Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby nie Nintendo to bysmy chyba Uncharted musieli przechodzic na zmiane :reggie:

Bijond 2 Sołls se na dwóch przejdźcie :reggie:

260621_full.jpg

Dragons-Crown-Screenshots-2.png

Dead-Nation-2.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

a nie wiem. wpisałem 2-4 players playstation 3 games i wykoczyło mi jakieś randomowe gó.wno to wkleiłem

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi, Dragon's Dogma to już w ogóle odrzuci a o Dead Nation nie mam zdania, być może się nadaje.

Dla mnie to ma taki sam sens jak Diablo 3 w lokalnym co-opie (xD).

W gierkach Nintendo czy takiej FIFIE najlepsze jest to, że każdy siada i po 5 minutach umie na tyle grać, by dobrze się bawić i stanowić wyzwanie/pomoc dla drugiego gracza.

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi, Dragon's Dogma to już w ogóle odrzuci a o Dead Nation nie mam zdania, być może się nadaje.

dragon's dogma xd

Opublikowano

gurwa Dragon's Crown oczywiście, sorka xD

ostatnio Dragon's Dogma na promocji przewinęło mi się kilka razy i utkwiło we łbie

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Tak zbezcześcić DD :X

Opublikowano

DD D'sC 9+/10. Spytajcie Willego, Kubsona i Jaczesa sebixy 

Opublikowano

zagrywał na ps3, czy tam vicie. mowa o exach kwestii życia i śmierci tego tematu 

Opublikowano

DD D'sC 9+/10. Spytajcie Willego, Kubsona i Jaczesa sebixy 

DC w co-opie to po prostu :banderas:

Opublikowano

W gierkach Nintendo czy takiej FIFIE najlepsze jest to, że każdy siada i po 5 minutach umie na tyle grać, by dobrze się bawić i stanowić wyzwanie/pomoc dla drugiego gracza.

Diablo 1 skończyłem całkowicie w coopie na PSXie. Było to genialne doświadczenie.

Potem spróbowaliśmy Diablo 2, tym razem przez neta bo inaczej się nie dało i po 5 godzinach się nam znudziło. Skype to nie to samo.

Opublikowano

Problem z tymi grami jest taki, że w Tekkena ponapier,dalasz w przyciski 10 minut i się znudzi

no 10 min bo nie masz z kim grać, a mamę wstyd zapytać. przyznaj się 

Divinity-Original-Sin-EE-PS4-04-620x349.

to też się może znudzić po 10 minutach grania sam na dwa pady

Opublikowano

Wow, przez kilka postow raven stracil moj caly szacunek  :rotfl:

Opublikowano

@up

oh noes i co teras

@topic

ale o czym tu się w ogóle rozprawia? Figlarzo coś wspomina o kanapowym graniu z koleżankami dziewczyny na Nintendo, a nobody wyjeżdża z Tekkenem i Dragon's Crown, to śmiałem tylko wtrącić, że takie gry niezbyt się nadają dla każuali, w przeciwieństwie do gierek Nintendo, które idzie załapać w dwa spojrzenia i sprawiają nawet nieobeznanym przyjemność. Czy ja gdzieś neguję, że te gry nie są dobre? ehh

Opublikowano

mówi to czlowiek, który bedąc powiewającą chorągiewką stracił jego resztki do cna :pawel:

Opublikowano

Chciałbym policzyć ile razy Czezky przekazywał komuś, że stracił do niego cały swój szacunek.

I ile razy kogoś to obchodziło. 

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Diablo 1 skończyłem całkowicie w coopie na PSXie. Było to genialne doświadczenie.

Nie jestem znawcą całej serii, ale tamte części nie były raczej tak zbliżone do MMORPG. Inny system rozgrywki = inne przeżycia podczas gry we dwóch. W RoS to jeszcze jakoś ogarnęli jak dwóch graczy ma różne poziomy, ale vanilla D3 był nudny jak flaki z olejem. Musiałbym z drugą osobą z 10h albo więcej spędzić, żeby to w ogóle jakichś kolorów nabrało. I nie ma mowy, żeby w razie przerwy między sesjami podpakować postać, bo druga osoba będzie później bezużyteczna.

Opublikowano

Tak patrze sobie na 3DS'a i Vite i kurde dlaczego to Sony nie wyprodukowało 3DS'a, a Nina vity... 3ds - (pipi)nia nie sprzęt, ale super giereczki, a Vita super sprzęt no ale, brak wsparcie Sooony; Jak można było spier taki potencjał drzemiący w tej konsolce. 

UP 

Figaro do mnie też stracił :( Chyba sobie coś zrobię...  :pawel:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

ale o czym tu się w ogóle rozprawia? Figlarzo coś wspomina o kanapowym graniu z koleżankami dziewczyny na Nintendo, a nobody wyjeżdża z Tekkenem i Dragon's Crown, to śmiałem tylko wtrącić, że takie gry niezbyt się nadają dla każuali, w przeciwieństwie do gierek Nintendo, które idzie załapać w dwa spojrzenia i sprawiają nawet nieobeznanym przyjemność. Czy ja gdzieś neguję, że te gry nie są dobre? ehh

czyli nintendo to zabawa dla casuali? twój szacunek na dzielni wciąż spada :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.