Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

>FF13

>słabe

>nie (pipi) tragiczne zszarganie spuścizny genialnych cześci Finala 

Nigguh plz. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiadomo że od dziewiąteczki nic nie ma startu.

Ale Project Setsuna... O tak. Chcę to.

Opublikowano

To jeszcze niech zabiorą od tych durni z Konami Suikodena i było by wspaniale. Bo pewnie nowej czesci juz zadnej nie bedzie :(.

Opublikowano

Troche beka jak przed premiera klapy sie pucowaly Destiny i jak to najlepsza wersja bedzie na PS4, a dzisiaj gra jest synonimem januszostwa i wyciagania kasy z gardel graczy. Jeszcze dzisiaj pamietam te posty jetiego o Halo na PS4 i tyrady Mendrka o tym jak MS nie dal Bungie zrobic tej super ambitnej gry na xbona :) I co z tego pozostalo? Izi z zalem usprawiedliwia dlaczego to na PS4 zostalo popelnionych najwiecej zbrodni strzelania do groty, a 343 industries pod skrzydlami tyranicznego MS szykuje mesjasza ktory pozamiatal graczami nawet w 699pp XD

Opublikowano

No Destiny też pozamiatało - tyle milinów na produkcje takiego gówna wydać to też jakiś rekord. 

Opublikowano

Dziwisz się? 

Jeden wyparł się z zakładu i udaje głupiego, drugi jest niepoczytalny i dostał perma przed rozstrzygnięciem zakładu co zaskutkowało moją automatyczną wygraną. Jak niby można poważnie traktować klapy?

Czyli oficjalnie rok 2016 rokiem ps4 a kto twierdzi inaczej jest de.bilem :reggie:

Opublikowano

Oficjalnie to ty robisz z siebie debila. :lapka: 

Opublikowano

A co zmienia 60 fpsów? Jedyne co się zmienia, to obraz porusza się trochę szybciej.

Ja nie widzę żadnej różnicy między 30 a 60 fps. Żadnej. Ani w grach ani na filmikach które niby tą różnicę pokazują.

Jestem idealnym klientem dla Microsoftu :D

Chyba dla Sony bo tam oprócz remasterów nic nie chodzi w 60 fpsach

Opublikowano

Niech odpali Splatoona, pochodzi 5 minut po Plazie, a wtedy wejdzie w kampanię.

Opublikowano

Kampania jest w 30?

Dlaczego?

Opublikowano

Kampania jest w 30?

Dlaczego?

Nie jest. Chodzony HUB gry jest w 30 klatkach. I idealnie widać różnicę jak włączasz kampanię w betonowych 60 fpsach. Jak niebo i ziemia.

Opublikowano

To samo tlou, odpalasz po dłuższej partyjce w 60 dla odmiany 30 a tam slideshow

Opublikowano

Wiadomo od dawna, że japońce mają nierówno pod kopułą. 

Opublikowano

To samo tlou, odpalasz po dłuższej partyjce w 60 dla odmiany 30 a tam slideshow

Heh, no grałem sobie w HM2 i jakies tam indie gó.wna z pixelami na pc, a potem odpaliłem Dishonored na PS3. Myślałem że zemdleję od framerate'u, rozdzielczości i aliasingu. Okropny port.

Opublikowano

Dlatego gardze japoncami,MGS,Kojima i innymi rakowym gniotem.

Tyle gieer mialo wyjsc w tym roku na ps4 i dupa. Kapiszony jakies zboczone persony i inne chuje muje dzikie weze i co ? Pewnie w 2016 z tej listy gier pare stron wczesniej co jakis random podawal to nawet polowa nie wyjdzie. fordeplejers

Opublikowano

i innymi rakowym gniotem

Pisze to typ jarający się Codem i tym podobnym ścierwem XD

Opublikowano

i innymi rakowym gniotem

Pisze to typ jarający się Codem i tym podobnym ścierwem XD

Ale CoDa to ty mi szanuj, sporo innowacji wprowadza nowa czesc,tym bardziej ze tego CoDa robili 3 lata i prosze administracje  o usuniecie mi tego napisu rak nad moim avatarem.

Opublikowano

prosze administracje  o usuniecie mi tego napisu rak nad moim avatarem.

Zrobione :lapka:

Opublikowano

Przy okazji możecie mu tez usunąc sygnature na mniej TVNowską.

Lub po prostu wykopać go z forum jak lemonkę. :reggie:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.