Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ależ piękne zwycięstwo Sony :banderas: NiohNioh (powrót po 8 latach od pierwszej zapowiedzi, kolej na Agenta - PS Experience 2015?), Teraway, Persona 5 Miesiecy Pozniej, Octodad, Kolekcja Draka i Projekt Sepsuma. 

Za to u konkurencji wszystko to samo - Girsy, Forza, Girsy, Forza. Xbox to zmaterializowanie powiedzenie "Stabilnie, ale chuyowo". Niby wychodzą jakieś szroty i to na czas, ale na co to komu? Wolę poczekać te trzy lata dłużej i faktycznie zagrać w coś, co zaorze mój wysmakowany muzg gracza.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No widzsz starh ja nawet nie wiedzialem ze masz XO. Nic nie udzielasz sie w dziale zielonycn, grasz offline, piszesz w tematach gier gdzie rozowe dziewczynki ratuja swiat przed atakiem wodnych blobow zamiast jak prawdziwy mezszczyzna wyjsc i ponaperdalac sie na gnaszery.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wolę poczekać te trzy lata dłużej i faktycznie zagrać w coś, co zaorze mój wysmakowany muzg gracza.

dokładnie, na szrocie4 trzeba poczekać minimum 3 lata na jakąś dobrą grę, na XO od premiery killery a nie gry z androida ale figar i tak zagra za 6 lat :)

Opublikowano

No widzsz starh ja nawet nie wiedzialem ze masz XO. Nic nie udzielasz sie w dziale zielonycn, grasz offline, piszesz w tematach gier gdzie rozowe dziewczynki ratuja swiat przed atakiem wodnych blobow zamiast jak prawdziwy mezszczyzna wyjsc i ponaperdalac sie na gnaszery.

Jak zobaczyłem dzisiaj tego zielonego bloba na screenie z tego japońskiego (pipi) to myślałem, że się przewrócę ze śmiechu. :rotfl:

Opublikowano

klapy jak zaorane :obama:

Opublikowano

oralem klapy zanim to bylo modne :gayos:

Opublikowano

oralem klapy zanim to bylo modne :gayos:

Dave dostałem kartę, czekam tylko jeszcze na mobo i zasiłke ;]

Opublikowano

zasiłek?

zasilacz, bo jakbym podpiął pod ten, który mam na stanie ze starej budy to chyba mi wszystko wyzionęło ducha po 10 sekundach  :pawel:

Opublikowano

O co Ci chodzi, człowieku? Fajowa gierka, grałem.

Ale na tym szrocie i tak nie zagrasz :cool:

Opublikowano

TAKESHI KITANO w Yakuza 6! Reżyser i aktor, przed którym każdy powinien klęknąć wystąpi dla Segi. MIAZGA, to mniej więcej taki kaliber, jak Matthew McConaughey w GTA VI.

:notsure:

:yao:

Opublikowano

Raczej byc plejstejszynowcem :reggie:

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi.

Ja tam nawet w Magicka mialem z kim pograc na xbonie, gdzie na plejstejszyn pewnie by nikt zasad nie ogarnal :reggie:

Opublikowano

xbox chuy bo ma zerowe community jak gram offline

oj starh, starh

Opublikowano

GTA V :obama:NpJwodU.jpg

Opublikowano

to teraz jakaś lista modów do zainstalowania żeby zrobić takiego screena ;)

Opublikowano

Właśnie szukam, ciekawe też czy nie było to robione na dwóch gtx 980 ti

Opublikowano

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi.

Ja tam nawet w Magicka mialem z kim pograc na xbonie, gdzie na plejstejszyn pewnie by nikt zasad nie ogarnal :reggie:

Właśnie, kiedy jakaś partyjka w Duels Origins? Tłukłem już 30h :P

Opublikowano

Właśnie, kiedy jakaś partyjka w Duels Origins? Tłukłem już 30h :P

o cholera, ja musze to sprawdzić! z tego co widze to takie klasyczne granie, ekstra

Opublikowano

Typowo pod Multi.

Opublikowano

to teraz jakaś lista modów do zainstalowania żeby zrobić takiego screena ;)

VisualV, Quentin's Amazing Movie ENB, a samochód to zQrba's BMW M5 E39

Opublikowano

Teraway,  Octodad, Kolekcja Draka  (...) mój wysmakowany muzg gracza.

musisz się bardziej postarać, bo to jest zbyt oczywiste.

Opublikowano

Jeszcze co do Persony 5 to pamietacie jak chyba Figaro wklejal ze ten caly Platfus gada z jakims zachodnim wydawca i gra wyjdzie juz w tym roku na Starym Kontynencie? TAKI CHUM! Gra w Japoni pewnie w sierpniu, u nas pol roku pozniej to Early 2017 :pawel: NA Xboxie w 2016 juz bedziemy mieli fizyke z chmury, bedziemy biegac z gnaszerami w multi Gearsow 4 w 60fps na dedykowanych serverach, scigac sie w Horizon 3, moze nawet Starh podlaczy Xboxa do internetu i bedzie gral online, kto wie? Ty rzeczy do robienia, pirackie grabierze w Sea of Thieves, ReCore od tworcy Metroida, a klapy beda czekaly na gre trzeci rok XDDDDDD A no i to cos wychodzi jeszcze na ps3 to nawet mendrek w to moze zagrac ale kraszer na nadkonsole niesamowity xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak przyjemnie sie czyta temat Yakusy Kiwi, gdzie na poczatku byla nadzieja ze wyjdzie na zachodzie bo tlumaczenie z ps2 gotowe. Wyjdzie u nas, Sega odnowi marke na zachodzie, ludzie sie rzuca i pokochaja gre na nowo, potem Yakuza 6 day one w Europie, kolejny kraszer no ale radosc nie potrwala dlugo bo jednak gra nie wyjdzie u nas, a smutne klapy wrocily do dwuletniego czekania na yakuze 5 ktora bedzie tylko na ps3 i tylko cyfrowo xDDDDDDDDDDDDDDD

Dla fanow cyferek to cala seria yakuzy w usa poszla 200k, japonia wraca xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jaki to jest podgatunek ja perdole.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.