Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Europa taka mądra, najpierw przyjmowanie terrorystów razem z ich brodatym guru-pedofilem, później uznanie marchewki za owoc, a teraz jeszcze rzucenie się masowe na ps4...

Czas wyprowadzić się do Putlera.

ps. Wydaje mi się, że młodzi niemieccy muzułmanie nie mogą amerykańskich rzeczy kupować bo ich imam skarci kałachem. No a młodych Niemców to już za dużo chyba tam nie ma.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Jeszcze tylko dziś w robocie przeżyć i weekend. Może w końcu uda mi się porządnie zagrać w fałszywego Mesjasza Klapów. A właśnie, jak tam u Was kubociki? Pytają już na lekcjach przyry? Dużo kos już wyłapaliście?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A ja od wczoraj pykam w proroczo-mesjańskie multi w Gearsach w 60 fps :banderas:

A co u klapów? U nich w fałszywym mesjaszu multi... jeszcze nie odpalono :kaz:

Opublikowano

w until dawn nie ma multi a z anczarted wycieli

Opublikowano

NIE CHCESZ NIE KUPUJ TAKNIEOK?

Opublikowano

fajnie sie czyta temat unczarted remaster - swietny wybor dla tych co nie grali! brak multi? a po co tyle gierek z multi na rynku a poza tym kazdy ogral na ps3

xdddd

Opublikowano

ja grałem w to multi w uncharted i szczerze powiem, że to nawet dobrze, że nie wrzucili go do tej kolekcj

Opublikowano

to singla tez mogli nie wrzucac, okladeczka, steelbook i pare filmikow DF by zrobilo robote i kazdy bylby zadowolony

Opublikowano

A platyna za co by się wbiła?

Opublikowano

Żal mi botów i ich chłopaków którzy podniecają się po raz setny girasmi forzą i halo.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

A słyszałeś kiedyś o sequelstation Sebastianie?

Opublikowano

Żal mi botów i ich chłopaków którzy podniecają się po raz setny girasmi forzą i halo.

Taki ich z(pipi)any gust. :reggie:

Dwie najlepsze gameplayowo gry tego roku pochodzą z Japonii. :banderas:

To tyle jeżeli chodzi o dzisiejszy dzień w CW, chodz przyznam, że beka z remastera Forzy 6 godna. Wracam do mesjasza, 1080p/60 na 55 calowym ledzie. Pozdrowienia dla rocznika 99 i ich "nowej generacji" na hd ready ze standardami z 2005 roku.

10987377_801425583303368_618902447510034

Opublikowano
Jednak boty nie są tak bardzo przyzwyczajone do standardów graficznych z 2005 roku jak myśleliśmy :yao:

oprawa niestety rozczarowuje, w zasadzie nie widzę wielkiej różnicy względem FM5, głównie boli aliasing, FH2 rozpieszcza w kwestii jakości obrazu, natomiast w FM6 mamy straszne zęby szczególnie w Rio. Większość mocy poszło w ilość aut na trasie (24 zamiast 16) oraz noc i deszcz które wyglądają bardzo dobrze (Dubaj nocą prezentuje się wybornie). Niektórzy jednak się mocno zapędzili w ocenie, bo oczywiście gra wygląda lepiej od PCARS (proponuje obczaić direct-feedy tej gry a nie 320 pikselowe gify), a że od Driveclub będzie wyglądać gorzej to chyba było oczywiste? 30fps bez zaawansowanej fizyki i 8 aut na trasie, nie ma czego porównywać. Trochę rzetelności by się przydało niektórym.

Co do modelu jazdy to nie wypowiadam się bo póki co nie grałem na kierownicy, w weekend nadrobię.

Opublikowano

- w sygnaturze gierka, której wyszło 7 części 

-jaranko na 5 uncharted

-oraz 7 gran turismo (nie licząc prologów i wersji na psp) 

beka z ciebie typie

Opublikowano

Nie no, trochę beka z tej Forzy 6. Pamiętam jak przy premierze piątki, bociki (nie będę pokazywał palcami, wiadomo którzy) zapewniali, ze to launch title, i że dopiero szóstka pokaże mityczną moc Xboxa no bo DX 12 i 15 procent mocy z Kinecta, bo update biblioteczek itd xD

A tu są nawet opinie, że wygląda gorzej od piątki, lel.

Opublikowano

Ale ich gameplay w grach nie interesuje, ogarnij się.

Opublikowano

Nie no, trochę beka z tej Forzy 6. Pamiętam jak przy premierze piątki, bociki (nie będę pokazywał palcami, wiadomo którzy) zapewniali, ze to launch title, i że dopiero szóstka pokaże mityczną moc Xboxa no bo DX 12 i 15 procent mocy z Kinecta, bo update biblioteczek itd xD

A tu są nawet opinie, że wygląda gorzej od piątki, lel.

Po pierwsze NIE WYGLĄDA gorzej od FM5 a po drugi jest to demo i buil "z(pipi)wiekiedy" 

Brzydko wygląda tor Lime Rock z dema, reszta jest super nie licząc drzew .  :dunno:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

No beka, Forza 6 w tym demie w ogóle nie robi, tragedii nie ma to fakt no ale chyba nie tego człowiek oczekuje od konsoli nowej generacji, miło, że wolą pójść w 1080/60 i zrobić miodny gameplay kosztem grafiki i chyba właśnie poniekąd taką drogą podąża ONE. To samo da się zaobserwować w Halo 5, 1080/60 i grafa bez szału, niestety to zła droga bo dla Janusza liczy się super wy(pipi)ista grafa nawet kosztem tych 30 klatek mniej, na PS4 wszystko pięknie ale wszystko w 30 FPS'ach, gry które na ONE jednak zdecydowały się na 30 FPSów  n/p QB i nowy Tomb prezentują się zwyczajnie lepiej, także jak M$ w jakiś sposób to fajnie połączy będzie bardzo miło, bo killery graficzne też są potrzebne nie można sobie wszystkiego tłumaczyć grywalnością.

Opublikowano

No, ale zrozum soul, że ta konsola to jest laptop w pudełku za 1200zł. Cudów na nim nie wywiną i tyle. 

Opublikowano

co najwyżej dwie nagrody z rzędu za najlępszą grafę w grze

Opublikowano

W wyścigach 60fps wpływa wydatniej na rozgrywkę niż przy Tomb Raiderze. Nie znaczy to, że nie da się grać (przy 30 klatkach) - jednak jakoś calaka zrobiłem w FM2 - ale jakbym miał wybierać teraz mocne AA lub 60fps to wezmę 60fps. Najbardziej bolesne wyścigowe 30fps miałem ostatnio w Wipeout 2048.

W FM5 nabiłem trochę godzin - prawie 300 level mam (bez konta VIP) - i jak odpaliłem demo FM6 to zamiotło mną, skrócili loadingi (tak jak się spodziewałem), dodali dynamikę pracy kamery i model jazdy wydaje się jeszcze bogatszy niż do tej pory. Nie mogę się doczekać 10 września.

Do tego czasu powinienem skończyć 100% singlowych wyścigów z FM5 na złoto, brakuje mi jeszcze około setki wyścigów.

Edytowane przez Wieslaw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.