Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty myślałeś, że FIFA 16od razu będzie w usłudze xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xdddd Easy ale fife 16 to można ograć w PEŁNIAKA ileś tam godzin, jak masz abonament wykupiony.

Opublikowano

Nie, on myślał, że jest trial pełnej wersji i tak jest w rzeczywistości. Możesz pograć 10h w pełną wersję w EA Access. 

Opublikowano

Oprawa wizualna gorzej jednak prezentuje się w wersji komputerowej, której najbliżej do edycji na PS3. Z niezrozumiałych powodów bardzo wyraźnie okrojono ją graficznie, co niestety widać na każdym kroku.

Eurogamer o PES 2016 na PC.  :master:  :oh_you:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

ja pierd.ole tyle postow a izi dalej nie ogarnia ea access, ten chinski trojnog idealna konsola dla takiego targetu

Opublikowano

Oprawa wizualna gorzej jednak prezentuje się w wersji komputerowej, której najbliżej do edycji na PS3. Z niezrozumiałych powodów bardzo wyraźnie okrojono ją graficznie, co niestety widać na każdym kroku.

Eurogamer o PES 2016 na PC.  :master:  :oh_you:

Straszne, czas kupić konsole 

:yao:

Opublikowano

Przypadkiem ps3 nie kup.

Opublikowano

Dmg Control pecetowców zaraz się odpali.

Opublikowano

1) Konami (nene)y

2) PES juz dawno sie skonczyl

3) Karygodne zachowanie, niezaleznie czy by to wypuszczali na konsole czy na PC, nie powinno sie jawnie dymac ludzi

4) Jedna kupa pośród miliona reszty swietnych gier nie ma znaczenia tak jak w przypadku konsol gdzie na 10 gier 3 to crapy, wtedy mamy 30% badziewia i bardziej jest to odczuwalne

5) Konami (nene)y

:sir:

Opublikowano

Konami? Od wyjscia Kojima nie szanuje juz

Kazda pilka to crap, ale FIFA crap jest zawsze lepszym wyborem od 2007 roku

Opublikowano

Konami jedynie należy szanować za serie castlevania i beat 'em ups takie jak asterix, tmnt, vendetta, violent storm, xmen i simpsonowie itd i stare gierki których nie wymieniłem

Opublikowano

Nie, on myślał, że jest trial pełnej wersji i tak jest w rzeczywistości. Możesz pograć 10h w pełną wersję w EA Access.

Nie raz pisalem,ze to zwykle triale, z cena kupna, ktora czesto przewyzsza pudelka, to wtedy Kermit fan EA od 5edycji CW (wczesniej przeciez to byl najwiekszy rak branzy! - przynajmniej do poki nie zrobili uslugi dla Xboxa) pisal, ze GOTY i ze bedzie ogrywal FIFURE i nowego NFSa w accesie !!!!!!!!

Nie zapominajmy, ze wrsji demo oczywiscie na innych platformach nie ma.

:teehee: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

2015 r.

Grać w Fify i NFSy. :yao:

Opublikowano

pic-24387.jpg

wiecie że nadwyżkowe ps4ki z serwisu trafiają do dalszej sprzedaży? nawet obudowy nie zmieniają tylko porysowane pakują w karton xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd ktoś sie skusi? no ale gwarancja sonu 12 miesięcy xdddddddddddddddddd

Opublikowano

2015 r.

Grać w Fify i NFSy. :yao:

Do tego zeszloroczne ! No przeciez ta usluga to najwiekszy dealbreaker Xboxa!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie raz pisalem,ze to zwykle triale, z cena kupna, ktora czesto przewyzsza pudelka, to wtedy Kermit fan EA od 5edycji CW (wczesniej przeciez to byl najwiekszy rak branzy! - przynajmniej do poki nie zrobili uslugi dla Xboxa) pisal, ze GOTY i ze bedzie ogrywal FIFURE i nowego NFSa w accesie !!!!!!!!

Nie zapominajmy, ze wrsji demo oczywiscie na innych platformach nie ma.

:teehee: 

Dlaczego ty wyjeżdżasz z wersjami demo skoro EA Access ofertuje PEŁNĄ wersję do sprawdzenia przez 10h za cenę 15zł? Przez 10h można sprawdzić masę rzeczy przed kupnem pełniaka i na trzeźwo ocenić czy chcesz wybulić 2 bańki czy nie. W demie nie ma kur.wa nic ciekawego co odzwierciedlałoby jakość pełniaka. 

Ba, sam kupię miesiąc EAA jak wyjdzie NfS. Wtedy sprawdzę sobie zarówno NfS, Fifę i SW:B. A to wszystko za 15zł. PIĘTNAŚCIE ZŁOTYCH

A wy 3x250zł. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

suteq bylo juz tlumaczone, on musi trolowac, nawet klap nie moze byc tak glupi jak izi

Opublikowano

FIFA spełnia się tylko do jednego - zagrania kilku meczyków gdy wpadają kumple na piwo. Pozatym nie widzę sensu wspierania raka EA i ogrywania na premierę każdej części, no chyba że ktoś na prawdę jest takim maniakiem piłki... Osobiście Fifę 15 mam tylko dlatego, że dali mi do miej kod gdy kupowałem konsolę. Normalnie nawet bym nie spojrzał na nią w sklepie. To samo tyczy sie w zasadzie każdej gry od Ea, już nie mówiąc o ich bekowej usłudze, która dealem może być tylko dla Janusza przed wyborem nowej konsoli.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

5 edycji CW napierdalania na EA - najwiekszego raka branzy !
a teraz?!

wszystko za 15zł. PIĘTNAŚCIE ZŁOTYCH!

:dynia:

i z kumplami nawet w sportowki mozna pograc?!

Edytowane przez easye

Opublikowano

pic-24387.jpg

wiecie że nadwyżkowe ps4ki z serwisu trafiają do dalszej sprzedaży? nawet obudowy nie zmieniają tylko porysowane pakują w karton xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd ktoś sie skusi? no ale gwarancja sonu 12 miesięcy xdddddddddddddddddd

a to już nie taka nowa praktyka pamietam, ze w auchanie kiedyś mieli w takich zielonych pudełkach troche tansze ps2 z dopiskiem refurbished

PS2-refurbished.gif

Opublikowano

jak ja grałem na konsolach to dema były za darmo

Opublikowano

jak ja grałem na konsolach to dema były za darmo

Na PSX i PS2 demka byly platne. Dopiero od Xboxa wszystko sie zmienilo

Opublikowano

5 edycji CW napierdalania na EA - najwiekszego raka branzy !

a teraz?!

wszystko za 15zł. PIĘTNAŚCIE ZŁOTYCH!

:dynia:

i z kumplami nawet w sportowki mozna pograc?!

Ty masz jakiś problem ze zrozumieniem prostych spraw widzę. Idealnie pasujesz do obozu klapów. 

Opublikowano

izi pewnie mysli ze na xboxie zeby zagrac w demo fify czy nba trzeba miec ea access xdd

Opublikowano

po prostu wystarcza mi darmowe wersje demo, beta Star Wars'ow, by wiedziec, czy dana gre chce kupic, czy nie, a Ty Kermit, choc od lat plujesz na EA traktujesz wczesniejszy dostep do triali jak najwiekszy dealbraker Xboxa 720p.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.