Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

z xboxem w polsce jeszcze nigdy nie bylo tak dobrze, ze redzi wlasnie zapowiedzili pudelkowe wydanie kolekcjonerskie dodatku do wiedzmina (dwie taliekart do gwinta w srodku) z ominieciem konsoli one XDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

WIEDŹMIN 3: DZIKI GON - SERCA Z KAMIENIA - EDYCJA LIMITOWANA wyłącznie na pc i ps4  

:shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:  :shotgun:

Ale mnie w(pipi)ili teraz. 

Opublikowano

Choćby nawet w samej Polsce jest znacznie więcej odbiorców tej gry na konsoli Sony niż na XO, więc co się dziwić. Kasa rządzi naszą branżą.

Opublikowano

Nawet jakby było pudełko to i tak bym kupił cyfrówkę, bo taniej, a karty i tak by leżały na półce. :yao:

Opublikowano

Nawet jakby było pudełko to i tak bym kupił cyfrówkę, bo taniej, a karty i tak by leżały na półce.  :yao:

Właśnie nie. Cena DLC w pudełku ( albo raczej samego pudełka) to również 69,99 zł

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie no, trochę szkoda. Gdyby z XBoxem nie było tak dobrze jak nigdy to pewnie bym się zdenerwował. Tak jednak wizja gier na najbliższe miesiące napawa mnie błogim spokojem. Żadna konsola nie zaoferuje tylu wrażeń co XBox tej jesieni :cool:

Opublikowano

No jednego DLC, a cyfrówkę masz oba za 99. 

Opublikowano

Osobiście od początku i tak nastanawiałem się na cyfrowy pakiet dwóch dodatków, więc trochę za późno wyskoczyli z tymi dodatkami w pudełkach.

Opublikowano

Wiem. :cool:

Opublikowano

No już już boty xDD 

Opublikowano

http://redeemgwent.com/

poznajcie moje dobre serce boty - w sensie redzi uruchomili program by wszyscy ci ktorzy kupili season pass przez cyfrowe sklepy (w tym xone) mogli osobno dokupic te dwie talie by nie poczuli sie pokrzywdzeni

Opublikowano

Po uj mnie te śmieci? 

Opublikowano

jarać się paczką tekturek :yao:

ale jakby z gta takie coś wyszło to rzuciłbym pieniędzmi w ekran  ^_^

Opublikowano

Jak by to były karty z RDR też byś brał bez popity :P

Opublikowano

Gwint ? nawet nie odpaliłem :sir:

Opublikowano

Jak by to były karty z RDR też byś brał bez popity :P

a pamiętasz kości z RDR? <molestuje nogę jak chihuahua po speedzie>

swoją droga to chyba są karty z red deada :oscar:

Opublikowano

przeciez gwint jest kozacki, prawie tak samo mocno jak triple triad z ff8

Opublikowano

Po roku były 15 razy więcej warte xD

Opublikowano

Kupować dodatki w pudełku i to jeszcze limitowana edycja dodatków xD ładnie każdy chce zerżnąć graczy

Opublikowano

nie

Czyżbyś był karcianym Januszem?

Tomaszem, miło mi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.