Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie zagrasz bo to fejk

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ZAGRAM W THE ORDER NO KU.RWA ALE BEKA Z TYPA JEZY XDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDD DAHAGFEEIAIAAIAIAIIAIAIAI

stary nie przelał na leki?

Opublikowano

Zagram XD w XD The XD Order XD 1 XD 8 XD 8 XD 6 XD

Opublikowano

ZAGRAM W THE ORDER NO KU.RWA ALE BEKA Z TYPA JEZY XDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDDDDDDD DAHAGFEEIAIAAIAIAIIAIAIAI

stary nie przelał na leki?

A ile czekasz na przelew?

Opublikowano

z mbanku w 15 minut idzie

Opublikowano

Tymczasem w krainie najmocniejszej konsoli na świecie

dziś gdzieś po 5h odpalonej gry zaczał mi przy bossie spadać fps, 15 klatek, 10, w końcu 5-6...
zamknąłem gre, uruchomiłem jeszcze raz i normalnie stałe 30fps
możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

xDDDDDDD

Opublikowano

Orzeszek co za bomby. Od zawsze powtarzałem że jedynym nextgenem na rynku jest XboxOne. Wysoka jakość wykonania, świetne gry, najlepsza usługa sieciowa, współpraca z Xbox App na W10 i Smartglass na telefonie. Definicja nextgena.

W ogóle zauważyliście zmniejszoną aktywność niebieskiego robactwa ostatnimi czasy? Order okazał się fałszywym mesjaszem, W3 działa lepiej na Onie, EGttR i UntilDown okazały się wydmuszkami. Gierkami na 7+, a jeszcze mają czelność zarzucać grom z Xboxa, że średnia 88 to słaba gra bo nie ma 90 :yao:

No ale jest nadzieja na lepsze jutro, w 2016. 2017. 2018. This is waiting jak w poprzedniej generacji, jak i usługa sieciowa na tej śmieć konsoli. Wiecznie na coś czekacie, a dla posiadacza zaczęły się złote czasy.

NAWET MI WAS NIE ŻAL XDDDD

Opublikowano

mialem pisac ze tez czasem na xbonie chrupnie ale kur.wa nie tak xdddd

Opublikowano

Dobrze ze wjechal do jaskini bo jeszcze kilka sekund w tym matrixie na pustkowiu i bylo by trzeba dzwonic do cenegi :obama:

Opublikowano

W3 działa lepiej na Onie

A nie było odwrotnie? Czy też w jakimś patchu wszystko się zmieniło? XD

Opublikowano

od poczatku na xbonie lepiej, byl bodaj jakis pacz 1,06 ktory zrownal wersje xbonowa do trojnoga ale kolejny pacz to naprawil i dalej chinczyk na kolanach z 20fps

Opublikowano

Z lekka beka z super duper mocarza PS4. Serio Sony powinno przestać forsować te śmieszne 1080p i wymagać raczej od twórców minimum stabilne 30fpsów. Lepiej byłoby zejść z rozdzielczością do tych 900p czy coś w tym stylu,a w zamian mieć płynną rozgrywkę.

Opublikowano

Tymczasem w krainie najmocniejszej konsoli na świecie

dziś gdzieś po 5h odpalonej gry zaczał mi przy bossie spadać fps, 15 klatek, 10, w końcu 5-6...

zamknąłem gre, uruchomiłem jeszcze raz i normalnie stałe 30fps

możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem

xDDDDDDD

teraz już nie tylko trzeba savować przed walką z bossem, teraz trzeba resetować konsole xd

Opublikowano

Wezyr, akurat Until Dawn to pozytywne zaskoczenie. Spodziewałem się crapa na 6, a dostałem film lepszy od Heavy Rain

e: Orzeszek, na PC też mam dropy ze 120fps do 110 czasami :yao:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

ja to słyszałem już przy okazji ps3 xd

Opublikowano

chuy z tymi fpsami, kazda gra reklamowana jest dla janusza 900p vs 1080p a to wystarczy by poszlo 10 mln konsol wiecej

Opublikowano

Na ps3 gierki mialy smigac w 120fpsach xD tym razem wyobraznia ich troche mniej poniosla.

Opublikowano

Z lekka beka z super duper mocarza PS4. Serio Sony powinno przestać forsować te śmieszne 1080p i wymagać raczej od twórców minimum stabilne 30fpsów. Lepiej byłoby zejść z rozdzielczością do tych 900p czy coś w tym stylu,a w zamian mieć płynną rozgrywkę.

Sama kąsola jest mocna. Jedynie wentylator nie domaga i konzola się poci.

xDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.