Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

@hav3n @bluber a w domu wszyscy zdrowi?

Edytowane przez amsterdream

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Blantman - jak nie grales to wybaczam !

Edytowane przez easye

Opublikowano

Uważajcie bracia, amster jest fanem robotów i transhumanizmu. Juz pewnie z ircowa brygada lemojurasow pracuje nad budowa terminatora aby wyslac go w przeszłość w celu zayebania matki blubera żeby nie odkrył ze lajkuje sztuczne (nene)ki.

Ja bym uwazal.

Jednostki typu amsterdam czy mantis sa obserwowane po tym co ostatnio wywinal jurasinski. W razie czego nasz T-800 z Shotgunem :shotgun: bedzie stal w naszej obronie

Opublikowano

Bansai cos rzadko Cie widuje na kiblu ostatnio, co sie stalo?

Opublikowano

@hav3n @bluber a w domu wszyscy zdrowi?

przecież to twoja lista

Opublikowano

Bansai cos rzadko Cie widuje na kiblu ostatnio, co sie stalo?

Stracilem checi do srania po najnowszym dodatku, 100 paczek za golda kupione, 1 ujowa legenda, dalem sobie siana :joe:

Opublikowano

Ja tam się nie dziwię, że boty siedzą 24h na dobę w tym temacie.

gematsu.com/exclusives/xbox-one

gematsu.com/exclusives/ps4

:kaz:

może i siedzą ale przynajmniej ruchają :kaz: a tymi linkami to się samozaorałeś

1bU8KZ7.jpg

#dominacjajakzaczasówps2

Opublikowano

Pewnie dziś jeszcze nie ru.chał.

Opublikowano

Uważajcie bracia, amster jest fanem robotów i transhumanizmu. Juz pewnie z ircowa brygada lemojurasow pracuje nad budowa terminatora aby wyslac go w przeszłość w celu zayebania matki blubera żeby nie odkrył ze lajkuje sztuczne (nene)ki.

Ja bym uwazal.

Jednostki typu amsterdam czy mantis sa obserwowane po tym co ostatnio wywinal jurasinski. W razie czego nasz T-800 z Shotgunem :shotgun: bedzie stal w naszej obronie

Będę musiał znowu w temacie nie odzywać się przez dwa miesiące by uśpić Waszą czujność. Konto od 10 lat jest planem największego przekręty dzieła nas braci z gameonly. Operacja tak tajna, że żadnego z nich nie znam.
Opublikowano
Będę musiał znowu w temacie nie odzywać się przez dwa miesiące by uśpić Waszą czujność. Konto od 10 lat jest planem największego przekręty dzieła nas braci z gameonly. Operacja tak tajna, że żadnego z nich nie znam.

Na IRCu nie takie grube KONSPIRACJE juz sie warzyly!

Opublikowano

Ja bym uwazal.

Zaprzeczenie to ktory krok?

Opublikowano

Ja bym uwazal.

tak mi się jakoś skojarzyło :Coolface:

Sherminator.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Ja tam się nie dziwię, że boty siedzą 24h na dobę w tym temacie.

gematsu.com/exclusives/xbox-one

gematsu.com/exclusives/ps4

:kaz:

może i siedzą ale przynajmniej ruchają :kaz: a tymi linkami to się samozaorałeś

1bU8KZ7.jpg

#dominacjajakzaczasówps2

12 exow od Sony vs 23 od Microsoftu w retail :obama:

Dominacja jak za czasow 360 :xboss:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Beka z Sory i pogarda dla teoretyków. Widzę dzień jak codzień w CW.

Opublikowano

Hum kupuj lare croft to pykniemy coopa. Tylko dwajscia zlotych.

Opublikowano

O ilości aut na trasie nie wspomnę nawet.

No niestety, ale moze z nowa generacja Turn 10 da rade wcisnac wiecej aut niz 24. xD

Mógłbyś mi przypomnieć ile jest aut na trasie w GT7 ? :yao:

Opublikowano

Kupię kupię Suciu. :lapka:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dobra. I`m out. Śledzę ten temat od kilkunastu miesięcy i takiego stężenia bełkotu jeszcze nie było, tego nie da się już czytać. Jak ktoś nie zgadza się z jedyną słuszną linią forum, że Xbox to najlepsza konsola i jak argumentów zaczyna brakować to zaczyna się znieważanie, ubliżanie, poniżanie, podśmie(pipi)ki... Mazzeo i bluber kiedyś nawet mi na matkę naskoczyli. I w imię czego? Jakichś pudełek stojących pod telewizorami? Składam więc oficjalny wniosek o usunięcie konta z tego forum, ban, whatever. Ktoś powie - to nie wchodź do CW. To forum jest już tak przesiąknięte zieloną spier doliną umysłową i toksycznymi ludźmi, że nie chce mieć z nim nic wspólnego a CW i tak jest uprawiane w innych tematach (nie zliczę ile razy ktoś mnie już pytał czy zrobiłem drużynę w Wiedźminie). Na normalnym forum takie spaczone jednostki jak bluber czy mroku już dawno wyłapałyby bany, oni mają nasrane w tych swoich głowach. Niestety temu forum do normalności dużo brakuje więc ja wychodzę. Wasz cyrk, wasze małpy.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Jak pęcła dupka to pęcła.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Slaba psycha jest slaba.

Hum to daj znac jak kupisz. :lapka:

Opublikowano
Dobra. I`m out. Śledzę ten temat od kilkunastu miesięcy i takiego stężenia bełkotu jeszcze nie było, tego nie da się już czytać. Jak ktoś nie zgadza się z jedyną słuszną linią forum, że Xbox to najlepsza konsola i jak argumentów zaczyna brakować to zaczyna się znieważanie, ubliżanie, poniżanie, podśmie(pipi)ki... Mazzeo i bluber kiedyś nawet mi na matkę naskoczyli. I w imię czego? Jakiś pudełek stojących pod telewizorami? Składam więc oficjalny wniosek o usunięcie konta z tego forum, ban, whatever. Ktoś powie - to nie wchodź do CW. To forum jest już tak przesiąknięte zieloną spier doliną umysłową i toksycznymi ludźmi, że nie chce mieć z nim nic wspólnego a CW i tak jest uprawiane w innych tematach (nie zliczę ile razy ktoś mnie już pytał czy zrobiłem drużynę w Wiedźminie). Na normalnym forum takie spaczone jednostki jak bluber czy mroku już dawno wyłapałoby bany, przecież oni mają nasrane w tych swoich głowach. Niestety temu forum do normalności dużo brakuje więc ja wychodzę. Wasz cyrk, wasze małpy.

2572413-qmnazsj.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Własnie wróciłem z Media Markt.

4  pak wszystkie cześci Red Faction na Pc - 16 zeta

Identyczny 4pak wersja na Ps3 ?? 99 zeta 

Konsole potwierdzone jako sprzet dla tych co lubią być dymani w odbyt  :obama:  :banderas:  :fsg:  :yao:  :reggie:  :newell:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.