, heteroseksualnych mezczyzn.

Opublikowano

Do ilości konsol, porównywalnie. Teraz to co klapy lubią najbardziej, czyli cyferki. Podaję listę sprzedanych HC gier na platformę XboxOne:

- Titanfall - świetna strzelanka wprowadzająca do skostniałej, acz dynamicznej mechaniki CoDo podobnej tytułowe tytany i parkour. 2,6 mlna (ok. 20% posiadaczy konsoli). Tytuł bez konkurencji w swoim gatunku.

- Halo: Master Chief Collection - najlepszy remake ever, 4 gry w cenie jednej, skillowy multiplayer. 2,5 mln (ok. 20% posiadaczy konsol)

- Forza Motorsport 5 - najlepszy symulator dostępny obecnie na rynku. Za chwilę dostaje kontynuacje. 2mln (ok. 14% posiadaczy konsol)

- Forza Horizon 2 - jw. tylko w wersji arcarde. 1mln (ok.7% posiadaczy)

Reszty nie chce mi się szukać. Dla porównania podam:

- Bloodborne - jałmużna dla wygłodniałych pełnoprawnych gier z gameplayem klapów. 1,4mln (ok. 17% posiadaczy konsol)

Szkoda mi Was, bo boję się, że polegniecie na teście gimnazjalnym i mama nie opłaci Wam plusa :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.