Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ależ piękne zwycięstwo Sony :banderas: NiohNioh (powrót po 8 latach od pierwszej zapowiedzi, kolej na Agenta - PS Experience 2015?), Teraway, Persona 5 Miesiecy Pozniej, Octodad, Kolekcja Draka i Projekt Sepsuma. 

Za to u konkurencji wszystko to samo - Girsy, Forza, Girsy, Forza. Xbox to zmaterializowanie powiedzenie "Stabilnie, ale chuyowo". Niby wychodzą jakieś szroty i to na czas, ale na co to komu? Wolę poczekać te trzy lata dłużej i faktycznie zagrać w coś, co zaorze mój wysmakowany muzg gracza.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No widzsz starh ja nawet nie wiedzialem ze masz XO. Nic nie udzielasz sie w dziale zielonycn, grasz offline, piszesz w tematach gier gdzie rozowe dziewczynki ratuja swiat przed atakiem wodnych blobow zamiast jak prawdziwy mezszczyzna wyjsc i ponaperdalac sie na gnaszery.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wolę poczekać te trzy lata dłużej i faktycznie zagrać w coś, co zaorze mój wysmakowany muzg gracza.

dokładnie, na szrocie4 trzeba poczekać minimum 3 lata na jakąś dobrą grę, na XO od premiery killery a nie gry z androida ale figar i tak zagra za 6 lat :)

Opublikowano

No widzsz starh ja nawet nie wiedzialem ze masz XO. Nic nie udzielasz sie w dziale zielonycn, grasz offline, piszesz w tematach gier gdzie rozowe dziewczynki ratuja swiat przed atakiem wodnych blobow zamiast jak prawdziwy mezszczyzna wyjsc i ponaperdalac sie na gnaszery.

Jak zobaczyłem dzisiaj tego zielonego bloba na screenie z tego japońskiego (pipi) to myślałem, że się przewrócę ze śmiechu. :rotfl:

Opublikowano

klapy jak zaorane :obama:

Opublikowano

oralem klapy zanim to bylo modne :gayos:

Opublikowano

oralem klapy zanim to bylo modne :gayos:

Dave dostałem kartę, czekam tylko jeszcze na mobo i zasiłke ;]

Opublikowano

zasiłek?

zasilacz, bo jakbym podpiął pod ten, który mam na stanie ze starej budy to chyba mi wszystko wyzionęło ducha po 10 sekundach  :pawel:

Opublikowano

O co Ci chodzi, człowieku? Fajowa gierka, grałem.

Ale na tym szrocie i tak nie zagrasz :cool:

Opublikowano

TAKESHI KITANO w Yakuza 6! Reżyser i aktor, przed którym każdy powinien klęknąć wystąpi dla Segi. MIAZGA, to mniej więcej taki kaliber, jak Matthew McConaughey w GTA VI.

:notsure:

:yao:

Opublikowano

Raczej byc plejstejszynowcem :reggie:

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi.

Ja tam nawet w Magicka mialem z kim pograc na xbonie, gdzie na plejstejszyn pewnie by nikt zasad nie ogarnal :reggie:

Opublikowano

xbox chuy bo ma zerowe community jak gram offline

oj starh, starh

Opublikowano

GTA V :obama:NpJwodU.jpg

Opublikowano

to teraz jakaś lista modów do zainstalowania żeby zrobić takiego screena ;)

Opublikowano

Właśnie szukam, ciekawe też czy nie było to robione na dwóch gtx 980 ti

Opublikowano

xbox lepsza konsola, ale co z tego jak prawie zerowe community w każdej grze opartej na multi.

Ja tam nawet w Magicka mialem z kim pograc na xbonie, gdzie na plejstejszyn pewnie by nikt zasad nie ogarnal :reggie:

Właśnie, kiedy jakaś partyjka w Duels Origins? Tłukłem już 30h :P

Opublikowano

Właśnie, kiedy jakaś partyjka w Duels Origins? Tłukłem już 30h :P

o cholera, ja musze to sprawdzić! z tego co widze to takie klasyczne granie, ekstra

Opublikowano

Typowo pod Multi.

Opublikowano

to teraz jakaś lista modów do zainstalowania żeby zrobić takiego screena ;)

VisualV, Quentin's Amazing Movie ENB, a samochód to zQrba's BMW M5 E39

Opublikowano

Teraway,  Octodad, Kolekcja Draka  (...) mój wysmakowany muzg gracza.

musisz się bardziej postarać, bo to jest zbyt oczywiste.

Opublikowano

Jeszcze co do Persony 5 to pamietacie jak chyba Figaro wklejal ze ten caly Platfus gada z jakims zachodnim wydawca i gra wyjdzie juz w tym roku na Starym Kontynencie? TAKI CHUM! Gra w Japoni pewnie w sierpniu, u nas pol roku pozniej to Early 2017 :pawel: NA Xboxie w 2016 juz bedziemy mieli fizyke z chmury, bedziemy biegac z gnaszerami w multi Gearsow 4 w 60fps na dedykowanych serverach, scigac sie w Horizon 3, moze nawet Starh podlaczy Xboxa do internetu i bedzie gral online, kto wie? Ty rzeczy do robienia, pirackie grabierze w Sea of Thieves, ReCore od tworcy Metroida, a klapy beda czekaly na gre trzeci rok XDDDDDD A no i to cos wychodzi jeszcze na ps3 to nawet mendrek w to moze zagrac ale kraszer na nadkonsole niesamowity xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak przyjemnie sie czyta temat Yakusy Kiwi, gdzie na poczatku byla nadzieja ze wyjdzie na zachodzie bo tlumaczenie z ps2 gotowe. Wyjdzie u nas, Sega odnowi marke na zachodzie, ludzie sie rzuca i pokochaja gre na nowo, potem Yakuza 6 day one w Europie, kolejny kraszer no ale radosc nie potrwala dlugo bo jednak gra nie wyjdzie u nas, a smutne klapy wrocily do dwuletniego czekania na yakuze 5 ktora bedzie tylko na ps3 i tylko cyfrowo xDDDDDDDDDDDDDDD

Dla fanow cyferek to cala seria yakuzy w usa poszla 200k, japonia wraca xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jaki to jest podgatunek ja perdole.

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.