Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

4d68aa283cfd93230e1f70b70a1e4ee113784676

Chetnie bym sprawdzil czy ta quiet jest rzeczywiscie taka quiet he he he 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bluber to widzę idealny odbiorca dla wypocin Polygonu XD

Palidor to widzę idealny obraz gracza stulejarza, który jara się komputerowymi cyckami XD

Opublikowano

wiedzmin 3 bez cycek nie dobił by do 90 na mc

Opublikowano

No a czym się mam jarać, penisem? Cycki zawsze dobre, zresztą o mnie to mogłaby i w stroju klauna latać,zwisa mi to póki gra jest miodna, a sama postać fajnie nakreślona albo przydatna w samej grze.

Opublikowano

Dlatego nigdy gracze nie będą poważnie traktowani

Opublikowano

Forza 6, niby mesjasz, a obecnie tylko 1 punkcik więcej niż Mario Kart 8, a nadal 1 mniej niż drugie DLC (!!) do Mario Kart 8.

BEKA Z WAS KLAPKI I BOTY! Chociaż sorry. beka z klapów bo nie mają żadnego porzadnego racera oprócz średniego Drivecluba.  M$ ma Forze 5, zaraz 6, Horizon 2, a Wii U ma genialnego MK8 z dwoma DLC które razem mogłbyby wyjść jako standalone :kaz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

bluber na pocieszenie moge napisać że jak chcesz to snake może latać na gołej klacie. :kaz:

Opublikowano

A czemu mają być traktowani poważnie? Bo grają w gry? No proszę cię XD

Mam nadzieję,że nie jesteś jednym z tych co doszukują się nie wiadomo czego w fakcie,że spędza się czas przy elektronicznej rozrywce,która ma po prostu bawić.

Opublikowano

powinno byc rownouprawnienie skoro snake moze latac z gola klata to tym bardziej quiet

Opublikowano

Nie. Jesteś hipsterowym graczem gorszym od blubera, jarajacym się pixelkami w XXI wieku.

Ew. jesteś zwykłym użytkownikiem PS4, który nie możliwości w grać jakieś normalne tytuły, tylko w takie indie rozpixelowane gówna :kaz:

Opublikowano

Trudniej mi brać na powaznie postać, której wygląd powstał jedynie by nastoletni stulejarze mieli do czego walić. Nie no serio, czy taki The Last of Us by był uznawany za wielkie dzieło gdyby Ellie pipierdzielała w krótkich spodenkach i co drugie ujęcie w filmiku byłoby skierowane na jej cycki lub dupę? 

W MGSV są raptem dwie postacie kobiece i każda ma na sobie mniej materiału niż bandana snejka. 

Paliodor: gry mają bawić, niektóre mają tylko bawić, ale niektóre nie. Gdy gra stara się aspirować do rangi dzieła, gdy porusza powazne teamaty jak wojna, strata, rasizm, dzieci-żołnierze i kilka innych ciężkich tematów. To powinno się trzymać pewien poziom.

Gry Kojimy są wręcz prostacko nachalne w pokazywaniu kobiet jako obiektów seksualnych. Nie żebym miał coś przeciwko temu, gdy jest podane ze smakiem, ale nie lubię być traktowany jak mentalny 14 latek. To się nazywa dojrzałość. Na wszystko jest czas i miejsce. 

Opublikowano

O, widzę, że o Okami coś mówicie.

Opublikowano

Miec 9 lat i plakac, ze snajper wulf cala zatopiona w kurtce a potem miec 26 i plakac, ze kuajet z cycami lata. W du.pach sie poprzewracalo.

Opublikowano

wszystko sie zgadza

forza motorsport 6 [89] >>>>> project cars [83] > gran turismo 6 [81]

posluguje sie jezykiem metacritic specjalnie dla klapeczków

ekskluzywny racer z jedynym stalym 1080/60 na rynku, najwyzsza ocena i najwieksza iloscią aut forzavista w historii

tak to widzę :D

8e296a067a37563370ded05f5a3bf3ec.gif

#dumny posiadacz xboxa

Nie no nie wpadłbym na lepszy gif ilustrujący rywalizację pomiędzy racerami. Bansai jeszcze powinien do tych aut dorobić jakieś napisy Project Cars Forza Killer itp. ;)

Opublikowano

skoro forza 6 jest na tydzien przed premierą 9/10 to pomyslec co bedzie po paczach :obama:

Opublikowano

Kto w ogóle miałby traktować graczy poważnie? To my jesteśmy ambasadorami gamingu, będąc dobrymi lub złymi osobami i w ten sposób wpływamy na opinię o grach. Czy znawcy sztuki też nie mają na koncie jakiś prymitywnych grzeszków?

Opublikowano

Gdy gra stara się aspirować do rangi dzieła

Aha,zaczyna się  XD

Są gry stworzone dla czystej rozrywki i są też gry aspirujące do bycia branymi poważnie jako forma sztuki. Tak jak i filmy są i proste i ambitne. Nie udawaj proszę głupszego niż jesteś i że tego nie rozumiesz.

Kojima zawsze aspirował do bycia uważanym za poważnego twórcę i artystę. Wg niego jego gry nie mają służyć tylko do prostej rozrywki. To trochę zgrzyta gdy wprost mowi że quiet wygląda jak wygląd by podniecać i sprzedawać figurki, a potem próbuje się bronić że tak naprawdę to ona jest tak ubrana z pewnego powodu którego się dowiemy... No jak sie dowiedziałem to zaliczyłem facepalma...

bo ona jest inna i oddycha przez skórę więc ubranie by ją udusiło...

Tak, to na pewno jest dobry powód by ubrać bikini zamiast krótkich spodenek i sportowego stanika by te wielkie cycki nie latały jak poebane przy każdym ruchu.

Edytowane przez qraq_pk

Opublikowano

Coś Ci spoiler nie wyszedł ;)

Opublikowano

A czemu mają być traktowani poważnie? Bo grają w gry? No proszę cię XD

Mam nadzieję,że nie jesteś jednym z tych co doszukują się nie wiadomo czego w fakcie,że spędza się czas przy elektronicznej rozrywce,która ma po prostu bawić.

Nie no mają być traktowani jako odbiorcy pewnego medium popkultury, które jest tworzone zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych ludzi dla których świecenie cyckami w grze w której w żaden sposób nie uzasadnia takiej decyzji będzie uznawane za idiotyzm i bycie stulejarzem (co innego kiedy masz taki element świecenia cyckiem czy chociażby scene seksu uzasadnioną lub jest artystycznie po prostu potrzebna) bo w takiej sytuacji czuje jedynie zażenowanie (tak samo jak czułem w MGS 3 kiedy mogliśmy w scenkach patrzeć na cycki Evy). Żenuncja i tyle.

Opublikowano

Odnośnie Quiet

Strój kobiety na misje w Afganistanie

xawd93.jpg

Do ogródka po kalafiorka

Opublikowano

to w spojlerze qrak to jest na serio?

GENIUSZ KODŻIMY!!111

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Konami już szykuje DLC i przeprasza za tą wpadkę z quiet

metal_gear_solid_v__big_quiet_boss_xd_by

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.