Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego nigdy gracze nie będą poważnie traktowani

A czemu mają być traktowani poważnie? Bo grają w gry? No proszę cię XD

Mam nadzieję,że nie jesteś jednym z tych co doszukują się nie wiadomo czego w fakcie,że spędza się czas przy elektronicznej rozrywce,która ma po prostu bawić.

Nie no mają być traktowani jako odbiorcy pewnego medium popkultury, które jest tworzone zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych ludzi dla których świecenie cyckami w grze w której w żaden sposób nie uzasadnia takiej decyzji będzie uznawane za idiotyzm i bycie stulejarzem (co innego kiedy masz taki element świecenia cyckiem czy chociażby scene seksu uzasadnioną lub jest artystycznie po prostu potrzebna) bo w takiej sytuacji czuje jedynie zażenowanie (tak samo jak czułem w MGS 3 kiedy mogliśmy w scenkach patrzeć na cycki Evy). Żenuncja i tyle.

a twoi bogowie platinium games i bayonetta? nie czujesz zazenowania jak tam co praktycznie sekunde wali kiczem, cycem i picza bohaterki? jest to po prostu artystycznie potrzebne mam rozumiec tak?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ukyo :facepalmz:

maxresdefault.jpg

a twoi bogowie platinium games i bayonetta? nie czujesz zazenowania jak tam co praktycznie sekunde wali kiczem, cycem i picza bohaterki? jest to po prostu artystycznie potrzebne mam rozumiec tak?

czułem żenade, tak samo w killer is dead od sudy, w lollipop chainsaw oraz shadows of the damned. w killer is dead w levelach była ukryta pielęgniarka, która zwiększała poziom życia głownego bohatera i to też było żałosne i nie mówie, że nie, ale teraz jest mowa o MGS V poważnej grze o wojnie a nie jakiś pseudo slasherach od chinczyków

1377615112-kid.jpg

patrzysz na ten obrazek i nie czujesz żenady, że twórca uważa się za 13 letnie stulejarza, który nigdy nie ruchał?

albo minigierka polegająca na patrzeniu na cycki i pompowaniu krwi srsly?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Snejkowi nie za gorąco w tym kombinezonie ;)

Opublikowano

to w spojlerze qrak to jest na serio?

GENIUSZ KODŻIMY!!111

Mam podstawy by twierdzić że nie jest to do końca prawda, bo nie przeszedłem całej gry i liczę że to się wyjaśni lepiej, ale z takim wyjaśnieniem jest dane mi żyć. 

W tej samej scenie, jeszcze żeby dodać wisienkę na torcie

quiet włazi pod prysznic i dumnie wypina piersi by woda po nich spływała i dowiadujemy się... że ona tak pije wodę.

Serio! nie wiem co bym musiał brać by to zmyślić. 

Edytowane przez qraq_pk

Opublikowano

Nie wiem jak jest z MGS'em bo nigdy nie grałem, ale myślę, że gry które są umyślnie kiczowate od początku do końca (np. Bayo), rządzą się trochę innymi prawami. W innych grach wydaje się to zwyczajnie nie na miejscu. Jakby w Halo Palmer biegała obok MC w staniku, to nie wiem, no coś by tu nie pasowało ;)

Opublikowano

ale teraz jest mowa o MGS V poważnej grze o wojnie a nie jakiś pseudo slasherach od chinczyków

xDDDD ci chinczycy to twoje ukochane studio, a ich gry sa przeciez twoimi ulubionymi i bronisz ich ja vity, oczywiscie na potrzeby dyskusji znowu ubierasz maske hejtera by wybronic w cw, ze wolisz grasz w mad maxa zamiast mgsv i aktualnie platinium to robi pseudo slashery od chinczykow 

Opublikowano

a jak tam walki z bossami i fabula w drugiej polowie gry?

Opublikowano

ficuś, ale gonga to byś bartkowi na ulicy wypie,rdolił co

Opublikowano

walki z bossami kozackie, fabula sie rozkreca, ogolnie od poczatku trzyma poziom jesli nie zbacza sie za bardzo z kursu i godzinami nie robi sie zadan pobocznych

Opublikowano

Okami - super gierka, brak seksizmu

RE4 - super gierka oprócz postaci Ady w czerwonej suknii balowej na misji odbicia córki prezydenta praktycznie brak seksizmu

Vanquish - super gierka brak seksizmu

Mad World - super gierka również brak seksizmu

Wonderful 101 - j/w

jedna bajoneta jest pełna kiczu i tandety ale co to ma wspólnego z tematem? Snake eater to jedna z moich gier życia i to, że kojima wrzucił tam żenujące motywy tego nieumiejsza

Opublikowano

Ficek, wyjątkowo zgodzę się z bluberem. Jestem Europejczykiem i również czułbym zazenowanie przy takich scenach, bo nie jestem niedoyebanym Japończykiem. Jakoś Silent Hill obeszło się bez idiotyzmów tego rodzaju i jest przykładem porządnej japońskiej gry w czasach gdy kitajce nie były na kolanach.

Opublikowano

ficuś, ale gonga to byś bartkowi na ulicy wypie,rdolił co

juz sie pare razy na zywo widzielismy i jak kiedys pisalem - na zywo bartus jest bardzo wporzo, jakby byl taki jak w cw w realu to bym chyba rozwazyl :P :P :P

Opublikowano

Widać jak grałeś. :facepalmz:

Opublikowano

taka nagonka na ten feminizm, a ostatnio z nudów obejrzałem najnowszy materiał od tej anity cośtam i... dostałem bardzo merytoryczne video o kobietach jako nagrodzie w grze.

Opublikowano

xDDDD przeciez ten maly towarzysz wilczycy to chyba prawie nie ma w grze tekstu o podlozu nieerotycznym xDDD

Opublikowano

a coś tam było nie wiem 12 lat temu może nie zwracałem na to uwagi

Opublikowano

facepalm 

bluber, Ty idź zjedz jakieś warzywo bo pier.dolisz. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

ku,rwa biegałem pieskiem i kopałem rzodkiewki i malowałem pędzlem bomby nie zwracałem uwagi na jakieś filmiki bo przecież nawet voice actingu nie było tam także odbijta

Opublikowano

Tak jak pisze Ficek.

I Rayos :hi:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

ku,rwa biegałem pieskiem i kopałem rzodkiewki i malowałem pędzlem bomby nie zwracałem uwagi na jakieś filmiki bo przecież nawet voice actingu nie było tam także odbijta

No jprdl, w grze w której fabuła jest najważniejsza, koleś nie zwracał na nią uwagi i robił pierdoły :dynia: 

I JESZCZE NAZYWA AMATERASU PIESKIEM :shotgun:

Bluber. Wyjdź. Jesteś większym ignorantem niż moja ex a chociaż ona miała na tyle honoru, żeby zamknąć mordę jak nie wiedziała o czym gada. Więc wyjdź i zapchaj swój ryj potężną dawką brokułki i nic nie mów przez najbliższe millenium. 

Opublikowano

Ja się cieszę, że w dalszym ciągu nie zwracam uwagi na takie rzeczy i mogę sobie bezstresowo biegać żołnierzykiem po pustyni i strzelać do arabów nie przejmując się dekoltem mojej partnerki w grze video

Opublikowano

nie zwracałem uwagi na jakieś filmiki bo przecież nawet voice actingu nie było tam także odbijta

Co za klap. Wcale mnie nie dziwi, że tak zayebałeś niczym ślepa locha w płot w przypadku rozmowy akurat o ambitnych/art. grach. :dynia:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.