Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie to co boty grające w gry z 2014 roku :cool:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No, miliony much przecież nie może się mylić :cool::lapka:

bez przesady. aż tak dużo was tu nie ma  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Lepsze czekanie niż odruch wymiotny na widok tego góvna rozmazanego na podkonsoli exbox one.  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Pawcio judaszu po co ty trzymasz to guwno obesrrane skoro nawet bb nie kupiles? :yao:

Opublikowano

Lepsze granie w 2015 w gry z 2014 niz kupic PS4 w 2013 i czekac na gry z 2016. Nie mowiac juz o tym ze 2 polowa 2015 to eksterminacja PS4

Opublikowano

Wybrali i glownym zajeciem od 2013 jest ciagle czekanie.

pogadamy jak boner doczeka się kandydata do gry generacji na miarę BB z marca 2015. czyli nigdy.  :daddy:

Opublikowano

Pawcio judaszu po co ty trzymasz to guwno obesrrane skoro nawet bb nie kupiles? :yao:

No jak to nie xD

Opublikowano

Gry generacji xddddddd

4 raz to samo w ciagu 7 lat a jak policzyc remaster ds2 i ds3 to 6 razy to samo w ciagu 8 lat. xddddd

Piekny raczek nieboraczek. :daddy:

Opublikowano

w ogóle co to za wybieganie od jesieni do jesieni i wypominanie tego samego? :pawel:

Gry generacji xddddddd

4 raz to samo w ciagu 7 lat a jak policzyc remaster ds2 i ds3 to 6 razy to samo w ciagu 8 lat. xddddd

najleprzy art design w historii gejmingu obok Okemi i SOTC, oraz bestiariusz, klimat i system walki w skalii serii. 10/10 wnusiu :banderas:

Piekny raczek nieboraczek.  :daddy: 

a no na szczęście dla januszy jest piąte Anczarted Panie pożycz mi ktoś ps4 z U4.  :rotfl:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

2x więcej fpsów za 3-4 razy większą cenę. Blachary zbyt dobrymi ekonomistami nie są :lol:

Co to jest w ogole za durne pyerdolenie?

Ktos ci kazal kupowac zyebanego laptopa, ktory pewnie z trudem odpala filmy w FHD nie mowiac o bardziej skomplikowanych zadaniach?

Na kompa normalny czlowiek przeznacza 2500-3000zl co kilka lat, chyba ze korzysta tylko z przegladarki, ale (pipi)a nawet z tym 5letni zlom z biedry nie daje rady.

Kompa miec trzeba (chociaz forum zna wariatow korzystajacych z ps3 jak z komputera :pawel: ), a jak ktos chce miec kompa do gier to dokupuje karcioche graficzna w cenie konsoli i staje sie master race.

Tyle.

Takze (pipi)a 3-4 razy wiecej kasy to ty wydajesz bezmozgi konsolarzu na gry i akcesoria pokryte guma arabska (pady ps4).

Opublikowano

Wybrali i glownym zajeciem od 2013 jest ciagle czekanie.

pogadamy jak boner doczeka się kandydata do gry generacji na miarę BB z marca 2015. czyli nigdy.  :daddy:

Mam nadzieje ze krawaty z sony czytaja takie madrosci i beda wam te gry generacji tak dozowac, po jednej na rok :)

Opublikowano

Lepsze granie w 2015 w gry z 2014 niz kupic PS4 w 2013 i czekac na gry z 2016. Nie mowiac juz o tym ze 2 polowa 2015 to eksterminacja PS4

Nie wiem, kupiłem w tym roku i gram w gry z tego roku, nie mam problemu i na na nic nie musze czekać. Wole jednak konsole na której mam jedną gre pokroju BB i multiplatformy niż same multiplatformy. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No ty dalej w grudniu bedziesz gral w bb a boty przerobia 3 szpile wydane przez ms. Taka sytuacja synku, ale wmawiajcie sobie ze mniej = sie wiecej.

Opublikowano

Gierki na 8 mnie nie interesują :cool: ani tym bardziej te 3 tytuły od microsoftu także wiesz :reggie: 

Opublikowano

Gierki na 8 mnie nie interesują :cool: ani tym bardziej te 3 tytuły od microsoftu także wiesz :reggie:

Ale nikogo to nie obchodzi, heh. Fakt jest faktem, 3>1. Na ps4 albo grasz w bb albo dalej pucujesz sie nad 2016.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Konsolarze znowu sie kloca kto ma mniej chuyowo :yao:

Opublikowano

2x więcej fpsów za 3-4 razy większą cenę. Blachary zbyt dobrymi ekonomistami nie są :lol:

Co to jest w ogole za durne pyerdolenie?

Ktos ci kazal kupowac zyebanego laptopa, ktory pewnie z trudem odpala filmy w FHD nie mowiac o bardziej skomplikowanych zadaniach?

Na kompa normalny czlowiek przeznacza 2500-3000zl co kilka lat, chyba ze korzysta tylko z przegladarki, ale (pipi)a nawet z tym 5letni zlom z biedry nie daje rady.

Kompa miec trzeba (chociaz forum zna wariatow korzystajacych z ps3 jak z komputera :pawel: ), a jak ktos chce miec kompa do gier to dokupuje karcioche graficzna w cenie konsoli i staje sie master race.

Tyle.

Takze (pipi)a 3-4 razy wiecej kasy to ty wydajesz bezmozgi konsolarzu na gry i akcesoria pokryte guma arabska (pady ps4).

dwie zmiany kompa w odstępie 5 lat to już 5000-6000zł czyli rachunek się zgadza.

Opublikowano

Ale nikogo to nie obchodzi, heh. Fakt jest faktem, 3>1

No chyba jesteś smieszny jesli myslisz, że na ps4 już nic nie wyjdzie (nie mówie o remasterach uncharted i god of wara)

Konsolarze znowu sie kloca kto ma mniej chuyowo :yao:

Co nie, nie ma to jak granie w Batmana na PC co :cool:

Opublikowano

XD A co niby wyjdzie? DQ Heroes XD

Opublikowano

Bloodborne, Forza 6, Halo 5 - nie wychodza w ogole na kompa.

Batman, MGS5 i TR2 - wyjda z opoznieniem.

Wiedzmin 3 - zacinal sie na poczatku jak sie wchodzilo w ekwipunek.

Te pecetowce to maja jednak super, ide kupic lepsza grafe :(

Opublikowano

XD XD XD to samo mogę napisać o HALO XD FORCY XD i TOMB RAIDERZE XD

Opublikowano

XD XD XD to samo mogę napisać o HALO XD FORCY XD i TOMB RAIDERZE XD

Przed chwila mowiles ze cie gry 8 nie interesuja. Rozumiem ze pasciarskie dq heroes to mesjasz na 10, heh. Cale ps4 w 2015, trzeba sobie wmawiac ze jest sie fanem samurai warriors xd

Opublikowano

Kapiszony 4. :banderas:

Opublikowano

QD mogloby wypuscic jeszcze jakiegos eksa pod koniec roku, wtedy zapisalby sie w kalendarzu klapow jako cynematyczna orgia, co pol roku interaktywny film.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.